Bencede en kaliteli 250cc wolf.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Aksini herkes idda edebilir ama hiç kimse ispat edemez.!
Bencede en kaliteli 250cc wolf.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Aksini herkes idda edebilir ama hiç kimse ispat edemez.!
Zaten motor 2 senedir yollarda Nihat bey, henüz sıkıntılı bir yorum görmedim duymadım .. Sizde yeni aldınız, tecrübeli bir motorcusunuz olumlu yada olumsuz yorumlarınızı tüm platformlara yazarsınız. Ama alıpta henüz pişman olan sıkıntı yaşayan kimseyi henüz duymadım. Sağlamlığı ve uzun ömürlü oluşu ile öne çıkıyor
Henüz kullanmadım ama fuarda yaptığım incelemeye göre daha kalitelisini göremedim. Kullanmaya başlayınca neyi varsa yazacağım.+ _
Test linki ile online yedek parça ve bakım sarf malzemeleri linki kırıkmış. Tekrar atıyorum. Saygılarla
http://www.motosiklet.net/forum/test...50ni-test.html
http://www.motopitshop.com/motopit-o...a/sym/wolf_250
https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
250 cc bu kadar az yakar mı? Yakıyor, ama söyleyince bizimle dalga geçilmesinden bıktığımız için S.T.C.S teknolojisinin videosunu yapmışlar.
çelikatlı sende er6 yokmuydu
Yeni motorları teslim aldık ama pek kullanamadım kullanmaya başlayınca hakkında yazacağım.
Resimler nerde?
Hep kendinize muslumansiniz
Hadi sen onceden aldin fuarda siparis verenlerin motorlari teslim edildi onlarda yok ortalarda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Resimler nerde?
Hep kendinize muslumansiniz
Hadi sen onceden aldin fuarda siparis verenlerin motorlari teslim edildi onlarda yok ortalarda...
normal insan gibi binsek sıkıntı yok ama ne yapalım.. bide kitap 5,000 km bir diyor ben 3,000 de bir değişim yapıyorum
bikaç resim atayım plaka çıkmadı daha trafiğe çıkamıyoruz garajın önüne sandelye atıp seyrediyoruz şimdilik
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
mavisi hakikaten çok güzelmiş.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
arkadaşlar motorun çap ve strok değeri hiçbir yerde yok motosikletin karakteri açısından çok önemli bir değer. yarım saat boyunca aradım, buldum. 71x63
@çelikatlı, bu arada motor inazuma kadar kaliteli görünüyor
yakıt tankı inazumadan 700cc büyük olmasına rağmen 10kg daha hafif. bu durumun aksine 1 beygir ve 1 nm tork fazla. bu da tek silindirin ve görece yüksek strokun avantajı, dezavantajıda titreşim, kullandığım motosikletle 400km zangır zangır aralıksız gidebilme sabrına sahip olan benim aklıma, karpuz kabuğu düşmüş durumda
Facebook Grubuna Katıl daha fazla ve doğru bilgi bulursun. Yavaş yavaş doğru yolu buluyorsun. Eee ne demişler aklın yolu bir. =wolf
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)