Pes ben dukkana gittim yok dediler ya. E be latif ne diim simdi ben sana...!
Bagaj açma işine girecek olursanız bana da haber verin de benimkine bi düzeltme yapalım. 5-6 sefer basmak zorunda kalmayayım düğmeye.
Tamamdır yokmuş. Elcik korumalar benden.
http://www.acerbis.com/prodotto_detail.php?idp=761
Ne verirsen kabulumdur...Tabii istersen
Abi motor güzel maşallah kaç km de ve kaç model üzerinde maşallah baya aksesuar var,
Puig ön cam
hepco becker koruma demiri
Michelin pr4 kastik
Gerekli olanlar:
Elcik koruma
Arka çamurluk
Orta sepha
Sis farı
Radyatör koruma
Ön çamurluk uzatma
Yan ayak genişletme
Artı o parlayan yerler çok güzel görünüyor,
Maşallah maşallah
Çanta demiri çanta yı da unutma Mehmet
Gerekli yani
Hepsi waytake de mevcud sana özelden numarasını atarım Barbaros hatta güzel bi fiyat ta çıkartırırız dost işi
Sağlık olsun o zaman Cam için z.burnu Zeus önerim.
barbaros tekrar hayırlı olsun,
mehmet ben o butondan sana vermedim mi?
kime verdim lan? birine vercektim, yoksa vermedim mi?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Benim mallar geldi. Montajı bitsin detaylı bir konu acarım herşeyi ile ;)
Barboros anahtar ortadan mı kırıldıysa hiç dert etme,anahtarcıya götür abi hem sustalı yaptır kırılan anahtarın imbolizerinıda sustalıya taksın bitti gitti,
Abi ben 80₺ yaptırmıştım ama benimkini yaparken mevcut anahtardan yaptı ve imbolizeri de sustalıya taktı,
Seninde farklı olarak kırık anahtarı yeniden çekicek ve sustalıya takıp imbolizeri yerleştirecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
Elcik koruma için Olcayın sipariş ettikleri var ,ver abi siparişi gelsin,yok ben beklemem dersen fatih kılıçlıda benimkilerin aynısı 120-130₺ ,o linktekiler çok pahalı gerek yok bizimkilerle araba aynaları rahat kırarsın merak etme
Artı o kadar pahalı aldınmı bişey olacak derdinden elini unutursun.
Sende tur camı var niye siperlik istiyorsun ki,siperlikler o kadar dandik ki Allah aşkına takma,
Sen o camı internetten sat yerine zeus 53 cm camları var onlardan al,
Valla çanta ile demirini unutmuşum çantayıda sıfır alma sahibinden de top case dolu araştır biraz düşürürsün hemen demirleri waytek ziyadan al
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
Abi sen o butondan bana verdin ama elcik ısıtma gelecek ya ona da buton lazım,o yüzden hazır sipariş vermişken 4 tane verdim bir tanesi senin.hem bu ışıklıdır.
Selam arkadaslar nc700x icin hic recall oldu mu ? sanki bir yerlerde bir arizadan dolayı servislere çagırıldı gibi biseyler okumustum...
mehmet hocam şimdik şöyle oluyor. bende orjinal 1 anahtar mevcut birtanede cekilmiş anahtar var. yanı sadece sustalı anahtar yaptırıp ımbolizeri oraya aktaralım başımıza iş gelmesin diye uğraşıyorum.
elcik korumalarımda var metal şeritli üstü plastik rüzgarlıklı :D
tur camı var ama kısa geldi yeni almayı düşünmüorum bu ek parçalar varya asansörlümü diyolar neyse ondan almak istiyorum.
olcay elleme bizlere lazım getirtsin onsan satın alırız :D
sabit hocam bu getirttiğin amortisörler gazlımı mekanikmi ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Toplam maliyet ne tuttu? Gümrük olayını çözdün mü?
Bana da soft yan çanta demiri lazım, 250 kağıt vermeye niyetim yok valla
uygun bir yerli üretim bulamazsam kendim yapıcam.
waytake kaça yapar acaba?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)