Arkadaşlar bunlardan yapalım çok şık duruyor
Arkadaşlar bunlardan yapalım çok şık duruyor
Kesinlikle haklısın da sadece çamurluğu almakla bitmiyormuş hocam uydurmak için muamele gerekiyormuş. Yoksa kesinlikle istiyorum bende.
gençler merhaba .
çok ciddi düşündüğüm sahibinden isteyeceğim vermesse kaçıracağım görür görmez vurulduğum güzellik hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. bu güzelliği tanıyıp bilen hakkında bilgisi olan varmıdır aranızda ? uzun süreli bir ilişki düşündüğümüde belirtmek isterim . hangi konulara dikkat etmem gerekir ??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6518428/detay/
yardım için teşekkür ederim
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
1-Kırmızı olsun çamurdan olsun diye bir laf var
2-40 bin km anes motordan servis kayıtlarını incele...
3-Donanımda eksiği yok gibi ancak rad koruma+orta sehpa+ oncam deflektor gerekecek
4-Mumkunse NC si olan bir arkadasın sahibi ok'ler ise denesin. En azından bir tuhaflık var ise sezmesi daha garanti..
Motor iyi hoş ta neden plakası gizlenmiş neden çekiniyor,artı yazdığı şeyler o kadar saçma ki ilanı okurken güldüm.
3 kademeli Xenon sis nedir?Bildiğin cree u5 sis farı,
Arka çantası normalden daha geniş demek?Yani bu arkadaş bence motoru öldürmüş gömecek adam arıyor gibi geldi.
Siz yine anesten servis kayıtlarını kontrol ettirin ekspertiz yaptırın ondan sonra almakta fayda var,
Mesela 2.000₺ fazla verip daha düşük km deki motorlar tercih edilebilir.
kırmızı konusuna katılıyorum. servise expertiz yaptırmayı bende düşündüm. donanım gerçekten iyi orta sehpada var yazıyor. ki resimlerdede var sade eksiği rad.koruma kalıyor. nc süren bildiğim trnpkr olcay ve bahadır çolak var ama malum iş günü olunca onları rahatsız etmek istemem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
valla ben plakasını okuya biliyorum :D özellikle gizlenmiş gibi gelmedi yada ben öyle sezdim. dediğiniz gibi expertiz yaptırmak tabiki gerekli
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aksesuar açısından dolu gözüküyor, temiz kullanılmış ise km önemli değil.
Fiyat emsallerine göre avantajlı ise bakılabilir barbaros, müsait olursam ben de gelirim bakmaya ama söz veremem
Bana da bedava gibi geldi nedense.. Yazılanlar doğru ise kaçırılmayacak bir fırsat gerçekten.
Arkadaşlar,Ben bugün cumhuriyet kortejine katılacam gelecekseniz muhakkak tanışalım,
Plakam;34DC9850
Bu arada dün bajaj çamurluğun siparişini verdim 25₺ ürün 10₺ kargo toplam 35₺ mâl oldu,
Bakalım çamurluğu takmayı sizlere adım adım anlatacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Arkadaşlar,bugün Cumhuriyet Kortejine karıldım kaç tane Nc gördüm hiç mi bizden birileri yoktu?
Neden bu kadar umursamıyoruz anlamıyorum bugün yaklaşık 1000 motorcu vardı Hiç mi aklınızın ucundan geçmedi katılmak orada olmak isteği,o duyguyu birliği beraberliği yaşama isteği ?
Neyse yapacak bir şey yok Katılanlarada katılmayanlara da selam olsun,
Ama biri sorsa bu motor alınır mı bende dahil herkes cevap yazar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Cumhuriyet Kortejinden Resimler;
mehmet enis abim.
Son fotodaki Siyah deri montlu sen isen. allah senden tekrar tekrar razı olsun.
Kortej sırasında Bayrağımız frendiskiyle, fren balatasının arasına girdiği için Arka fren boşa çıkınca sağa çekip bayrağın ucunu çıkarmaya çalışırken durup yardımcı olan abime burada da teşekkürü bir borç bilirim. çok teşekkürederim tekrar. konu açacaktım veya bu konuda soracaktım acaba buralardamısın diye. resmi görünce yazayım dedim. çok teşekkürler
nc700s arayan birisi varsa bu motor babamındır. Götürüldüğü servislerde rodajının başarılı yapıldığı ve motoru güzel açıldığı söylenmektedir bu sözde servis çalışanlarının yalancısıyım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-full-aksesuarli-hatasiz-bakimli-absli-223547564/detay/
Evet O fotoğraftaki benim
Sen sağ ol O gün yenge hanımda yanındaydı, çok şükür hallettik, Yoksa köprüde kalacaktınız
Ama dostluk böyle bir şey işte ben herkese böyleyim yolda 4 lü leri yakmış bir motorcu görsem hemen dururum. Bu benim içimden gelen bir şey.
Tekrardan teşekkürler
Mehmet inanırmısın bi gün 5 km motor ittirdim kimse durmadı
Bende artık kimseye yardım etmiyorum
Merhaba Mehmet Enis
Bende kortejdeydim. aklıma geldi kesin birileri vardır diye, keşke önceden forumda yazsaydık diye.. tek başıma takıldım kortejde...
Bende kortejdeydim. Ancak enduroist grubu ile katıldım.
Keşke haberleşseydik bidahakine inşallah birbirimizden haberdar olalım,Bu tip organizasyonlara birlikte katılalım,
Bu arada bu bajaj çamurluğu pazartesi salı elimde olacak,
Tornacıya ona uygun demir yaptırıp motora takıcam ama aklıma takılan bir soru var,
Bu çamurluğu takan herkes sağ taraftaki lastik vidasını çıkartıp montajını yapmış bu ileride lastiğin balansını bozabilirmi veya takarken aynı ölçü çizgisinde takabilirmiyiz?
Ben şöyle düşündüm arka maşaya 10 luk vida genişliğinde iki tane delik deleyim çamurluğun montajını bu deldiğim deliklere takayım ,
Sizce nasıl sağlıklı olur mu?
Arka çamurluğun (hugger) Sadece plastik kısmını sipariş etmişsiniz, o plastiğin sağlam durması için iç iskelet metali(satış kuralkan sitesinde Bağlantı Sacı Arka İç olarak geçer), 2 tane daha iç sabitleme plastikleri(dekoratif kapak olarak geçiyor) vardı. Onlarsız sıkı sağlam oturtabilecek misiniz? Özellikle iç metali olmadan şiddettli sarsıntılarda lastiğe sürtmek gibi sıkıntılar çıkartabilir diye düşünüyorum. Deneyimlerinizi aktarırsınız.
2016 Honda nc750x bomba gibi olmuş....led gündüz farları,led far,led stop ve şık makyaj operasyonu ile müthiş olmuş....
The Power of The Dreams.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)