Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Ocak 2016, 02:31
CptHasan adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. kısmetse ben de 2017 yılına afirkaya geçiş düşünüyorum.
fiyatı belli oldu mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
bu acerbisi taktırdım ya, bende de simetri hastalığı var. kafayı yicem. fren kolu dolayısı ile sağ tarafı tam gidona monte etmeyip biraz dışarda bıraktılar, elimle zorlayınca aşağı yukarı oynuyor. birde sağ sol elcikler aynı hizada mı diye karşılaştırma da yapılamıyor.
sen nasıl yaptırdın fren kolu tarafındaki gidon bağlantısını_?
Fiyat Belli değil.
Oynar. Oynamazsa kırılabilir diye düşünüyorum. Gercı benimki cok oynamıyor iyi sıkılmamış olabilir mi? Hıza olayını orta sehpa da yaptım. Hiç bir sıkıntı yok gibi. Yada varsa bile ben fark etmedim. Zira bende de var aynı hastalık.
Yan yana gelip karşılaştırabiliriz istersen
Reklamlar
-
09 Ocak 2016, 02:58
ben kuruş hesabı yapmıyorum. gt de 17 lt depo var. benzin yanıp sönmeye başlayınca 4 lt garanti benzin oluyordu içinde . ben 13 lt den fazla dolduramadım :D 300 km olunca benzin alırdım . ondan sordum bundada ortalama 250 275 de benzin almak lazım . birde nc lerde depo emmelimi ? yani motor benzini çekiyormu ? eğer motor emme yapıyorsa bu da demek oluyorki deponun içinde bir otomat var ve soğumat için benzin kullanıyor. doğrumudur ? ulen bindiğim motoru bilmiyom iyimi :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
09 Ocak 2016, 04:22
Çok zor sordun be Barbaros böyle teknik Konuları pek araştırmam ama depo altta olduğundan heralde birşeyler benzini enjeksiyon a ittiriyor
Mantıken böyledir sanırım
-
09 Ocak 2016, 10:33
Süper Moderatör
Barbaros benzin pompası var depolarda.
malzemeler hazır, bugün orta sehpa için kaykay yapacaktım ama hava güzel çocukları dışarı çıkaracağım.
pazartesi yapar resim video eklerim, cidden ihtiyacım var çünkü.
yanlız ismi güzel bulmuşum di mi?
orta sehpa kaykayı
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
09 Ocak 2016, 17:54
arkadaşlar . istanbuldaki nc 700 ciler yarın ne yapmayı düşünüyorsunuz.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
09 Ocak 2016, 23:58
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar . istanbuldaki nc 700 ciler yarın ne yapmayı düşünüyorsunuz.
gezi mi planlıyorsunuz
-
10 Ocak 2016, 00:39
artıkın planlamıyorum forumu okuyan yok :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
10 Ocak 2016, 04:56
artıkın planlamıyorum forumu okuyan yok :D
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Ve
Cccccccccccc
Formu okuyan yok dedin ya ciğerimi parçaldın.....
-
10 Ocak 2016, 17:08
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Ve
Cccccccccccc
Formu okuyan yok dedin ya ciğerimi parçaldın.....
ben 16,54 de soru sordum toplaşalım diye plan yapacam 2 kişi cevap verdi biri 22,58 biri 03,56 nasıl olacak :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
10 Ocak 2016, 23:49
Alırken idare eder belki diye bilerek almıştım ama idare etmedi tabi.. Yani kısaca arka amortisör iyice kendini bırakmış durumda ve değişmesi gerekiyor..Önden kazalı bir Nc den İkinci el 750 tl ye buldum.. Fiyat olarak uygun mu sizce?.. Bir de diğer kardeş forum da okumuştum bir ara.. Daytona 375 ve Cbr600f I modellerinin amortisörleri birbirlerine oluyormuş.. Bu konu da bilgisi olan var mıdır acaba.. Çünkü o amortisörlerin fiyatları daha uygun...
