ogleden sonra uyar bana
ogleden sonra uyar bana
Valla dostum eskiler bilir, bundan 4-5 sene önce deseydin hemen yarın gel derdim
Ama son yıllarda oldukca yoğun çalışıyorum, bu projeyide yer müsait olduğu için 2 günde anca tamamladım. motoru söküp dağıttım peyder pey arada hem işe baktım hem bu işi tamamladım, inan ki yardım etmeyi ve yapmayı çok isterim ama ne zaman olacağı için söz veremem.
Bayramdan sonra değil de mevsim iyice soğuduğunda işlerim biraz daha rahatlıyor, olmadı bir gün tüm mesaimi bu işe ayırayım sadece sen değil yakında olan kim varsa bir kaç motor birden gelirsiniz, şubemin önü müsait topluca seri imalat yaparız
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ne demek hocam once is bizimkisi keyif ve elzem değil. Sen gel de yeter(tabii onceden) bir şekil düşerim yanına. Tekrar tebrıkler. Bu arada sorucam düğme su almıyor değil mi???
Bilmem, almıyordur herhalde
Özellikle su almayan bir buton olarak aramadım, oto sanayide zar zor buldum böyle kibar bir düğme.
Alacağını sanmam, tazyikli yıkama ile belki. Ama kuruyunca çalışmaya devam eder, nihayetinde içinde bozulacak bir devre vs yok. Basit bir buton.
Tekrar edeyim, 3-5 motor bir araya gelip uygulamayı seri bir şekilde yapabiliriz sonbaharda
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
keşke benim de olsa
bir kac saat geçmeden 3 kisi mi oldunuz ya hu
hallederiz insaallah, ama bana ciraklik yapabilmeniz lazim.
her seyi tek basima yaparsam bir gun yetmez, en azindan grenajlari sokup toplayabilmeniz lazim.
Vallahi yapılacağı söyler gösterirsen yaparım elim alet tutar. Ancak malum makine yeni ve ben bunda ilk defa milli olucam. (Yanlış anlaşılma olmasın söküp takmakta)
Eğer kontenjan varsa bende gelirim
Elim her türlü anahtar/tornavida tutar
En son benim motoru yaparız beklemede yapabilirim
Hem söküp takma işini tam anlamıyla çözmüş olurum
hepinizin başım ustunde yeri var, 4 mu oldunuz?
anlasildi baya bi yorulacagiz ama degecek insaallah
Olcay bey gerçekten yardımsever insanların hâlâ olduğunu görmek çok güzel
Yapmış kadar oldunuz
Ben gelmesemde olur yani
valla 4 az, en az 5 kisi olmali.
besinci kisi olmazsa yatar bu is
Evet farklı ama el atında olması ıcın bunu tercıh ettım.1cm ara acacam ınsallh gıdonda elcık yanında.olmaxsa bosbıryerrde takarım daha kıbar dıye dusundum dıgerlerında
dıgerlerınden.bır gelsınde takacaz ışlh.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
On-OFF Anahtar ıcındı.bagaj acma işemı cok guzel olmus.elınıze saglık ayrıca.
Erkan sakarya da nerdensin?
Klüp e üye misin...
Perşembe akşamları 1. Geçit Kantenn kafe de toplanıyoruz seni de bekleriz
Bu günde güzel bi gezi vardı klüp olarak Taraklı Göynük Mudurnu Taşkesti vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Olcay sen motor iste yeter ben gelirken toplam 5 nc de gelebilirim yani
Motordan yana sıkıntı yok yani
MerabaF54 kardes ismını bılmıyorum kusura bakma.klup toplantılarına ara sıra gelıyorum.bugunde gezıye gelecektım ama ufaklık vardı.bakıcı sorunu yoksa bu havalarda kacırmazdım. Kısmetse tanısırız toplantı veya gezılerde.
ismim Fatih bende gri X var diğer 2 arkadaşımda da beyaz kırmızı biz nc Takım'ı olarak takılıyoruz fakat her hafta toplantıya çay a geliyoruz
Umarım tanışırız
Ufaklık sıkıntısı cümlemizde var sanırım benimde hafta içi çocuk sıkıntı olur gibi ama pazar günleri kaçıyorum
Bu gün de mesai vardı güzelim havayı kaçırdım
Memnun oldum Fatıh bey.serdıvandayım bende.kacamaklara denk gelırız işlh.hafta sonları hava ıyıse bende kacırmak istemem.gorusmek dilegiyle..
Facebook grubundan Aleksandre bey ile tanıştım çünkü kendi nc sinin sis farlarını yerini çok farklı bir yere koymuş ilgimi çekti bende kendisinden resim istedim buyrun resimler,
Bende bugün yine boş durmadım Nc anahtarını ve alarmı sustalı anahtara monte ettirdim çok tatlı oldu 80₺ ücret verdim,Buyrun bunlar da anahtarın resimleri,
Anahtarda bagaj açma düğmesi var lütfen gülmeyin yapacak bir şey yok o düğmeyi panik düğmesine programladık.
hıss calıstımı hocam çalıştı ise nasıl?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)