Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
cantalari almadim daha, zaten daha gelmedi sanirim hicbir bayiye
ushuaia kardeş,güle güle ,kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Nc 700 ya da er 6 falan bakanlar bmw f 800 s ya da st'yi hiç düşündüler mi? Düşünenler neden seçmedi yazabilir misiniz
Haklısınız, 2. el alacaklar için sorsam daha iyi olurdu bu soruyu.
Tip olarak hondanın çok gerisinde olsa da performans ve donanım olarak ileri olduğundan dolayı(hondaya da bmwye de binip denemişliğim yok sadece yazılanlardan bilgim var) bmw neden alternatif değil neden kimse konuşmamış yoksa benim bilmediğim kronik bi sorunu falan mı var acaba diye düşündüm. Ben de er 6 ya da muadili motosikletlere bakıyorum, kafam karışmış durumda...
muğla'dan didim motofeste gittim geldim...giderken de gelirken de 90-160 km hızlar arası kullandım...iki seferde de fulledim...4.4lt tüketim çıktı
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
dün nette iyice bi araştırdım sırf merakttan
nc700 serisi pek hoşuma gitmedi ancak yiğidi öldür hakkını yeme olayı oldu
devir olaylarını bilirsiniz ne kadar devir yüksekse o kadar patlama yanma olur demektir .o yanmada benzini sömürür
önceden hiç dikkat etmemiştim ama nc700 serisinden düşük devirde sınıfında çalışan motor yokmuş
bakınız
nc700s
Maks. Güç (kW@dev/dak) 38/6,250 (50,8 ps)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 60/4750
bu düşük devirde ürettiği 50 hp çok iyi bir oran olarak çıkıyor
cb 125 bile 8.000 devirlerde çalışıyor
yamaha xj6
Maksimum güç 57,0 kW (78PS) @ 10.000 dev/dk.
Maksimum tork 59,7 Nm (6,1 kg-m) @ 8.500 dev/dk.
kawasaki ern de bile 8.500 lerde motor devir çeviriyor dolayısıyla nc700 serisi baya bi ekonomik olmalı
Mustafa Kemal Atatürk
Bu motor dizel motor mantığıyla düşük devirde veriyor torkunu dolayısıyla az yakıyor. Beni de düşündüren şey motorlara ilgi duymamın veya birçoğumuzun ilgi duymasının nedenlerinden biride motor sesi ve egzoz sesleri (piyasadaki akrapoviç, leo vince vs performans egzozlarının bollugundan anlasılıyor) acaba bu motor fazla devir çevirmediğinden motor sesi çok mu cılız binen arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Bu arada çanta arayan arkadaşlar şunlara bi göz atın fenaaaaaa... Video sitesinde takılırken farkettim.
http://www.youtube.com/watch?v=m8Bzx...1600C55B53601A
Buda araştırınca çıkanlar
http://www.mototalonline.com/?urun-4...R-TOPCASE.html ama bunun sadece top case fiyatı oldugunu düşünürseniz side case ve bağlantı aparatıyla (oda henüz gelmiş mi yada bu motora uyar mı bilen yok) fiyat 1800-2000 civarı olacaktır. Görüntüye değer bence..
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Arkadaşlar forumumuzda CİCOZ nickli arkadaşım NC700 Naked modelinden almıştır.Kullanma fırsatı buldum.Mükemmel dengeli bir alet.Daha rodajda oldugu için pek fazla sıkıştıramadık.6. viteste 3 bin devirde 100-105 km/h arası gidiyor.Kaçıncı viteste olursanız olun gazı açtığınızda tork u fazlasıyla hissediyorsunuz.4.500 Devir ve sonrasında tüm tork u verimli bir şekilde alabiliyorsunuz.Ayrıca üzerinde orjinal pakette Metzeller lastiklerde görevini başarıyla tamamlamış.Bagajına XL Full Face kask sığıyor. Deposunu fulledik 5 çizgi vardı sanırım. 110 km sonra 1 çizgi düştü.Rodajdan sonra 3.5 4 litre yakacağını tahmin ediyoruz.47 HP olması kimseyi yanıltmasın tam bir tork canavarı.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Bugün yaptığım yakıt testi sonuçlarını hemen aktarayım.
Şehir içi ve şehir dışı olarak iki ölçüm yaptım. Şehir içi yoğun trafikte yakaladığım değer 3.9lt/100km. Şehirler arası yolda da hızım sürekli değişken ama 90'ın altına düşmedim 150'den de yukarı çıkmadım malum rodaj zamanı.. Bu süratlerde de 3.4lt/100 km değerini yakaladım ki bu beni şaşırttı. Bu kadar düşük beklemiyordum. Rodaj sonrasında neler olacak merak ediyorum.
Sevgiler..
Bu arada @yesilius2'nin bahsettiği "cicoz" benim. Başka forumdaki takma ismimi vermiş
Satılık cıbır 250 vardır nc takası olur
Adelet mi şimdi bu Honda bende 3.5 litre yakıyorum oda banane kardeşim o kadar az yakmasın o
GErcekten ya bu motor bu kadar az yakmasın :( bendeki 250 lik biraz agrasif kullanıyorum ama yinede 250 lik sonucta 4.4 lt yakıyor 100 km de :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
NC 700 serisini alan arkadaşlara hayırlı olsun. Müsait bir zamanınızda bu motorun tam arkadan çekilmiş resmini yükleyebilirseniz sevinirim.
boy kaç acaba?
3,4 litremi ona yalışlıkla ybr motoru koymasınlar reşit))
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)