-
10 Ocak 2016, 23:51
ben 16,54 de soru sordum toplaşalım diye plan yapacam 2 kişi cevap verdi biri 22,58 biri 03,56 nasıl olacak :D
daha erken gördüm de nc 700'ciler diyince üstüme alınamadım, biri yazsın muhabbete dahil olayım dedim baktım kimse yazmıyor ben yazayım dedim :D:DD:
-
10 Ocak 2016, 23:56
Bende gordum de yapılmış bir planım olduğu için müdahil olmadım.
-
11 Ocak 2016, 00:53
bu sayfada herkes tatlı su motorcusu biz bu gün biraz gazladık
evde yatanlara selam olsun ...
https://www.facebook.com/nclerfirarda/
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
kagen00 adlı üyeden alıntı
Alırken idare eder belki diye bilerek almıştım ama idare etmedi tabi.. Yani kısaca arka amortisör iyice kendini bırakmış durumda ve değişmesi gerekiyor..Önden kazalı bir Nc den İkinci el 750 tl ye buldum.. Fiyat olarak uygun mu sizce?.. Bir de diğer kardeş forum da okumuştum bir ara.. Daytona 375 ve Cbr600f I modellerinin amortisörleri birbirlerine oluyormuş.. Bu konu da bilgisi olan var mıdır acaba.. Çünkü o amortisörlerin fiyatları daha uygun...
750 baya uygun ama oda sonuçta nc den çıkma olacak yani patlama olasılığı yüksek
bence diğer seçeneklere yönel başka hangi motorların uyduğunu yetkili servis bilir büyük ihtimal
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Ocak 2016, 02:18
F54 adlı üyeden alıntı
bu sayfada herkes tatlı su motorcusu biz bu gün biraz gazladık
evde yatanlara selam olsun ...
https://www.facebook.com/nclerfirarda/
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
750 baya uygun ama oda sonuçta nc den çıkma olacak yani patlama olasılığı yüksek
bence diğer seçeneklere yönel başka hangi motorların uyduğunu yetkili servis bilir büyük ihtimal
bende dışardaydım şile agva yaptım 200 km :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
11 Ocak 2016, 14:08
ee_ee adlı üyeden alıntı
Fiyat Belli değil.
Oynar. Oynamazsa kırılabilir diye düşünüyorum. Gercı benimki cok oynamıyor iyi sıkılmamış olabilir mi? Hıza olayını orta sehpa da yaptım. Hiç bir sıkıntı yok gibi. Yada varsa bile ben fark etmedim. Zira bende de var aynı hastalık.
Yan yana gelip karşılaştırabiliriz istersen
aslında çok iyi olur. hem çantaları da görmüş olurum. etiket geldi mi?
-
11 Ocak 2016, 14:35
-
11 Ocak 2016, 15:28
Abi denge topuzu zor çıkar içeride tırnakları var
Elcik plastiklerini çıkarıp dişleri içeri bastırıyorsun öyle
Fakat kolay değil yakın bi tamirciye git 5 tl ver işi çöz uğraşma
Benim gibi beceremeyebilirsin
Ha ben beceriksiz miyim? Yooooo
Ama işi bilmediğinden dolayı zor
-
11 Ocak 2016, 16:41
-
11 Ocak 2016, 18:03
trnpkr adlı üyeden alıntı
hahahahahha
benim elcik korumamı takama sonrada kendi elcik korumanı takmaya uğraş öylemi. yok öyle bir dünya :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
11 Ocak 2016, 18:10
beyler bende acerbis aldım, sağ tarafta sıkıntı oldu fren kolu dolayısı ile. gidona gireb bağlantıyı dışarda bıraktılar biraz. buda beni acaip sinir etti. şu anda motorumda orjinal olmayan bu görüntü dolayısı ile acaip asabım bozuk. ee-ee arkadaş ile bir ara motorları yan yana getireceğiz, onda da aynı elcik var. ama önerilere açığım. hatta iyi bir çözüm için müteşekkir olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler