Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Nisan 2016, 11:34
trnpkr adlı üyeden alıntı
Valla pes dedimya top sende as de asalim kes de keselim kahvaltiymis saat miş programı yap zaten sıkıntılı şey olursa yazılır gerisi sende
Tamam abi kızma ya
Benim için sorun yok. Ben her gün 6:30 da kalkıyorum zaten. Ama İstanbul'dan gelecek ve daha erken kalkacak olanlar sizlersiniz.
O zaman dediğin gibi, programı yapıp göndereceğim. Sıkıntılı yer olursa konuşuruz (yazışırız)
Reklamlar
-
13 Nisan 2016, 12:12
Benim eşim yok ben tek gelmeyi düşünüyorum sıkıntı olmaz değilmi arkadaşlar. Cumartesi erkenden gitmekte fayda var diye düşünüyorum. . . . Bi de motosikletlerin yanımızda olmasi güzel olacaktır. Otobüs ve servis taşımacılıgi yapıyorum. Şoförler de bi sıkıntı çıkmaz ise geleceğim.
-
13 Nisan 2016, 13:24
Cumartesi sabah 08:45 Eskihisar feribot iskelesi buluşma.
09:30 Topçular'dan Yalova'ya hareket.
Yalova Samanlı'da kahvaltı.
Köy yolundan Çınarcık. Çınarcık'ta erzak ve diğer ihtiyaçlar tedarik edilecek.
Kamp yerine gidiş. Çadırların kurulması, şelale gezisi, dipsiz göl gezisi.
Pazar sabahı dağ yolundan Keramet Ilıcası (Kamp yerinden yukarı devam edilerek Delmece Yaylası'ndan Kumla'ya inilecek. Gemlik üzerinden Orhangazi ve Keramet Ilıcası). Zaman kalırsa İznik'te bir çay içilip dağ yolundan Altınova Topçular. Zaman kalmazsa ana yol üzerinden Orhangazi-Yalova-Topçular.
-
13 Nisan 2016, 13:59
Süper Moderatör
güzel program, Allah tamamlatsın inşaallah.
-
13 Nisan 2016, 14:37
Esseruz adlı üyeden alıntı
Cumartesi sabah 08:45 Eskihisar feribot iskelesi buluşma.
09:30 Topçular'dan Yalova'ya hareket.
Yalova Samanlı'da kahvaltı.
Köy yolundan Çınarcık. Çınarcık'ta erzak ve diğer ihtiyaçlar tedarik edilecek.
Kamp yerine gidiş. Çadırların kurulması, şelale gezisi, dipsiz göl gezisi.
Pazar sabahı dağ yolundan Keramet Ilıcası (Kamp yerinden yukarı devam edilerek Delmece Yaylası'ndan Kumla'ya inilecek. Gemlik üzerinden Orhangazi ve Keramet Ilıcası). Zaman kalırsa İznik'te bir çay içilip dağ yolundan Altınova Topçular. Zaman kalmazsa ana yol üzerinden Orhangazi-Yalova-Topçular.
Gayet uygun bencede.Ağa masaya yumruğu vurdu itiraz edene gece sürpriz yaparız
Gece kalamam diyenler pazar sabahta katılabilir pazar programına
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
13 Nisan 2016, 15:15
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Benim eşim yok ben tek gelmeyi düşünüyorum sıkıntı olmaz değilmi arkadaşlar. Cumartesi erkenden gitmekte fayda var diye düşünüyorum. . . . Bi de motosikletlerin yanımızda olmasi güzel olacaktır. Otobüs ve servis taşımacılıgi yapıyorum. Şoförler de bi sıkıntı çıkmaz ise geleceğim.
gel ramco öyle seymi olur
cimecezmi ılıcada he ben cimerim baane
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
13 Nisan 2016, 15:36
f54 dediği gibi köprüyü geçtikten sonra meydan daha uygun orayı değerlendirin, sonra biz köprüden motorları bile geçirmiştik lakin toprak olduğu için yan ayaklara dikkat etmek lazım, motor yan yatma durumu olmasın....
-
13 Nisan 2016, 18:26
Güle güle gider gelirsiniz insallah. Haftasonu planim olmasaydi ben de katilirdim size. Simdiden kiskanmaya basladim bizim yerimize de eglenin.
-
13 Nisan 2016, 22:52
Süper Moderatör
Beyler küçük oğlan rotavirüs kapmış, baya ateşliydi hastane doktor zor düştü azıcık şimdi.
Dua edin, dua lazım.
-
13 Nisan 2016, 23:14
-
13 Nisan 2016, 23:31
Gecmis olsun abi. Allah sifa versin.
-
14 Nisan 2016, 00:07
Allah'tan acil şifalar dilerim .
-
14 Nisan 2016, 00:13
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Beyler küçük oğlan rotavirüs kapmış, baya ateşliydi hastane doktor zor düştü azıcık şimdi.
Dua edin, dua lazım.
Allah şafi ismine hürmeten şifa versin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
can sıkıntısı abant resimlerle uğraşma
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
14 Nisan 2016, 04:02
Süper Moderatör
sağ olun, Allah razı olsun.
Hastaneye geri geldik serum taktılar, inşaallah yarına iyileşir.
Ben de boğazları üşütmüşüm, ayakta zor duruyorum
-
14 Nisan 2016, 08:19
her ikinize de geçmiş olsun. inşallah çabuk atlatırsınız.
-
14 Nisan 2016, 08:45
sağ olun, Allah razı olsun.
Hastaneye geri geldik serum taktılar, inşaallah yarına iyileşir.
Ben de boğazları üşütmüşüm, ayakta zor duruyorum
Olcay çok çok geçmiş olsun. Rota serumsuz olmuyor maalesef.
-
14 Nisan 2016, 10:03
gecmiş olsun inşallah toplar hemen
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
beyler dukkana her gelen senet soruyo bizde garanti bonusa taksit yapıyoruz tek. bu senet muhabbetini kullanan varmı ?
-
14 Nisan 2016, 11:04
Evkur ve mahallede olan evkura benzeyen yerler yapıyorlar senet onlar dışında kalmadı sanırım
-
14 Nisan 2016, 12:30
-
14 Nisan 2016, 12:35
mehmet senet işi sektörden sektöre göreceli.
senin işte pek sıkıntı olacağını sanmam, kalıcı bit iş yapıp senet yazacaksın.
adamın evi söküp kaçma şansı çok az
ayrıntılarını konuşuruz, bilgi veririm.dikkat edilecek bir kaç nokta var.
ulan bir yıldır bu kampı bekliyorum, Allah kısmet etmeyecek herhalde. Şimdi tekrar hastahaneye gidiyoruz, ateşi çıktı tekrar. Dua edin nolur.
Olmadı haftaya bir kamp daha yapalım lan
Yav çocuk iyileşince gideriz .Her işte hayır vardır. O zaman bu hafta risk etmeyelim haftaya yapalım. Tabii nasip olursa
Allah şifa versin gerisi önemli değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler