Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2013, 16:30
sym wolf un varsa gerisi teferruat bence arka maşa icin şişmana gittim pazartesi görüşecekler. garantiyle bakalım ne olacak yoksa krom nıkel yaptıracam ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
yasın bende artık canta almam yanıma ahmetin top kas la seninki yeter bize
Reklamlar
-
11 Mayıs 2013, 23:36
-
12 Mayıs 2013, 01:43
Ben tekerleri dörtledim.(Şaka şaka emanet)
-
12 Mayıs 2013, 15:28
merhaba makinenin hızlanısından bahsedebilirmisiniz saniye olarak tutmadık ama kuzen inazuma var 150 km ye cok kısa bir sürede cıkıyor ve km saati 4 der 5 şer artıyor 150 de zaten kısıtlandıkları için kesiciye giriyorlar wolfun hızlanısı nasıl ? ve ybr 125 esd kullanıcısıyım titreşim yok inazuma da da yok bu makinede var mı? almayı dusunuyorum
-
12 Mayıs 2013, 16:11
speedyman1 adlı üyeden alıntı
merhaba makinenin hızlanısından bahsedebilirmisiniz saniye olarak tutmadık ama kuzen inazuma var 150 km ye cok kısa bir sürede cıkıyor ve km saati 4 der 5 şer artıyor 150 de zaten kısıtlandıkları için kesiciye giriyorlar wolfun hızlanısı nasıl ? ve ybr 125 esd kullanıcısıyım titreşim yok inazuma da da yok bu makinede var mı? almayı dusunuyorum
inazuma 140 ı bilemedin 145 yapıyor.. yüksek devir çeviriyor.. arkadaşın sana biraz üflemiş.. 150 km ye kısa sürede falan çıkmıyor..
ybr ve cbf de olan titreşimin aynısı bunda var.. konfor olayı inazumanın yorumlar müthiş, eğer almayı düşünüyorsan bunca zaman almadığın için pişman olacağına garanti veririm..
https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/
-
12 Mayıs 2013, 19:07
besikcioglu adlı üyeden alıntı
sym wolf un varsa gerisi teferruat bence arka maşa icin şişmana gittim pazartesi görüşecekler. garantiyle bakalım ne olacak yoksa krom nıkel yaptıracam ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
yasın bende artık canta almam yanıma ahmetin top kas la seninki yeter bize
altan motora fabrika ile görüştü ücretsiz yenisini gönderdiler arka masanın
-
13 Mayıs 2013, 18:13
selamlar,
çakmaklık takan var mı? nasıl takabiliriz, tavsiyeleriniz neler?
-
13 Mayıs 2013, 22:14
KorAY ne bereketli adamsın yaa.Bi saat içinde iki tane birden motor satılırmı.SAAAAATTIMMMMMM ikisini birden.Önümüzdeki hafta muhtemelen motorsuz kalacam.Bakalım ne ...ok yiyecez.Niyetim 0 BMW G650 GS almak ama uzanamazsam.F serisi 2000 - 2006 arası ikinci eline bakacam.
-
14 Mayıs 2013, 12:41
S.Orhan adlı üyeden alıntı
Buda satılıksa hemen alalım
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
-
14 Mayıs 2013, 13:12
S.Orhan adlı üyeden alıntı
KorAY ne bereketli adamsın yaa.Bi saat içinde iki tane birden motor satılırmı.SAAAAATTIMMMMMM ikisini birden.Önümüzdeki hafta muhtemelen motorsuz kalacam.Bakalım ne ...ok yiyecez.Niyetim 0 BMW G650 GS almak ama uzanamazsam.F serisi 2000 - 2006 arası ikinci eline bakacam.
abi çok sevindim, seninle nihata motorunu almak için geldiğimizde başlayan dostluğumuz ileri derece gidiyor. Saygıyı hoşgörüyü sonuna kadar hakeden ve çok dürüst bi adamsın.. allah kişinin kalbine göre verir derler ya, aslında olayın püf noktası orası, yani senin kalbin sayın abim.. motorsuz kalırsan bozuşuruz ama
-
14 Mayıs 2013, 23:14
K o r @ y adlı üyeden alıntı
abi çok sevindim, seninle nihata motorunu almak için geldiğimizde başlayan dostluğumuz ileri derece gidiyor. Saygıyı hoşgörüyü sonuna kadar hakeden ve çok dürüst bi adamsın.. allah kişinin kalbine göre verir derler ya, aslında olayın püf noktası orası, yani senin kalbin sayın abim.. motorsuz kalırsan bozuşuruz ama
Yarın İzmite geliyom bir doktorun motoruna bakacam.Kendisi şuan İzmirdeymiş ama kayınpederine bırakmış motoru.Bir bakacaz uyarsa F 650 GS ile nikaha oturuyorum.
-
15 Mayıs 2013, 10:42
Arkadaşlar ben de dün bir wolf-250 alarak aranıza katıldım, motoru bayiden çıkarmadan koruma demiri takmak istiyorum ama aksesuar konusunda biraz sıkıntı var sanırım, daha önce temin eden oldu mu acaba?
-
15 Mayıs 2013, 10:57
Redmoon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben de dün bir wolf-250 alarak aranıza katıldım, motoru bayiden çıkarmadan koruma demiri takmak istiyorum ama aksesuar konusunda biraz sıkıntı var sanırım, daha önce temin eden oldu mu acaba?
hayırlı olsun güle güle kullanın, sıkıntı sadece koruma demrinde var ama o da takozla ile halledilecek gibi sanırım
-
15 Mayıs 2013, 14:12
bizim guruba üye oldun heralde adaş.. önce motorun hayırlı olsun ,sonrasında aksesuar sıkıntı yok.. gerekli herşey mevcut..
ne lazımsa ben sana ilgili kişilerle görüştürürm
-
15 Mayıs 2013, 14:22
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi hayırlı olsun çok sevindim adına,kazasız belasız sürüşler insallah
-
15 Mayıs 2013, 14:34
Dachota adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullanın, sıkıntı sadece koruma demrinde var ama o da takozla ile halledilecek gibi sanırım
Bayi İzmir e soracaktı ama son durum nedir henüz öğrenemedim
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bizim guruba üye oldun heralde adaş.. önce motorun hayırlı olsun ,sonrasında aksesuar sıkıntı yok.. gerekli herşey mevcut..
ne lazımsa ben sana ilgili kişilerle görüştürürm
Saol dostum, şu an için demir öncelikli tabi ama ilerde ihtiyaç oldukça başka şeylerde gerekebilir tabi, bu arada İzmitli olduğumdan Kocaeli-MT nin de fahri üyesi sayılırım seninle denk gelmedik ama diğer arkadaşların bazılarıyla tanıştık daha önceden
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Abi hayırlı olsun çok sevindim adına,kazasız belasız sürüşler insallah
Saol kardeşim, sen ne yaptın motor işini, buldun mu kafana göre birşeyler?
Live to Ride, Ride to Live...
-
15 Mayıs 2013, 14:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Saol kardeşim, sen ne yaptın motor işini, buldun mu kafana göre birşeyler?
Abi sağolsun @Kora@y nickli Koray abim cok temiz bi ybr önerdi. Bende gidip onu aldım,bir ay olacak alalı.
-
15 Mayıs 2013, 16:20
Abi sağolsun @Kora@y nickli Koray abim cok temiz bi ybr önerdi. Bende gidip onu aldım,bir ay olacak alalı.
Hayırlı olsun, YBR kraldır
Live to Ride, Ride to Live...
-
17 Mayıs 2013, 12:18
koruma demiri orjinalde yok ama koruma takozu bağlayan varmış sanırım, yapan ya da araştıran varsa-bilgi verebilir mi lütfen?
-
17 Mayıs 2013, 15:38
uğurcuğum afiyet bal şeker olsun koçuma.. her zaman söylerim, allah insanın kalbine göre verirmiş..
senin de kalbine göre verdi kardeşim.. öyle kuru teşekkür olmaz, verirsin bi tur öyle olur bu işler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler