* Frenli tekerler, yerden 1 cm yükseklik, sarı veya turuncu renk özelliklerinde olacak.
Bu ürün için 500TL fiyat aldım, bu konuda çalışan birisi tarafından. Düşünceniz nedir?
* Frenli tekerler, yerden 1 cm yükseklik, sarı veya turuncu renk özelliklerinde olacak.
Bu ürün için 500TL fiyat aldım, bu konuda çalışan birisi tarafından. Düşünceniz nedir?
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
hayırlı olsun.
o parçaya 500 tl çok değilmi ? biraz uğraşsan kendin bile yaparsın
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Küçük ve hafif motoru olanlar için, 175TL ye de üreten varmış:
20 May 2015 tarihinde yayınlandı
Parket ve taşı. Motosiklet park standı [Park-N-Move]
madebysakalli.blogspot.com.tr
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Abi o demire 500TL fazla en fazla olsa olsa 200TL bilemedin 250TL.
Şerefsizim aklıma geldi benim
geçen gün dükkanımdaki motoru sakladığım mini garajımda motoru orta sehpaya aldım, fakat orta sehpaya alınca geriye doğru gelen motor yüzünden garaj kapısı kapanmadı.
altına kaygan ve parlak bir suntalam koyup orta sehpaya tekrar aldım, ileri kaydırabileyim diye fakat olmadı.
dedim lan ben buna bi teker takayım
zamanım olursa demirden de imal ederim ama kaynak makinem arkadaşda getirmedi hala hıyar. aslında kaynak makinesinin sahibi de o ama ben daha çok kullanıyorum
IRF motor irfan abiden ve Waytake den fiyat almak lazım uygun olursa uğraşmayalım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bunu waytake yaptırmak lazım ama benim bahçe kilittaşı hem yer olarakta 80mtkare
Yani istediğim yere çekiyorum kendime yani 2 motoruma tahsis ettiğim yer 20 mt
Yani bana lazım değil bedava verseler almam
Yardım
Her sayfayı okumadım işin doğrusu k&n filtre nc lere takılıyormu faydası zararı nedir fiyat pahalımıdır....? bi el atın bee
Takılıyor. yakıtı arttırıyor diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Selamlar Arkadaşlar
Yarın kısmetse Africa Twin siparişimi veriyorum. Mart sonu sanırım NC ile yollarımı ayıracağım. Böyle güzel bir grupta olmaktan ve paylaşım yapmaktan cok mutlu oldum. Çok şey aldım. Güzel insanlar tanıdım. Basta Olcay-Mehmet ve Fatih olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkürler....
Not: Fatih Ersin'e bir konuşsan AT ye bir şeyler yapabilirmiyiz??? Olcu biçi için ben gelir giderim gerekirse...
Soyle seyler mesela
Sen ben taktım 30.000 kmdir kullanıyorum yakıta etkisi olmadı benim aldığım zaman yurt dışından almıştım orjinal filtreden daha uyguna gelmişti. her 12 bin de birde serviste temizletiyorum periyodik bakımla birlikte yaptırınca 10 TL sadece malzeme parası veriyorsun yağlı bir filtre olduğundan tozu çok tutuyor orjinalini 30.000 kullandım ama K&N de 10 bin sonrası 30 bin orjinal kullanmışım gibi tıkanıyorgaz yemesi azalıyor öğle olunca yakıt biraz artıyor benim ortalamam 100 km de 3,8 lt iken 3,9 oluyor mesela öğle bir artış...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Abi istediğin her şeyi üretebilecek bi Atölye mevcut sen hâyâl et yeter
Tabii AT bırakman lazım çünkü Ölçü alma üretime Geçme üzerinde çalışmak gerekiyor yoksa
Far koruma çanta demiri orta ayak gidon yükseltme kısacası bu resimde gördüğün her aksesuar yapılabilir fakat motorun üzerinde çalışmak lazım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar, baktım ki para yok, euro patlamış durumda ikinci el NC 700 veya 750 almaya karar verdim. İki motoruda iyi biliyorum iyi tanıyorum.
Aramızda satan "tanıdık" "bilindik" kazasız varsa önceliğim ona bakmak olacak sonrasında malum siteye bakıcam.
2013 2014 ABS önceliğim ve dolu olursa sevinirim..
Bende aslında k&n hava filtresi istiyorum,
Fatih kılıçlıda var 340TL gibi bir fiyatı var,Yurt dışından getirebilirim aslında ama gelme süresi çok çok uzun.
O yüzden Yurt içinden almak Bana daha mantıklı geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
Abi hayırlı uğurlu olsun.
Ne güzel ki senin nezdinde güzel anılar bırakmışız.
Nc yi kaça satmayı planlıyorsunuz?
Bu arada Bu komple tankpadı nereden aldınız?
Mehmedim
Nc için fiyat belirlemedim daha AT nin gelmesine yakın bakacağım ona...
Tank pad'i facebook da ki gruptan Oner Bakır diye bir arkadaş yapıyor. OMG sticker diye de aratırsan bulursun. Ben komple siyah istedim. Ancak her türlü alternatif mevcut.
Hayırlı uğurlu olsun. kısmetse ben de 2017 yılına afirkaya geçiş düşünüyorum.
fiyatı belli oldu mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
bu acerbisi taktırdım ya, bende de simetri hastalığı var. kafayı yicem. fren kolu dolayısı ile sağ tarafı tam gidona monte etmeyip biraz dışarda bıraktılar, elimle zorlayınca aşağı yukarı oynuyor. birde sağ sol elcikler aynı hizada mı diye karşılaştırma da yapılamıyor.
sen nasıl yaptırdın fren kolu tarafındaki gidon bağlantısını_?
beyler bayanlar!
ilk depo benzinimi 2 hafta kadar önce almıştım ve tam 230 km de yanıp sönmeye başladı.
10 puanlık uzmanlık sorusuda tam olarak burda gelmekte. 1 depo ile kaç km gidiyoruz. motorlar 14 lt depo varsa ve 100 km de 3,5 hadi 4 lt yakıyosa 8 lt bitince deponun yanıp sönmesi normalmı?. bunu gözlemleyeniniz oldumu . boş depo ile gezmek gibi bir sıkıntım yok ama en azından yanıp sonmeye başlayınca kaç km gider bilelim :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Barboros Baba,
22.08.2015 de yazdığım yazı;
Değerli Arkadaşlar, bugün en sonunda depomu bitirebildim,
15.08.2015 tarihinde depoyu doldurdum,
Tam tamıma 11,15 lt benzini 4,65₺ den 51,85₺ Ödedim.
Bugün akşam bostancıdan dönerken yakıtım tek göstergeye düştü ve rezerve girdi bende merak ederek rezervde ne kadar gidecek diye zorladım,hatta yolda kaldım benzinciye kadar iterek götürdüm,
rezerv(Yedek Depo)tam tamıma 2.9 LT,
hatta Toplam 14,04 LT benzin aldığına göre tam tamıma 11,14 LT benzin depoyu tam dolduruyor.
Gelelim kaç km gittiğime 1 Depo ile tam tamıma 328 Km yol gittim.
Yani motor
0,15 Krş yakmış.
Bu da Olcay'ın Bana Yazdığı Cevap
Motorun ne kadar yaktığını öğrenmek için tüm depoyu bitirmeye gerek yoktu ki, boşuna itmişsin
Bir fulleme ile diğer fulleme arasında kaç litre benzin aldıysan, bunu iki fulleme arasındaki gidilen km'ye böler ve 100 le çarparsan motorun 100 km'de kaç litre yaktığını öğrenirsin.
Ayrıca kuruş hesabı yapman da yanlış, bu hesapla seneye benzin fiyatı artınca senin motorda 15 kuruş yerine atıyorum 20 kuruş yakarsa "lan motor niye fazla yakıyor bir sorun mu var?" diye dolaşırsın
Hesaba göre 100 km'de 4.3 LT yakmışsın. Demek ki çok fazla şehir içi ve devirli kullanıyorsun.
Ama O günden sonra ne yaptıysam hiç bir depomla 300KM leri göremiyorum artık, o deneme ilk almanın heyecanı herhal de
Havalar biraz soğuk az da devirli kullanıyorsan Yakıt normal
Bende bu yıl Çanakkale'ye gittim sabah 4 te yola çıktım ha alacağım ha alacağım derken km oldu 410 ve depo 58 tl ye 13.1 lt benzin Aldı yani 100 km/h la kullanırsan orj egsoz hava filtresi ile bu motor 430 km yol gider
Ama Mehmet gibi böğürte böğürte gezersen 300 de yolda kalır motor ittirirsin
Yani ne kadar yakacağı sana kalmış kırbacı vurunca çok arpa yer senin hayvan
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------
Arada benzin al şöyle gazla otoyolda Yağı çalkala uykuya alıştırma miskin olmasın yani
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)