Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ekim 2015, 17:33
mehmetenis adlı üyeden alıntı
O ayak koyma şeylerine PEG deniyor,
Ayrıca koltuk döşemesinden memnun değilsin her halde yani döşeme yapıldıktan sonra koltuk yükseldimi daha yüksekte oturur oldunuz,
Ayrıca rahatlık konusunda nasıl bir sıkıntı var,nerede,kime ve kaça yaptırdınız?
kendim yaptım dükkanda az yükselme oldu ama beni rahatsız etmiyor bagaj açma için biraraya gelince isteyene yapabilirim çok zor değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
Erkan ön camın bi faydası var mı?
benim ki kask tokatlamaktan başka bir işe yaramıyor?
aslında bunu yerine alıştırmak için yaptım x max 250 nin yüksek ön camı var onu takmayı düşünüyorum rüzgara kesin çözüm ama tam nasıl duracak denemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/25gbjO.jpg
bu resmi attım mı bilmiyorum, madem resim isteniyor
yan çanta demirini ucuza çözen var mı? lan bi parça demire de 500 kaat verilmez ki!
bahceli evlerde 1 yer var orası ucuz ben motor koruma+ön cam+alarm+usb çakmaklık:480 tl ye hallettim.motoavm mi nedir tam hatırlamıyorum eski yaşam hastanesinin yanında
Reklamlar
-
13 Ekim 2015, 17:36
Zenon , yan çantalar hepko becker mı? bunun grisi varmı?
-
13 Ekim 2015, 18:05
-
13 Ekim 2015, 18:23
Süper Moderatör
degmiyor ama hangi cama
ben de sanirim bu model sepete attim aliexpress de, daha ayrıntılı foto ya da link verir misin?
bir de cam modelin nedir?
-
13 Ekim 2015, 19:12
degmiyor ama hangi cama
ben de sanirim bu model sepete attim aliexpress de, daha ayrıntılı foto ya da link verir misin?
bir de cam modelin nedir?
Cam givi marka ben aldığımda motorun üstünde geldi,
Bu elcik korumaları Şirinevlerden fatih kılıçlı dan aldım 120-130₺ arası bir şey
-
14 Ekim 2015, 00:39
Gezinirken şöyle bir egzoz gördüm ve ses çok hoşuma gitti. Böyle bir egzoz taktırmaya ne dersiniz, heveslendim sesi duyunca
https://vid.me/wjch
-
14 Ekim 2015, 08:59
Evet Hepko ama beyaz kısımları cıkıyor istersen gri boyabilirsin.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
14 Ekim 2015, 13:27
Süper Moderatör
Rüzgar saptırıcı (deflektör) takmalısın, bağcılarda biri var ben ona taktırdım.
trnpkr adlı üyeden alıntı
bahceli evlerde 1 yer var orası ucuz ben motor koruma+ön cam+alarm+usb çakmaklık:480 tl ye hallettim.motoavm mi nedir tam hatırlamıyorum eski yaşam hastanesinin yanında
Koruma demirlerine önden dikkatlice bak bakalım, benim başıma gelen şey olmasın
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Gezinirken şöyle bir egzoz gördüm ve ses çok hoşuma gitti. Böyle bir egzoz taktırmaya ne dersiniz, heveslendim sesi duyunca
https://vid.me/wjch
[video]https://vid.me/e/wjch[/url]
video açılmadı, ama 2 silindirden ne yaparsan yap alacağın ses belli. Ben tiger taktım, maksat farkedilmek.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
14 Ekim 2015, 13:34
-
14 Ekim 2015, 15:04
nc ler uzun yollarda o kadar da rahat değil özellikle artçı açısından forumları iyi okumamışsın demekki
-
14 Ekim 2015, 15:13
natila adlı üyeden alıntı
nc ler uzun yollarda o kadar da rahat değil özellikle artçı açısından forumları iyi okumamışsın demekki
ben artçı açısından hiç düşünmedim ki MT07 ile de Nc ile de artçılı kullanma fırsatım oldu ve iki motor arasında da artçımın rahat ettiği motor NC oldu yoksa benim açımdan motosikletin önemi yok tek sorun hanımın rahat etmesi :D
-
14 Ekim 2015, 15:29
camın faydası var ama hafıf bır egılme yapmak gerekıyor.bıraz daha uzun olsa aslında guzel olacak uzun yol için..ben cıplak motoya daha alışkın oldugum için bu bile lux gelıyor bana.
-
14 Ekim 2015, 16:10
Süper Moderatör
Razor999 adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 2 ay önce CBR250 motorumu sattım ve o gün bugündür Nc750x ve Mt07 arasında kalan birisiyim. Şimdi diyeceksiniz ki iki motor da birbirinden farklı ne alaka diye. Çok fazla yol ve seyehat yapıyorum.
Mt07 Tarzı ve sürüş zevki olarak beni cezbediyor rüzgarı sorun etmiyorum çünkü rüzgarı hissetmek için motosiklet sürenlerdenim
Nc700-Nc750X ise hem aksesuları hem de 2 kişi seyehatlarde çok çok rahat bir motor olmasından dolayı takibime takıldı ve forumu 1 haftalık bir sürede en başından okudum
Özellikle Olcay Avşar arkadaşın yaptığı projeler çok hoş olmuş. Fotoğraflarda da Ahmet Efe evraklarını gördüm 2-3 hafta sonra senden bir tanıdığın tavsiyesi üzerine panel kapı almaya geleceğim
Nc hakkında bir çayını içip fikirlerini duymak isterim.
Motor almak için acelem yok çünkü 2. motorum olan yamaha delight şu aralar şehir içi git gellerde baya işime yarıyor bu yüzden her türlü temiz satılık NC ler değerlendirilir
buyur gel ama ben her zaman dükkanlarda olmuyorum, hangi şubeye ne zaman geleceğini önceden söylersen orada olmaya çalışırım.
natila adlı üyeden alıntı
evet, sele biraz modifiye ihtiyacı istiyor.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
15 Ekim 2015, 10:31
olcay avşar
kardeş gezi düzenlemişsin haberimiz yok
-
15 Ekim 2015, 10:58
yağmurlar başladı,radyatörünüz vb... çamur olmaması için ön çamurluk uzatma isteyenlere;
http://www.sanalpazar.com/Honda-Nc-7...a__isp53035425
-
16 Ekim 2015, 00:49
Orjinal Yüksek Ön Siperlik taktırdıktan sonra uzun yolda çok daha rahatladım. Kısaca uzun yol kullanımı için ön camı değiştirmenizi öneririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
NC750X için Akrapovic Egzoz önerir misiniz? Konuştuğum pek çok kişi, egzozumu değiştirmemin çok önemli olduğunu söylüyor. Öte yandan da orjinal egzozun kalmasını önerenlerde var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Merhaba, Bende orjinal Honda Ön Led Sis Farı var, aydınlatmayı artırmayı düşünüyorum, taktığınız cree 3 led sis farını nereden temin ettiniz?
-
16 Ekim 2015, 13:36
Cree u3 ledleri ebay veya aliexpress ten çiftini 100 TL gibi bir rakamdan temin edebilirsiniz. Ben de kullanıyorum, çok memnunum..
Egzoz konusuna ben de kafayı takmış durumdayım. Özellikle kışın yağmurda vs. farkedilebilirliği artırmak için önemli olduğunu düşünüyorum ama benim de kafam çok karışık. Birkaç mesaj önce markasız bir egzoz paylaştım, sesi muhteşem olmuş. Fakat böyle bir egzozun artıları eksileri neler olur, motora ne gibi zararı olur kestiremiyorum. Acaba markalı veya markasız slip-on egzozların bir farkı olur mu? Kafamda deli sorular..
-
16 Ekim 2015, 13:52
Süper Moderatör
-
17 Ekim 2015, 10:53
Arkadaşlar sonunda motorumu aldım.2015 Nc 750 x ile müsaadenizle aranıza katılıyorum. İlk sorum İstanbul'da hangi servisi tercih etmeliyim?Beşiktaş'ta ikamet ediyorum ama iyi olduğunu değerlendirdiğiniz İstanbul içersindeki diğer servislere de gidebilirim.Şimdiden teşekkürler.
-
18 Ekim 2015, 02:43
metcanpolat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sonunda motorumu aldım.2015 Nc 750 x ile müsaadenizle aranıza katılıyorum. İlk sorum İstanbul'da hangi servisi tercih etmeliyim?Beşiktaş'ta ikamet ediyorum ama iyi olduğunu değerlendirdiğiniz İstanbul içersindeki diğer servislere de gidebilirim.Şimdiden teşekkürler.
Honda Anes Motor / Halkalı, Honda Pazarbaşı Motor / Yeniköy, her ikisini de kullanıyorum. Her ikisi de çok iyi. Öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler