Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Aralık 2015, 15:35
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
eline sağlık güzel olmuş . bu arada benim depo acma işini ayarlamaya başlayabilirsin :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
16 Aralık 2015, 15:57
trnpkr adlı üyeden alıntı
herşeyi devletten beklememek lazım
(muhabbet olsun)
Maksat forum ahalisi yararlansın,inan ki kendim için bişey istiyorsam herşey sizin için
-
16 Aralık 2015, 16:00
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
eline sağlık güzel olmuş . bu arada benim depo acma işini ayarlamaya başlayabilirsin :D
ya arkadaş bi motor bulamadın en son gel benim motoru vereyim sana diyeceğim al artık şu motoru
heM benim motorda elektrikli bagaj açma var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
16 Aralık 2015, 17:21
hayırlısı ile bi cuma olsun :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
16 Aralık 2015, 21:19
Bu eşlik korumadan DUKE için alıp takmıştım. Fiyat performans olarak düşünürseniz çok iyi.. Bu korumaların kış kapağı diye bir parçası var.Onu da takmanızı öneririm. hem daha şık duruyor hemde rüzgarı gerçek anlamda kesiyor.
Elcik ısıtmanın siparişini veriyorum. Takıldığım yerde yardımcı olabilirseniz sevinirim..
-
17 Aralık 2015, 18:01
-
17 Aralık 2015, 21:28
Burdan bile gözümü aldı
-
17 Aralık 2015, 21:33
hayırlı olsun .
şimdi soru şu . mu arka çanta demirleri var ya . bu çanta demirlerine her marka çanta takılırmı ?
mesela irf marka çanta taşıma demiri alsak yada waytake yada givi bu demirlere kappa çanta takılabilirmi ? yoksa givi çanta için givi çanta demiri,kappa için kappa çanta demirimi lazım ?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
17 Aralık 2015, 21:36
hayırlı olsun .
şimdi soru şu . mu arka çanta demirleri var ya . bu çanta demirlerine her marka çanta takılırmı ?
mesela irf marka çanta taşıma demiri alsak yada waytake yada givi bu demirlere kappa çanta takılabilirmi ? yoksa givi çanta için givi çanta demiri,kappa için kappa çanta demirimi lazım ?
Takılır neden ben bugüne kadar tüm motorlarımda yamaha xmax 400 hariç.Çanta demirleri hep no name yani markasızdı ama çantalarım hep shad,kappa oldu,yani biraz el işciliğiyle çok rahat takılır,
Bence irf çanta demirini alma waytek den al,waytek demirleri çok kaliteli.Dikine demir boru değil.
Mesela benim şu anki çanta demiri waytek ben o çanta demirine shad sh50 taktım çok da güzel oldu.
-
17 Aralık 2015, 21:54
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Takılır neden ben bugüne kadar tüm motorlarımda yamaha xmax 400 hariç.Çanta demirleri hep no name yani markasızdı ama çantalarım hep shad,kappa oldu,yani biraz el işciliğiyle çok rahat takılır,
Bence irf çanta demirini alma waytek den al,waytek demirleri çok kaliteli.Dikine demir boru değil.
Mesela benim şu anki çanta demiri waytek ben o çanta demirine shad sh50 taktım çok da güzel oldu.
iyide stokta yok :D
radyatör koruma , çanta demiri , hugger , mümkün olursa alt koruma ve çanta ihtiyacım olacak gibi
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
17 Aralık 2015, 22:49
radyatör koruma , çanta demiri , hugger , mümkün olursa alt koruma ve çanta ihtiyacım olacak gibi
Motor için karar verip uzlaşma sağlandı sanırım, aksesuarlara baya baya bakıyorsunuz
-
17 Aralık 2015, 23:28
sen ne istiyorsun söyle ben hemen waytake den tedarik ettireyim
biraz da tanıdık indirimi olur belki
hugger hariç herşey güne elinde olur
radyatör koruma çanta demiri kartel koruma ayarlarız gidon yükseltme orta ayak t bar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
17 Aralık 2015, 23:52
F54 adlı üyeden alıntı
radyatör koruma çanta demiri kartel koruma ayarlarız gidon yükseltme orta ayak t bar
adam iyi ya gidon yükseltme aldım önce parçayı gönderdi sonra nerdeyse istemedi parasını yani esnaf adam
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
17 Aralık 2015, 23:53
n4me
Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Motor için karar verip uzlaşma sağlandı sanırım, aksesuarlara baya baya bakıyorsunuz
tam olamsada gibi
F54
Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
fatih yarın bi olsun aklımdasın bir iki yardım talep edecem.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
18 Aralık 2015, 00:05
trnpkr adlı üyeden alıntı
adam iyi ya gidon yükseltme aldım önce parçayı gönderdi sonra nerdeyse istemedi parasını yani esnaf adam
abi kendisine her anlamda kefilim hiçbir şekilde 3 kağıt olmaz doğru dürüst iş yapar beğenmediği ürünü üretmez satmaz
oxxo özelden cep numaramı yazıyorum yarın nette pek olmam tel açarsan görüşürüz
-
18 Aralık 2015, 01:28
F54 adlı üyeden alıntı
abi kendisine her anlamda kefilim hiçbir şekilde 3 kağıt olmaz doğru dürüst iş yapar beğenmediği ürünü üretmez satmaz
oxxo özelden cep numaramı yazıyorum yarın nette pek olmam tel açarsan görüşürüz
Bir numara esnaf bende kefilim. Malına da kendisine de...
-
18 Aralık 2015, 02:59
Fatih Baba benim motor için de karter korumayı konuşsan sana zahmet
-
18 Aralık 2015, 12:13
Süper Moderatör
waytake esnaflığını ben de çok sevdim, fazer8 e de nc750 ye de çok malzeme aldım kendisinden.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
18 Aralık 2015, 21:27
CptHasan adlı üyeden alıntı
tamam işte bende bu etiketten bahsediyorum. çantalarda gri olduğu için birlikte hoş görünebilir.
Konuşmuş olduğumuz NC 750X Yan Grenaj Dekoratif Panel Seti'ni sipariş ettim. Honda fabrikada varmış. Gelecek hafta takacaklar. Fiyatı da 305TL imiş. Bakalım takarken ne kadar indirim yapacaklar... Takiben almak isteyebilecekler için motorun fotoğrafını paylaşacağım.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
18 Aralık 2015, 21:37
insanın hevesinin kursağında kalmasından daha kötü bişey varmıdır ?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler