Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Eylül 2015, 17:07
ee_ee adlı üyeden alıntı
hıss calıstımı hocam çalıştı ise nasıl?
Çalıştı şu şekilde yaptılar sizin de bilginiz olsun, zaten sustalı anahtarın içinde İmmobilizer(Yani Honda da ki adıyla HİSS) mevcut ister sustalı anahtarın içindeki İmmobilizeri programlıyorlar fakat bu şekilde olursa maliyet artıyor biz şu şekilde yaptık motorun anahtarındaki İmmobilizeri çıkartıp sustalının içine yerleştirdik ucunu da kestiler onu da sustalı anahtara yerleştirdiler, motorun anahtarından geriye hiç bir şey kalmadı.
Bu işlemi motora dün yaptırdım fakat dün bütün gün araçla idim deneme fırsatım olmadı bugün denedim mükemmel oldu, Anahtar yüksekte kaldığı için daha rahat çeviriyorsunuz ve alarmı da anahtara kopyaladığımız için anahtarlıkta ilave alarm kumandasıyla dolaşmak zorunda kalmıyorum.
Reklamlar
-
22 Eylül 2015, 18:23
Süper Moderatör
-
22 Eylül 2015, 18:47
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Olcay Güzel olmuş ama kabloları biraz daha gizlemen lazım onun haricinde güzel.
-
22 Eylül 2015, 20:33
Süper Moderatör
montaj tam bitmemisken cektim o kablo gozuken fotolari
-
23 Eylül 2015, 12:38
arkadaşlar elimde orj nc750 s/x/integra egsoz bulunmakta. ihtiyacı olanlar bana ulaşabilirler.
0541 651 6610
-
23 Eylül 2015, 13:16
ferhatugur adlı üyeden alıntı
arkadaşlar elimde orj nc750 s/x/integra egsoz bulunmakta. ihtiyacı olanlar bana ulaşabilirler.
0541 651 6610
Bende de var bana da ulaşabilirsiniz
-
23 Eylül 2015, 17:00
Süper Moderatör
muayene zamani gelince lazim olur orj eksozlar mehmet, satmayin bence
bu arada ben toplu bagaj acma imalati için malzeme tedarik etmeye basladim haberiniz olsun.
-
24 Eylül 2015, 14:28
muayene zamani gelince lazim olur orj eksozlar mehmet, satmayin bence
bu arada ben toplu bagaj acma imalati için malzeme tedarik etmeye basladim haberiniz olsun.
Mis mis Ben gelirken alet edevat da getiririm şarjlı tornavida Alyan takımı falan işimiz çok kolay olur ama benim tornavida grenaja delik açmıyor onu sen halleşeceksin artık.
Bu arada tüm kardeşlerimin ve abilerimin kurban Bayram'ını en içten Dilek'lerimle kutlarım,
-
24 Eylül 2015, 22:45
kardeş şu bagaj acma işi için bende katılabilirim müsadeniz olursa bu arada takım konusunda ne lazımsa liste yapın yada ümraniye tepeüstüne yakınsanız dükkanımın ordada yapabilirsiniz (elektrikci dükkanı) takım taklavat var.arkada boş arsada var yer uygun yani.birde bu kadar nc 750 kullanıcısı varsa kısa gezi falan planlayalım en azından tanışma gezisi olur.Sonra uzun gezilere bakarız
-
28 Eylül 2015, 11:35
Süper Moderatör
çok fazla alet edevat lazım değil, grenajları sökmek için zaten her motorun içindeki takım çantası yetiyor
matkap şarjlı ve gerekli uçlar da zaten sistemi yaptığım için bende var, ama ne olur ne olmaz diye yedek de getirmekte fayda var.
tam bir isim listesi yapalım ve planlamaya başlayalım, güneşli bir sonbahar günü hallederiz inşallah.
@trnpkr
yakınız, benim de nato yolunda dükkanım var. fakat projeyi fetih mah. şubemizde yapmayı düşünüyordum, senin yerin rahatsa ve çayımız eksik olmazsa sende de yapabiliriz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
28 Eylül 2015, 14:50
Benim merak ettiğim birşey var, bu sistemi yapınca anahtarla açma iptal olmuyor değil mi? Eğer 2 şekilde de çalışacaksa ben de listeye kendimi yazdırsam çok mu geç kaldım acaba
edit: şimdi detaylı inceleyebildim, evet 2 şekilde de çalışıyormuş.
-
28 Eylül 2015, 14:52
-
28 Eylül 2015, 15:05
sumaher videoyu izlememissin
vallaha benim basimin ustunde her gelenin yeri var. fakat herkes calisip yardimci olmali, ben tek basina hepsini yapamam.
ustabasi olarak basinizda dururum
sistemin kendini monte ederim ama grenaj sokme takmayi elimden almalisiniz en azindan.
evet işyerinde yasaklı olduğu için video, resimleri göremiyorum ama yazdıktan sonra biraz detaylı okuyunca gördüm cevabı..
daha önceden hiç yapmadığım şeyler fakat kesinlikle elimden geleni yaparım, sıraya giriyorum o zaman ben de. Montaj için zaman bulamazsak da en kötü ihtimalle nasıl yapıldığını görmüş olurum
-
28 Eylül 2015, 16:56
Süper Moderatör
Sanırım seninle 6 motor olduk.
biri liste yapsin
-
28 Eylül 2015, 17:52
Merhabalar
uzun süredir forumu takip ediyordum. kaydolmak bugüne kısmetmiş...
1 aylık nc 750x dct kullanıcısıyım. sıfır aldım. 2200 km yi geçtim
Olcay Bey, ledli elcik koruma nerden alabilirim? sizin motorunuzun resminde gördüğüm modelden bulamadım. bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca selenin acaip rahatsız etmesi sorunum var. bu konuda tavsiye verebilirseniz çok iyi olur.
şimdiden teşekkürler
-
28 Eylül 2015, 18:14
çay işin en kolayı cadde üstü değil arkada boş arsa var yer rahat
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
tüm malzemeyi alıp piknik havasında bir yerlerde neden olmasın
-
28 Eylül 2015, 18:15
Süper Moderatör
hasan hosgeldin, hayirli olsun.
bendeki elcikler ledli degil, reflektor var belki resimde oyle cikmistir.
ama ayni modelin ledlisi var.
orjinali acerbis, fakat ben aliexpres den aldim.
trnpkr, o zaman kablo sponsorumuz da olursun
-
28 Eylül 2015, 22:38
1 ee-ee
2 mehmetenis
3 jokhanbir
4 f54
5 trnpkr
6 Schumacher
Listeyi sabitleyelim bari şu an bu kadar sanırım takımı kurduk galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Buradan Moderatör Arkadaşlara sesleniyorum lütfen şu siteye cep telefonu ile resim yükleme Programını adapte edin
Bak her hafta geziyorum burada hava atamıyorum piskolojim bozuluyor
(Bilgisayar bozuldu)
Öyle güzel yollarda motosiklet kullanıyorum öyle güzel yerlerde kamp kuruyorum ki böyle güzelliklerden sizleride haberdar etmek istiyorum
-
29 Eylül 2015, 01:04
Olcay,Dediğim gibi elim yatkındır grenaj sök tak
Elektrik tesisat bağla sök makoranla sonra elektrik bandıyla bantlayıp izole etmek ve ince işçilikte üstüme yoktur,titiz bir yapım var.Kablo,bant vs gibi çıkıntılardan rahatsız olurum,
Bayram'dan önce Yeni aldığım sis farlarının yerlerini değiştirteyim dedim ama takarken vidalarını fazla sıktım,yuvaları yalama oldu ne yaptıysam olmadı bende yeni aldığım sisleri söktüm eskilerini taktım bugün o sis farlarını yalama olan vida deliklerinden deldim karşılıklı delik açtım sonra 10 lik vidalarla ve somunlarla sis farının kafesine monteledim,deliklere vidaları ve somunları taktıktan sonra soğuk silikon sıkıp suya ve neme karşı izole ettim bu akşam kurumaya bıraktım yarın lensi ve kapağı takıp motora sabitleyecem ama çok sağlam oldu tavsiye ederim.
Yalnız o sis farları 3 modlu bazen ikisi aynı anda senkronize yanmıyor veya biri sabit yanarken diğeri Çakar yapıyor buna Nasıl bir çözüm bulmak lazım bilemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
CptHasan adlı üyeden alıntı
Merhabalar
uzun süredir forumu takip ediyordum. kaydolmak bugüne kısmetmiş...
1 aylık nc 750x dct kullanıcısıyım. sıfır aldım. 2200 km yi geçtim
Olcay Bey, ledli elcik koruma nerden alabilirim? sizin motorunuzun resminde gördüğüm modelden bulamadım. bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca selenin acaip rahatsız etmesi sorunum var. bu konuda tavsiye verebilirseniz çok iyi olur.
şimdiden teşekkürler
Hayırlısı olsun Olcay'ın Elcik korumaları aliexpresste var 23-25$ arası ama yok ben beklemem dersen Fatih Kılıçlı da 100-120₺ ye var istersen onlardan taktırabilirsin.
Ama o Elcik korumalar takmak için gidonun içindeki yuvayı söküp elçik ile birlikte gelen yuvayı takman lazım ve gidon ağırlıklarını Sökmen lazım ve yalnız o elcik korumalar kendi ekseninde dönüyor Forumda da okursan Olcay,Elcik korumasına ilave bir demir yaptı ya da Benim ki gibi Demir'den olanı takarsın hem de gidon ağırlıklarını ve Orjinal yuvaları çıkarmana gerek kalmıyor.
Artı benimkiler Demir olduğu için Allah korusun bir vurma esnasında elini korumada üstüne yok.Ben yolda benim Elcik korumayla çok ayna kırdım,Benim Eski CBF1000 de aynı Elcik korumalardan vardı sıkıştırdılar bende basıp geçiyordum.
Bu arada seleden bende acayip rahatsızım sele için bir çok alternatif var ama iki tanesi tam çözüm.
Şirinevler de Motosay ve Kozyatağında Still Oto Deri Döşeme var,
Motosay ön ve arkayı ayrı ayrı yapıyor ve sele başına 250₺ istiyor ama selenin iç döşemesini değiştirip jel koyuyor,
Still oto deri döşeme ise %70-80 yumuşatıyor ve isteğe göre alçaltıyor,Bunlar da iki seleyi 250₺ ye yapıyorlar.
-
29 Eylül 2015, 09:26
Tatil donuşu stilde randevum var.Sonucu iletirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler