Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Mart 2016, 12:27
antilop_skul adlı üyeden alıntı
gündüz 8,30 ile 14,30 arasında orlardayım.. buyur gel.. sen tanıdın demi beni eskilerden tekteker ramço .... ramazan can olarak değişiklik yaptık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
hepsinide gidip yerinde incelemen ve şaseden sorgulatman lazım... ben 3 ay iiçinde nc 700x versy 650 ve dl 650 olmak üzere en az 30 motora baktım.. ne kazasız denilen kazalılarla karşılaştım... ne sorun yok denilen motorlarda debraj tası dağılmış gördüm.. resimde çiziği olmayıp yanına gidince ciziksiz yeri olmayan motorlar gördüm.. en yakınındakinden başlayarak git bak incele... hangisine için sinerse hangisi sorunsuz olursa onu al... 500 den 1000 den kaçıp yarın daha fazla masraf edeceğini unutma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
20 Mart 2016, 14:42
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
gündüz 8,30 ile 14,30 arasında orlardayım.. buyur gel.. sen tanıdın demi beni eskilerden tekteker ramço .... ramazan can olarak değişiklik yaptık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
hepsinide gidip yerinde incelemen ve şaseden sorgulatman lazım... ben 3 ay iiçinde nc 700x versy 650 ve dl 650 olmak üzere en az 30 motora baktım.. ne kazasız denilen kazalılarla karşılaştım... ne sorun yok denilen motorlarda debraj tası dağılmış gördüm.. resimde çiziği olmayıp yanına gidince ciziksiz yeri olmayan motorlar gördüm.. en yakınındakinden başlayarak git bak incele... hangisine için sinerse hangisi sorunsuz olursa onu al... 500 den 1000 den kaçıp yarın daha fazla masraf edeceğini unutma...
Kocaelindeki motor güzel gibi sanki belki Ramazanın dediği gibi gidip görmek lazım.En önemlisi de bu km lerde tas sesi ona dikkat etmek lazım,amortisörlerin durumu,gidonda ve tekerlerde boşluk var mı bunların hepsini kontrol etmeni öneririm.Hondaya götürsen onlarda bi üstüne binip gezip geliyorlar yani sen anlamıyorsan gerçekten anlayan biriyle gitmeni isterim.Biz geçen aldık motor gerçekten güzeldi ve parasını sonuna kadar hak etti.
-
20 Mart 2016, 15:22
Tabiki ramco yazilarini falan okudk yorumlarjni zamaninda
Artik bakalim ozaman yavas yavas . gonkumde kocaelindeki var ama egzoz yok ondada hayirlisi artik
-
20 Mart 2016, 17:39
Artik bakalim ozaman yavas yavas . gonkumde kocaelindeki var ama egzoz yok ondada hayirlisi artik
Olmasın ne olacak ki?Motor diğerletine göre diri duruyor
-
20 Mart 2016, 18:36
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Olmasın ne olacak ki?Motor diğerletine göre diri duruyor
Evet diri gayette temiz duruyor iste nasip kismet olayi
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
20 Mart 2016, 18:58
o kadar çok dolandırıcı varkı inan güvenmek çok zor ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Mart 2016, 23:04
Kocaeli de ki motor en mantıklı olan ilan
Yani dolu ve kalite li aksesuarlar takılmış güzel fiyat ta uygun 1 ay sonra bu paralara vermezler bu motoru
Sezon geliyor yani Güneş şöyle kendini gösterdiğinde satılık olan motor lar biraz daha satılmayacak gibi pazarlığa açık olmaz tok Satıcı olur herkez
-
20 Mart 2016, 23:16
F54 adlı üyeden alıntı
Yani dolu ve kalite li aksesuarlar takılmış güzel fiyat ta uygun 1 ay sonra bu paralara vermezler bu motoru
Sezon geliyor yani Güneş şöyle kendini gösterdiğinde satılık olan motor lar biraz daha satılmayacak gibi pazarlığa açık olmaz tok Satıcı olur herkez
aynen dostum... boş motor alıp dolmdurmaya kalkmak zor ve masraflı oluyıor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
700x lere vites göstergesi takan oldumu...
-
20 Mart 2016, 23:23
F54 adlı üyeden alıntı
Aslında full motor alıp binmekmi? Yoksa boş alıp uğraşmak yorulmak,kafayı sıyırmak,olmadık şeyler le uğraşıp,kafayı yemekmi.
Çoğuna gore full motor tabiiki
Ama bu benim motorum çok uğraştığım için kiyamam yav demekmi sadece para verip almakmi yoksa yorulup benim motora bugün (şunu) yaptım demekmi
Buda güzel bea
-
20 Mart 2016, 23:28
aynen dostum... boş motor alıp dolmdurmaya kalkmak zor ve masraflı oluyıor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
700x lere vites göstergesi takan oldumu...
bende var vites göstergesi
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
20 Mart 2016, 23:28
trnpkr adlı üyeden alıntı
Aslında full motor alıp binmekmi? Yoksa boş alıp uğraşmak yorulmak,kafayı sıyırmak,olmadık şeyler le uğraşıp,kafayı yemekmi.
Çoğuna gore full motor tabiiki
Ama bu benim motorum çok uğraştığım için kiyamam yav demekmi sadece para verip almakmi yoksa yorulup benim motora bugün (şunu) yaptım demekmi
Buda güzel bea
yapılacak seyler standart ise tabikde full almak.. ama kendine özgü boya aksesuar yada benzerri şeyler için boş.. mesela ben otomatik bagaj ve vites gösterges düşünüyorum... kendime özgü .. ama çantayı kendim yapmazsam alıp takmakdta yada takılı olanı almakta sorun yok
-
20 Mart 2016, 23:29
Abi şimdi ben bu yollardan geçtim ve gerçekten full motor a 2500 verip hiç uğraşmamak bence çok mantıklı
Ustalar la uğraşmak zor
9 aydır 2 tane sis taktıramadım
Gerisini sen düşün yani 2 saatlik işi yapacak adam yok
Ama dolu motor alsaydım hiç birşeyi düşünmeden keyfini sürmek çok daha güzel olurdu
Yani aksesuar sevenlere dolu motor tavsiye ederim
Çiğersiz ustaların suratını çekmeyin
-
20 Mart 2016, 23:32
motoru bilmem ama küçüçük bir araştırırsan hepko canta setinin 4500 tl gibi bir rakama geldiğini görürsün :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Abi şimdi ben bu yollardan geçtim ve gerçekten full motor a 2500 verip hiç uğraşmamak bence çok mantıklı
Ustalar la uğraşmak zor
Ama dolu motor alsaydım hiç birşeyi düşünmeden keyfini sürmek çok daha güzel olurdu
fatih senin canın sıkılmış :D atla gel buraya takalım 2 dakkada nasıl istiyorsan .
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
20 Mart 2016, 23:34
F54 adlı üyeden alıntı
Ustalar la uğraşmak zor
Sis işi kolay ne zaman istersen gel
-
20 Mart 2016, 23:34
şuan ben motoruma komple el yapımı eğzıst yaptım.. el emeği göz nuru budur.. hazır çantayı yada camı alıp montajlamak değil bnce..
-
20 Mart 2016, 23:43
şuan ben motoruma komple el yapımı eğzıst yaptım.. el emeği göz nuru budur.. hazır çantayı yada camı alıp montajlamak değil bnce..
İşte tam olarak bundan bahsediyorum bende Bu benim motorum şunu şunu bennnnnnnn yaptım demenin hazzı
-
20 Mart 2016, 23:45
Fatih sana sözüm olsun sis farlarını ben takayım kardeşimsin.
Bende aynı düşüncedeyim artık motor alırsam tam dolu olanları tercih ederim.
Elektrik bağlantılarını iyi kötü yapıyorum ama mekanik işlerde ustalara bağımlı kalmak beni geriyor.Bakınız sis far ayağı için 10 kere tornacıya gitmem gibi.
-
20 Mart 2016, 23:52
Mehmet o işi çözdüm bi sponsor buldum birkaç içinde motoru bırakacağım müsait olunca yapılacak Bağlantı
Yani sıkıntı küçük olsada çöZüm ü zor
Istanbulda olsam bu işi yapacak 10 tane adam bulurum
Bak ramço var sen varsın Ahmet abi var Olcay var ve adını sayamadığım birçok arkadaş var sağ olsunlar
Birde şöyle düşün ya sıkıntı elektronik te olsa yandık
-
21 Mart 2016, 00:12
Yorumlar icin sagolun beyler suan kirmizi nc ye yoneldim sifir lastikleei uclu canta seti 28000 km si ve parasi cebime uymasi bana iyi geldi 21250 diyor yarin arayacagim kazasi belasi yoksa alirim inslah. Ekstra olarakta tur cami ortasehpa elcik koruma camurlk uzatma vs olayini yurtdisindan hallederim acelem yok 1 ay beklerim ucuza kapatirim insallah bakalim hayirlisi
Bu arada benmde elimden hersey gelir tek motor toplamadim onuda yapwriz heralde.
Cnc de lazer kesim falan gereken seyler olursa cikarttiririz istediginiz malzemeden kaynak isleri falan itina ile hallonulur yano
-
21 Mart 2016, 00:31
trnpkr adlı üyeden alıntı
İşte tam olarak bundan bahsediyorum bende Bu benim motorum şunu şunu bennnnnnnn yaptım demenin hazzı
bahsettiğimiz konu bu zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Mehmet o işi çözdüm bi sponsor buldum birkaç içinde motoru bırakacağım müsait olunca yapılacak Bağlantı
Yani sıkıntı küçük olsada çöZüm ü zor
Istanbulda olsam bu işi yapacak 10 tane adam bulurum
Bak ramço var sen varsın Ahmet abi var Olcay var ve adını sayamadığım birçok arkadaş var sağ olsunlar
Birde şöyle düşün ya sıkıntı elektronik te olsa yandık
fatih her türlü söker takarız.... senin için can fedaa... motor bile söker taraız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Yorumlar icin sagolun beyler suan kirmizi nc ye yoneldim sifir lastikleei uclu canta seti 28000 km si ve parasi cebime uymasi bana iyi geldi 21250 diyor yarin arayacagim kazasi belasi yoksa alirim inslah. Ekstra olarakta tur cami ortasehpa elcik koruma camurlk uzatma vs olayini yurtdisindan hallederim acelem yok 1 ay beklerim ucuza kapatirim insallah bakalim hayirlisi
Bu arada benmde elimden hersey gelir tek motor toplamadim onuda yapwriz heralde.
Cnc de lazer kesim falan gereken seyler olursa cikarttiririz istediginiz malzemeden kaynak isleri falan itina ile hallonulur yano
hayırlı olsun elimizden bişey gelirse haber et ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler