Bende uyması konusunda gerekli araştırmayı yapmıştım önceden. Sorun yok. Yalnız yurtdışında da kullanan ve adam akıllı review yazan kimseyi bulamamıştım. Artık senden dinleriz yorumları.
Bende uyması konusunda gerekli araştırmayı yapmıştım önceden. Sorun yok. Yalnız yurtdışında da kullanan ve adam akıllı review yazan kimseyi bulamamıştım. Artık senden dinleriz yorumları.
artık hayırlı olsun diyelim zenonn
peki arka amortisörün tamiri mümkün değil mi
yanlış bilmiyorsam atatürk sanayi de nam amortisör varmış tamir yapıyormuş yaptıranlar da çok memnun hatta birçok başka marka model de yaptıranlar var
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...-modifiye.html
şu konuda amortisör ile ilgili birkaç bişeyler yazıyor
Şurda arka amortisör için yorum vardı http://nc700-forum.com/forum/nc700-m...road-test.html
Fatih o işi yapan benim liseden beri arkadaşım ve onun yaptırdım dediği amortisör Rebuild tipte yani tamir edilebilir bizdeki standartları tamir olmuyor. UNdocab ayrıca keclerini kendi değişti orada sadece Hidrojen bastırdı. Bizdeki amortisörler gazlı tip değiller gazlı tip tamir edilebilir uyumlularıda var ama araştırmak gerek birde gaz haznesini harici monte etmesi gerekli tabi o amortisörün teki 1000 küsür euro falan ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Merhaba,
Bendeki aksesuarların, yeni aldığım ek GIVI Rüzgarlık hariç herşey orjinal Honda, Egzoz hariç, tüm orjinal aksesuarları taktırdım. Benim önerim, bütçenize göre, olabildiğince her şeyi orjinal almaktır. (Elcik ısıtmada uçmuşlar resmen 1000tl civarı istiyorlardı, onu da almadım.)
Motorun resimlerini profilimden görebilirsin veya aşağıya tekrar veriyorum:
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Bu motorları, parça parça Hondadan alıp toplasak kesin 100.000 tl yi bulacak :O
İstanbul'dasın buluşuruz test edersin yinede kendi yorumlarını elbete yazarım bilgi tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız. Yeni NC sahiplerine önerim amortisörünüz patlamadan yayını değişmeniz olur bu ciddi fark eder ve amortisörün ömrünü uzatır.
300 tl vererek muhtemelen uzun dönemde 2000 TL vermekten kurtulabilirsiniz?
http://www.wrs.sm/en/shock-springs/4...-nc-700-x.html
ürün bu sadece yay değişimi çok basit bir olay.
Ben iki kişi çoğunlukla tek kullanılarda amortisör artık dip yaptığı için değişmek kaçınılmaz oldu.
Ben NC'yi uzun süre kullanmayı planlayan herkesin Öhlins'e geçmesi gerektiğini düşünüyorum. NC'nin artçı selesi konusu çok konuşuldu ama aslı mesele amortisörde hep. Ayrıca NC'nin yol tutuşu BMW'lara göre veya diğer üst segment motorlara göre çok kötü. Bunun da tek nedeni orjinal amortisörlerin rebound'unun çok fazla olması. Eminim takınca motorun yol tutuşu karakterinin değiştiğini söyleyeceksin en önce. Bunu da yaptıktan sonra NC'nin tek kötü yanı kalıyor, o da düşük kompresyon. Ona yapacak bir şey yok ama o hali bile çoğumuz için yeterli, sadece biraz fazla planlama ve vites değişimi yapmak gerekebiliyor.
Arkadaşlar, botlarla ilgili sorum olacak. tam ayağa oturması mı, yoksa biraz boşluk olması mı iyidir. yds karaköydeki tüm botları firmanın biri almış, gidip 1 numara küçüğüyle deneyecektim, yapamadım...
Yurt dışındaki elaman eski BMW kullanıcısı bu değişimden sonra BMW den iyi oldu demiş bakalım biz ne hisedecez hoş artcım her türlü bayram eder arkama binen yayık ayranı oluyor. viraj da bozuk tümseklerde seke seke gidiyorum arka amortisör sürekli dip yaptığından boyuna canta temiri kırıyorum. Arkadan her türlü memenun kalırım da asıl merakla beklediğim önün performansı ön yol aramaya başladı asfaltta ben birde çok özenli kullanmıyorum ( bakımında sorun yok gözüm gibi bakarım ama tümseklerde de 10 km hıza düşmem ) bakalım bu amortisörün ömrü ne olcak. NC açıkçası satmayı düşünmüyorum o yüzden böyle bir yatırım mantıklı geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
Ne büyük, ne küçük tam oturmalı bu da önden arkadan oturması demek yanlardan hafif acıyor ama büyük bedende carptığında botun içindeki boşlukta yalın ayak yere ayağını parmağını vurmuş gibi olursun.
Ne bileyim nc nin arka amortisör ü tamir ettirenler var Facebook sayfasında da bakalım Başımıza böyle birşey gelmedi
Gelince ne yaparız ne ederiz şu an birşey diyemiyorum
2000 tl de biraz tuzlu gibi bi fiyat
pazar günü mangal partisi varmış bende gideceğim nasipse.toplanma yeri yeni bosna ve önceden bildirmek gerekiyor.Bu yakadan gidecek olan olursahttps://www.facebook.com/events/1059933990692141/
elcik ısıtma ve yeni elcik koruma taktım.
bu elcik ısıtma ile ilgili başlık ;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post3791076
bunlarda yeni elcik korumalarım;
Elcik korumaları denge topuzlarını sökmeden taktım, vakit olunca belki topzuları sökerek de denerim.
Olcay elcik ısıtmayı okudum ellerine sağlık bana da sipariş verebilirmisin ben bu sipariş işlerden pek anlamıyorumda,eğer siparişi verebilirsen çok mutlu olurum hatta siteden isteyen arkadaşlar varsa fazla getirilip ihtiyaç karşılanabilir.
Artı elcik koruma gerçekten çok güzel olmuş gerçek bir elcik korumaya sahip oldun.
Benimkilerde denge topuzunun üstünde seninki de öyle kalsın ellerin korunması için daha fazla alana sahip oluyorsunuz.
Hatta bu senin elcik korumaların bağlantı demirlerinden bulabilrsen yurt dışı sitelerde sipariş verme şansımız olabilir mi acaba?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)