Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Mart 2016, 09:38
Süper Moderatör
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
olcay sizin dükkanın önü çok küçük. orda rahat çalışabilirmiyiz ?
Aynı anda kaç motor yapacağız ki lan zaten
Bi seni bi umut'u sırayla yaparız, bagaj açma için yeni bir çalışma yapıcaz zaten hemen o gün takarız diyemem.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
-
02 Mart 2016, 10:01
Slm arkadaşlar Nasılsıniz. Geçen hafta bi nc 700 x sahibi oldum bende. Evde 3 motor oldu evdekiler vuracaklar. Uygun bir zamanda yeniden konu açacağım eskiler tanır tekteker ramco derlerdi bana . Hepinizi seviyorum
-
02 Mart 2016, 10:03
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bi seni bi umut'u sırayla yaparız, bagaj açma için yeni bir çalışma yapıcaz zaten hemen o gün takarız diyemem.
çay içmeyede 3 kişi gelse ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
02 Mart 2016, 10:30
Süper Moderatör
çay içmeyede 3 kişi gelse ?
Lan çay içmeye gelen motoru niye gözümüze soksun? Kenara bi yere park ederiz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
02 Mart 2016, 10:36
Biri çay mi dedi . Çok mu yuzsuzluk ediyorum .
-
02 Mart 2016, 10:55
Bagaj açma işi mi Dahil olabiliyor muyuz
-
02 Mart 2016, 11:21
Lan çay içmeye gelen motoru niye gözümüze soksun? Kenara bi yere park ederiz
Olcay bence çayı takviyeli tutu bu kadar motora extra yaptıktan sonra cumartesi orası fuara dönecek. aksilik olmaz ise çorbaya tuz atmaya gelirim
Hatta gıcıklık yapıp face sayfasında bildirimmi yapsam ne
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
02 Mart 2016, 12:13
Süper Moderatör
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Biri çay mi dedi . Çok mu yuzsuzluk ediyorum .
Çaya gel başımızın üstüne,
Razor999 adlı üyeden alıntı
Bagaj açma işi mi
Dahil olabiliyor muyuz
Bagaj açma işini son yaptığımız partide bazılarında sıkıntı olduğu için revize edeceğim. O yüzden o gün herhangi bir bagaj açma montajı için söz veremem. Yapsak yapsak belki bir tane yaparız. Ama sistemi oturttuktan sonra tekrar toplanıp yapılabilir. O zaman da Turan abinin dükkanında yaparız daha müsait alan var.
trnpkr adlı üyeden alıntı
Olcay bence çayı takviyeli tutu bu kadar motora extra yaptıktan sonra cumartesi orası fuara dönecek. aksilik olmaz ise çorbaya tuz atmaya gelirim
Hatta gıcıklık yapıp face sayfasında bildirimmi yapsam ne
Abi olay Umut'a sis lambası bağlama konusu ile başladı, barbaros'a da bagaj için sözüm var. Ama abartma istersen
Ayrıca cumartesi hava çok güzel lan ne diye bana amelelik yaptırıyosunuz, kısa bi gezi yapsak ya?
-
02 Mart 2016, 12:24
Bagaj açma işini son yaptığımız partide bazılarında sıkıntı olduğu için revize edeceğim. O yüzden o gün herhangi bir bagaj açma montajı için söz veremem. Yapsak yapsak belki bir tane yaparız. Ama sistemi oturttuktan sonra tekrar toplanıp yapılabilir. O zaman da Turan abinin dükkanında yaparız daha müsait alan var.
Abi olay Umut'a sis lambası bağlama konusu ile başladı, barbaros'a da bagaj için sözüm var. Ama abartma istersen
Ayrıca cumartesi hava çok güzel lan ne diye bana amelelik yaptırıyosunuz, kısa bi gezi yapsak ya?
Gezi işi benim için zor biraz motor tamirde ne zaman çıkar belli değil ama çay olursa gelirim
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
02 Mart 2016, 12:28
Bir buluşsak çalışırız da ...
olcay sizin dükkanın önü çok küçük. orda rahat çalışabilirmiyiz ?
Malesef hayat kısa!!
-
02 Mart 2016, 12:40
Akşam 1930 dan sonra isim kaynarca da bitiyor aksam gelebilirim anca yağmur çamur olmazsa sizin yolunuz düşer se bu tarafa haber edin çay çorba ne isterseniz sıkıntı yok
-
02 Mart 2016, 15:12
bu daha başlamadan su koydu. mehmetle akrabalık varmı ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
02 Mart 2016, 16:08
Çay suyumu ?
Benim.motora 200 ml kadar antifiz ekledim yedek depo minimum da idi.
-
02 Mart 2016, 23:23
olcay abi bir konuda intercom hakkında sipariş vereceğini yazmışsın. ürünün siparişini geçtin mi?
-
02 Mart 2016, 23:46
-
03 Mart 2016, 01:15
İyi geceler.bugün yağmurlu bir sürüşün ardından şöyle bir dumanla karşılaştım.http://youtu.be/q8yfC0H6QKY
Daha önce de 1-2 defa oldu ama sorun yaratmadı.normal midir?
-
03 Mart 2016, 01:37
ddazlak adlı üyeden alıntı
İyi geceler.bugün yağmurlu bir sürüşün ardından şöyle bir dumanla karşılaştım.
http://youtu.be/q8yfC0H6QKY
Normal motor kuruyor hareketli olsan görünmez zaten
-
03 Mart 2016, 08:55
İyi geceler.bugün yağmurlu bir sürüşün ardından şöyle bir dumanla karşılaştım.
http://youtu.be/q8yfC0H6QKY
Bunlar hep camurluk uzatmanın olmamasından :D Olunca da oluyor ama bu kadar çok olmuyor. Merak ettim sende var mı? Benim tahminim olmadığı yönünde. Motorunla alakalı bir sorun değil fizik kuralı son olarak sıvılar sıcak ortamda buharlaşır ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
03 Mart 2016, 09:05
Çamurluk uzatma yok ama su buharı gibi bir kokusu da yok mübareğin hafif balatamsı bir şey
-
03 Mart 2016, 09:39
Çamurluk uzatma yok ama su buharı gibi bir kokusu da yok mübareğin hafif balatamsı bir şey
O yoldaki toz,çamur,yağın birleşimi işte aslında İstanbul'da soluduğun havanın yoğunlaşmış hali ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler