Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Şubat 2016, 16:52
http://www.yaylaalabaliksapanca.com/...ahvaltisi.html
sabah kahvaltıya gidiyoruz Sabah saat 9:30 çamlıca gişeler hareket
1-barbaros
2-ahmet turan peker
Reklamlar
-
13 Şubat 2016, 17:49
Soz vermiim kalkabilirsem gelicem. Bu akşam rakı-balık varda...
1-barbaros
2-ahmet turan peker
3-Erdim (opsiyonel)
-
13 Şubat 2016, 17:49
http://www.yaylaalabaliksapanca.com/...ahvaltisi.html
sabah kahvaltıya gidiyoruz Sabah saat 9:30 çamlıca gişeler hareket
1-barbaros
2-ahmet turan peker
3-Mehmet Enis Üstündağ
-
13 Şubat 2016, 18:01
slm aleyküm merhabalar bir konu hakkında başına gelen veya tecrübesi olan motorcu arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. Bir arkadaşı honda nc 750x motosikleti var 1,600 km de motor sıfır ve hiç sıkıştırılmadı bugün yolda giderken balatası bitmiş servise telefon açmış baskı balata bitmiş getir,n değiştirelim demişler. motoru kullanan arkdaş motor daha 1600 de nasıl biter demiş, yekili 200 km de bile bittiği oluyor demiş. motor daha sıfır ve garantiye girmediğini sölemişler. Bu durum karşısında ne yapabiliriz sizce normal mi?
-
13 Şubat 2016, 18:12
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
slm aleyküm merhabalar bir konu hakkında başına gelen veya tecrübesi olan motorcu arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. Bir arkadaşı honda nc 750x motosikleti var 1,600 km de motor sıfır ve hiç sıkıştırılmadı bugün yolda giderken balatası bitmiş servise telefon açmış baskı balata bitmiş getir,n değiştirelim demişler. motoru kullanan arkdaş motor daha 1600 de nasıl biter demiş, yekili 200 km de bile bittiği oluyor demiş. motor daha sıfır ve garantiye girmediğini sölemişler. Bu durum karşısında ne yapabiliriz sizce normal mi?
kabul etmeyin ve hakkınızı arayın yok öyle yağma 1600 km de balata bitmez ne yapmış haydi debriyaj tam kavramıyordu diyelim 1000 km bakımında görmeyen servis suçludur hakkınızı arayın
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
13 Şubat 2016, 18:36
ee_ee adlı üyeden alıntı
Soz vermiim kalkabilirsem gelicem. Bu akşam rakı-balık varda...
1-barbaros
2-ahmet turan peker
3-Erdim (opsiyonel)
abi sen telefon numaranı yolla ben sabah 8 de kaldırırım seni :D
1-barbaros
2-ahmet turan peker
3-Erdim (opsiyonel)
4-Mehmet Enis Üstündağ
yokmu başka
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
ahmet abi konuyu gezi etkinliğede açsana sana zahmet :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
13 Şubat 2016, 18:41
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
1-barbaros
2-ahmet turan peker
3-Erdim (opsiyonel)
4-Mehmet Enis Üstündağ
yokmu başka
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
o işler olcayın işleri ben beceremem siz yaparsanız da sıkıntı yok zaten
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
13 Şubat 2016, 18:49
trnpkr adlı üyeden alıntı
o işler olcayın işleri ben beceremem
siz yaparsanız da sıkıntı yok zaten
actım ben .
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
13 Şubat 2016, 20:04
Merhaba arkadaşlar,
Gidon kamera tutucu kullanan var mı aranızda?
Memnun kaldığınız bir ürün varsa tavsiye alabilir miyim?
Birde memnun kaldığınız bir branda önerisi var mıdır?
Teşekkürler
-
13 Şubat 2016, 20:33
mehmet abi avcılardan çamlıca gişeleri sabah kaçta yola çıkacaksın sapancaya benim motor sıkıntı ya :D yoksa gelmek isterdim sizinle
-
13 Şubat 2016, 20:55
n4me adlı üyeden alıntı
mehmet abi avcılardan çamlıca gişeleri
sabah kaçta yola çıkacaksın
sapancaya benim motor sıkıntı ya :D yoksa gelmek isterdim sizinle
Nasıl Sıkıntı?
-
13 Şubat 2016, 21:02
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Nasıl Sıkıntı?
gitmiyor abi pek şehir içinde dolanıyorum anca:D
-
13 Şubat 2016, 23:13
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Sana "bir an önce yaptır çok önemli" dediğimde bir karış sakalım vardı yanlış hatırlamıyorsam, niye dinlemiyorsun
Neyse geçmiş olsun, hal oldu mu bari?
Bir musibet olayı....Hallettik bir şekilde..
Müsait olduğunda da şu elcik ısıtmayı halletsek. ( Aga bu işler böyle. selam verdin borçlu çıktın.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
onoank adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Gidon kamera tutucu kullanan var mı aranızda?
Memnun kaldığınız bir ürün varsa tavsiye alabilir miyim?
Birde memnun kaldığınız bir branda önerisi var mıdır?
Teşekkürler
Kamera yı gidon da kullandım.. Çok titreşim yaptığı için çıkarıp kaska taktım. İyi ki de öyle yapmışım... Sıkıntısız kullanıyorum.
Malesef hayat kısa!!
-
13 Şubat 2016, 23:49
Arkadaslar nc700x alt mesnet ve amortisor borusu(takim halinde) kaç tl dir... birde bu parcalari cikma olarak temin edebilecegim yer varsa adres özellikle bir telefon numarasi varsa yardimci olursaniz sevinirim
-
14 Şubat 2016, 00:26
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
Bu nc serisinde bu balata dan çok şikayet var benim arkadaşın da 3000 de bitti ve cepten değiştirdi servis kabul etmedi mazeret hazır sarf malzemesi
Fuar da yetkili aradık bulamadık çıkan balataları verecektik fakat servis işi ile ilgili kimse yoktu
Sizde ne kadar kabul etmeseniz bile bu iş size kalır Yaşanmış olaylar var yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Beyler benim motor çalışırsa bende gelebilirim kahve içmeye
50 günden fazla oldu akü yü söküp eve almıştım inş Marş alır katılırız 2 arkadaş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
14 Şubat 2016, 01:49
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
1-barbaros
2-ahmet turan peker
3-Erdim (opsiyonel)
4-Mehmet Enis Üstündağ
yokmu başka
Bende hiç kimsenin telefonu yok, numaramı vermiştim sizlere, yarın sabah 08:45 de filan beni arayacak olursanız bende geleceğim. Yoksa beni bekleyen olmayabileceğinden buluşamayabiliriz diye gelmem sanırım... Veya direkt mesajla telefon numaranızı da atabilirsiniz bana?
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
14 Şubat 2016, 01:52
aydin-ist adlı üyeden alıntı
Bende hiç kimsenin telefonu yok, numaramı vermiştim sizlere, yarın sabah 08:45 de filan beni arayacak olursanız bende geleceğim. Yoksa beni bekleyen olmayabileceğinden buluşamayabiliriz diye gelmem sanırım... Veya direkt mesajla telefon numaranızı da atabilirsiniz bana?
5356166558 beni arayabilirsi ama orda oluruz ölmez isek
-
14 Şubat 2016, 01:57
trnpkr adlı üyeden alıntı
5356166558 beni arayabilirsi ama orda oluruz ölmez isek
Tamam, bende geliyorum.. Sağolasın.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
14 Şubat 2016, 02:19
n4me adlı üyeden alıntı
gitmiyor abi pek şehir içinde dolanıyorum anca:D
Sen yarın nereden gelicen onu söyle bakayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Bu nc serisinde bu balata dan çok şikayet var benim arkadaşın da 3000 de bitti ve cepten değiştirdi servis kabul etmedi mazeret hazır sarf malzemesi
Fuar da yetkili aradık bulamadık çıkan balataları verecektik fakat servis işi ile ilgili kimse yoktu
Sizde ne kadar kabul etmeseniz bile bu iş size kalır Yaşanmış olaylar var yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Beyler benim motor çalışırsa bende gelebilirim kahve içmeye
50 günden fazla oldu akü yü söküp eve almıştım inş Marş alır katılırız 2 arkadaş
Fatih Adamı hasta etme geliyorsun.
-
14 Şubat 2016, 02:39
Uzun süren motor arayışımda bana motorunu gösteren ve tavsiye eden Mehmet Enis Üstündağ'a çok teşekkür ederim. Doğru motor olup olmadığını sormak için yanına ilk gittiğimizde öyle ilgi alaka gösterdi ki; NC için değilse bile Mehmet Hocamın hatırına motoru almak istedim Gördüğüm kadarıyla foruma da katkısı büyük.Ben de NC700s ile aranızdayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler