Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2015, 23:07
twona adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende Sym wolf ve Hyo X5 arasında kaldım. Şehir içi Şehirler arası karışık kullanacağım. Bildiğim kadarıyla X5 daha kuvvetli ve hızlı bir motor. Wolf de uzun yolda daha az yorar diye tahmin ediyorum. Merak ettiklerim titreşim belirgin bir şekilde hissediliyormu ve diğer 250 lik motorlara göre örneğin Honda, Suzuki, Hyo gibi 250cc rakiplerine göre serilik ve sürat nasıl? Birde merak ettiğim amartsörler çokmu sert? 7-8 bin tl arası az km li Wolf satan biri varsa görüşebiliriz...
Merhaba dostum,
Ybr den sonra bana biraz titreşimli geldi, biraz yadırgadım ama duke 390 nın koltuğuna oturunca anladım ki güç varsa titriyor, şimdi ise hiç hissetmiyorum bile alıştım artık
Torku güzel, yakıtı az, şekli de güzel, aldığıma memnunum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
roncatto adlı üyeden alıntı
gerzede çalışıyorum aslında samsunluyum
Bende Gerzeliyim, nerede çalışıyorsun?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
-
31 Mayıs 2015, 11:21
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Bende Gerzeliyim, nerede çalışıyorsun?
toplum sağlığı merkezinde doktorum
-
02 Haziran 2015, 11:30
toplum sağlığı merkezinde doktorum
Güzel, yazın tatile gelince görüşürüz inşallah.
-
02 Haziran 2015, 22:40
görüşürüz inş beklerim
-
02 Haziran 2015, 23:01
görüşürüz inş beklerim
Hocam sabahları kaburgalarim ağrıyor, biraz açma germe yapınca geçiyor. 1 yıl önce motordan düştüm sağ taraftan 1 kaburga kırdım. Ağrı şubattan beri var. Final haftası olduğu için doktora gidemiyorum. Bi de soğuk havalarda dilerim ağrıyor. Iclik giyersem agrimiyor.
Yaş 22, ben kaç yıl daha yaşarım?
Ziktir et okulu, sen mezuniyet göremezsin nasıl olsa der misin.
Rumuz:ulkereticicibebe
-
04 Haziran 2015, 22:45
arkadaşlar ben de bugün aldım motorumu ilk defa sürdüm bişey sorcam oldukça acemiyim boş vitese geçiremedim bir türlü nasıl yapıcam zorlanıyorum biraz ?
http://i.imgur.com/qfTKSfr.jpg
2 den direk 1 e geçiyor 1 den boşa geçebilirsin 2 den boşa geçirmeye çalışma sisteminde yok sadece 1 den hafif yukarı kaldırmanızla boşa geçiyor 1000 km de sarı ışık yanıyor olucak panik yapmayın her 1000 km de yağ bakım uyarısı için yanar bunu üsteki düğmeye vitesdeyken basılı tutarsanız 5 saniye içerisinde sönecektir
-
07 Haziran 2015, 15:44
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Hocam sabahları kaburgalarim ağrıyor, biraz açma germe yapınca geçiyor. 1 yıl önce motordan düştüm sağ taraftan 1 kaburga kırdım. Ağrı şubattan beri var. Final haftası olduğu için doktora gidemiyorum. Bi de soğuk havalarda dilerim ağrıyor. Iclik giyersem agrimiyor.
Yaş 22, ben kaç yıl daha yaşarım?
Ziktir et okulu, sen mezuniyet göremezsin nasıl olsa der misin.
Rumuz:ulkereticicibebe
kusura bakma yeni gördüm valla inş finaller iyidir , okulu ziktir etme de sen yine de , kaburga kırıklarında 1 yıl olmuş zaten tek kırık başka hasar yoksa akciğer dokunda falan , tek başına geçer usta sadece ağrı kesici ki 1 yıl olmuş artık ağrımaması lazım , korse falan kullandın mı zamanında, kontrol grafisi de iyi olurdu , yattığın yatak nasıl sert mi biraz kas ağrısı tarifliyorsun kilo problemi var mı ki diz ağrısı da ona bağlı olabilir bu yaş için geçmiş olsun bundan sonra hiç düşmemen dileğiyle valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
kuroscu adlı üyeden alıntı
2 den direk 1 e geçiyor 1 den boşa geçebilirsin 2 den boşa geçirmeye çalışma sisteminde yok sadece 1 den hafif yukarı kaldırmanızla boşa geçiyor 1000 km de sarı ışık yanıyor olucak panik yapmayın her 1000 km de yağ bakım uyarısı için yanar bunu üsteki düğmeye vitesdeyken basılı tutarsanız 5 saniye içerisinde sönecektir
teşekkürler anca anca çözüyorum bakalım ilk motor zaten acemiliği atlatayım
-
08 Haziran 2015, 08:13
Alınık Wolf 250...
Arkadaşlar 5000 km yi geçmemiş Wolf arıyorum. 7500 tl bütçem var. Motorunu satmak isteyen olursa bana ulaşabilir...
Tuna DEMİR - 0532 603 92 38
-
08 Haziran 2015, 10:14
twona adlı üyeden alıntı
Alınık Wolf 250...
Arkadaşlar 5000 km yi geçmemiş Wolf arıyorum. 7500 tl bütçem var. Motorunu satmak isteyen olursa bana ulaşabilir...
Tuna DEMİR - 0532 603 92 38
O fiyata wolf bulabileceğini çok sanmıyorum ama belli olmaz, hayırlı olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
08 Haziran 2015, 10:38
kusura bakma yeni gördüm valla inş finaller iyidir , okulu ziktir etme de sen yine de , kaburga kırıklarında 1 yıl olmuş zaten tek kırık başka hasar yoksa akciğer dokunda falan , tek başına geçer usta sadece ağrı kesici ki 1 yıl olmuş artık ağrımaması lazım , korse falan kullandın mı zamanında, kontrol grafisi de iyi olurdu , yattığın yatak nasıl sert mi biraz kas ağrısı tarifliyorsun kilo problemi var mı ki diz ağrısı da ona bağlı olabilir bu yaş için geçmiş olsun bundan sonra hiç düşmemen dileğiyle valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
teşekkürler anca anca çözüyorum bakalım ilk motor zaten acemiliği atlatayım
Geçtiğimiz Cuma trafik kazası yaptım, kaburga ağrılarım geçti, kolum alçıda, birazcıkda bacağım ağrıyor. Ne biçim dua ettin Hoca ???
-
09 Haziran 2015, 17:44
Ozan Merhaba,
Senden de model kilometre ve fiyat bilgisi alabilir miyim ?
Hayırlı olsun.
finallerden yeni çıktım, geç cevap için kusura bakmayın.
motosiklet aslında kardeşimin ama kendisi askere gideceğinden ben kullanıyorum. şuan 1700km. 11000tl ye aldık antalya nebioğlundan. işim düşerse bi daha iş yapmam kendileriyle. duyduğuma göre sym bayiliği de alınmış zaten onlardan, yamaha da aynı şekilde. asker dönüşü düğün yapacağı için satılığa çıkardı. ama ikimizde içten içe istemiyoruz satılmasını.
dipnot: yarın sabah ege turuna çıkıyorum. ama kendi motorum cb125e ile. rota üzerinde olanlarla buluşup sohbet edebiliriz.
-
10 Haziran 2015, 09:43
Geçtiğimiz Cuma trafik kazası yaptım, kaburga ağrılarım geçti, kolum alçıda, birazcıkda bacağım ağrıyor. Ne biçim dua ettin Hoca ???
hadi ya geçmiş kendine bak usta sen de :(
-
11 Haziran 2015, 02:01
ozanozugur adlı üyeden alıntı
finallerden yeni çıktım, geç cevap için kusura bakmayın.
motosiklet aslında kardeşimin ama kendisi askere gideceğinden ben kullanıyorum. şuan 1700km. 11000tl ye aldık antalya nebioğlundan. işim düşerse bi daha iş yapmam kendileriyle. duyduğuma göre sym bayiliği de alınmış zaten onlardan, yamaha da aynı şekilde. asker dönüşü düğün yapacağı için satılığa çıkardı. ama ikimizde içten içe istemiyoruz satılmasını.
dipnot: yarın sabah ege turuna çıkıyorum. ama kendi motorum cb125e ile. rota üzerinde olanlarla buluşup sohbet edebiliriz.
http://i.imgur.com/ycytHiz.jpg
İzmire gelince haber et bi kahve içeriz kardeşim.
-
11 Haziran 2015, 04:45
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
İzmire gelince haber et bi kahve içeriz kardeşim.
Odtüye geri gelince bi tur bindirin mi ?
8 8 önünde bekliyor olacağım.
70 alınca ancak geçeceğim bi ders vardı, çalışmayı birakmistim. 72 aldım. Bubam 250 lik alacak. Ama çok kararsizim. Bulabilirim tüm motorlar a binmeye calisiyom.
Pulsar mi, bu mu?
-
11 Haziran 2015, 09:39
Odtüye geri gelince bi tur bindirin mi ?
8 8 önünde bekliyor olacağım.
70 alınca ancak geçeceğim bi ders vardı, çalışmayı birakmistim. 72 aldım. Bubam 250 lik alacak. Ama çok kararsizim. Bulabilirim tüm motorlar a binmeye calisiyom.
Pulsar mi, bu mu?
Sadece son cümleni anladım, bi de her motora binme öyle tarzını belirle canım kardeşim :D
pulsar mı bu mu ? aaaaa naptın sen tabiki pulsar :(
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
14 Haziran 2015, 18:18
Wolf kullanıcıları burada pek aktif değil biliyorum fakat gören olursa şu konuya tüm wolf kullanıcılarını davet ediyorum : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148159-tavsiye-alinir-bi-bak-konuya.html
Bizzat kullanan arkadaşların yorumunu almak daha faydalı olur benim için.
-
16 Haziran 2015, 16:05
Wolf ekibi hiç buralara takılmıyor. Geziyor mu herkes?
-
16 Haziran 2015, 16:11
Wolf ekibi hiç buralara takılmıyor. Geziyor mu herkes?
Wolf yollarda azizim buralarda çok değiliz face grubundan yürüyolar çoğu wolf sahibi.
-
16 Haziran 2015, 16:48
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Wolf yollarda azizim
buralarda çok değiliz face grubundan yürüyolar çoğu wolf sahibi.
Evet, face grubunu bende takip ediyorum, benimde pek vaktim olmuyor aslında, vaktim olunca motorla uğraşıyorum, yaptığım bir kaç değişiklik var, yakında paylaşırım
-
16 Haziran 2015, 17:16
Evet, face grubunu bende takip ediyorum, benimde pek vaktim olmuyor aslında, vaktim olunca motorla uğraşıyorum, yaptığım bir kaç değişiklik var, yakında paylaşırım
Bekliyoruz dostum şenlendirmek lazım burayı da
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler