Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Yasin bey öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. İkinci el düşüncem var aslında ama güven konusu büyük problem. Çinliden uzaklaşmak isteyen birisi olarak sorunlarla boğuşmamak, servisle akraba olmamak ve sabah anahtarı alıp kapıdan çıkarken kuşkular içerisinde asansörde motordan vazgeçip akbile davranmamak istiyorum. Özet: Dayanıklılık.. Bu konuda bi fikriniz var mı??
Başka fikri olan arkadaşlarında fikrini almak isterim.
Reklamlar
-
bu motorla uzun yola çıktım sağanak yağmurda 15 dk sürdüm tık dahi demedi. şuana kadar bir kere bile çalışmadı deyip eve geri dönmedim. eşe dosta önerilecek bir marka sym ileride bunu satıp hd 200 yada gts 250 alabilirim malzeme kalitesi çok iyi.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
yasin_942 adlı üyeden alıntı
bu motorla uzun yola çıktım sağanak yağmurda 15 dk sürdüm tık dahi demedi. şuana kadar bir kere bile çalışmadı deyip eve geri dönmedim. eşe dosta önerilecek bir marka sym ileride bunu satıp hd 200 yada gts 250 alabilirim malzeme kalitesi çok iyi.
Gerçekten çok teşekkürler cevaplar için ama son dediğinizi demeseniz iyi olucaktı sanırım.
Artçı (eşim) için arkaya çanta düşünmeme rağmen rahat olmaz gibi geldiğinden bi gözüm gts 250ye kayıyordu devamlı şimdi siz öyle deyince.. Neyse. wolf düşüncesindeyim şimdilik ama bikaç hafta içinde almış olmam şart.
-
Ankara da Wolf 250 sahibi var mı ?
görüşebilir miyiz ?
-
istanbul ümraniye tarafında varsa bende bi ziyaret etmek isterim.
-
-
Cem68 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
-
Cem68 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abi,,
-
Ciddi ciddi düşünmeye başladım artık.Aklıma girdi iyice.Yakıtının uygunluğu olsun.Sym kalitesi olsun.
Yokuş 2 kişi performansını yazabilecek olan arkadaş varsa çok sevinirim.
Cbf'm şuan 2011 model 18.500.Eğer şuan satarsam.Değerinin çok çok altında satılacak gerçekten.
Diyorum gelecek sene satayım.Hem fazla değer kaybetmemiş olur.O zamana da 2.el piyasası güçlenmiş olur.
7.500 Tl'ye 8.000 tl'ye sade ve şık beyaz Wolf 250 NB sahibi olurum.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
para olsa alırdım. yok. wolf benzeri kanuni fantom gördüm. o da 5 lira. 5 lira da yok bende. bana maaşı az vereni sinemaya ısmarlayayım.
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Ciddi ciddi düşünmeye başladım artık.Aklıma girdi iyice.Yakıtının uygunluğu olsun.Sym kalitesi olsun.
Yokuş 2 kişi performansını yazabilecek olan arkadaş varsa çok sevinirim.
Cbf'm şuan 2011 model 18.500.Eğer şuan satarsam.Değerinin çok çok altında satılacak gerçekten.
Diyorum gelecek sene satayım.Hem fazla değer kaybetmemiş olur.O zamana da 2.el piyasası güçlenmiş olur.
7.500 Tl'ye 8.000 tl'ye sade ve şık beyaz Wolf 250 NB sahibi olurum.
normal rampada ,açı olarak %45 gibi düşün; tek başıma rahatça 100 km hızla çıkıyorum.. iki kişi denemedim ama geçen gün kardeşimi işe bıraktım gaz vermeden bile kendi kalkıyor.. umarım soruna cevap olmuştur
---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 17:06 ----------
buda full dolu bi wolf
-
kanka karının kask a bayıldım leopar şekli
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
kanka karının kask a bayıldım leopar şekli
kanka, panter melehat duymasın.. leopar ,kask bunlar onu bozar..
-
Yenge baskın çıktı.Çantayı adama geçirmiş
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
geçen yıl uğradığım motosiklet mağazasında WOLF ile RR DAYTONA 350 yan yana duruyordu. ikisi de aynı fiyattı. DAYTONA'yı aldım.
daytona 8 bin liraya kadar düştü. wolf aynı fiyatı sürdürüyor.
daytonayı heybeti, 160 km'ye kadar hız yapması, kara düzen-bozulmaz bir motor olması, 350'lik motoru ve iki egzozu-şırıl şırıl homurtusu nedeniyle beğenmiştim ve hala severek kullanıyorum.
wolf'u o zaman şu gerekçelerle istememştim:
1.Göstergesi bozulsa göndermezler-gönderemezler korkusu.
2.Enjeksiyonu bozulsa 1000 lira derler korkusu.
3.Lastikleri kayar-kızaklama yapar da değiştirirken iki lastik için 1000 liradan fazla para gider korkusu.
4.bir de 100-120 aralığında sürülebilen bir motor izlenimi uyandırması.
yanılıyor olabilirim tabii ki. kullanıcılarının detaylı kullanım ve sürüş bilgileriyle Wolf'a eğilim olabilir hepimizde.
-
agarta adlı üyeden alıntı
geçen yıl uğradığım motosiklet mağazasında WOLF ile RR DAYTONA 350 yan yana duruyordu. ikisi de aynı fiyattı. DAYTONA'yı aldım.
daytona 8 bin liraya kadar düştü. wolf aynı fiyatı sürdürüyor.
daytonayı heybeti, 160 km'ye kadar hız yapması, kara düzen-bozulmaz bir motor olması, 350'lik motoru ve iki egzozu-şırıl şırıl homurtusu nedeniyle beğenmiştim ve hala severek kullanıyorum.
wolf'u o zaman şu gerekçelerle istememştim:
1.Göstergesi bozulsa göndermezler-gönderemezler korkusu.
2.Enjeksiyonu bozulsa 1000 lira derler korkusu.
3.Lastikleri kayar-kızaklama yapar da değiştirirken iki lastik için 1000 liradan fazla para gider korkusu.
4.bir de 100-120 aralığında sürülebilen bir motor izlenimi uyandırması.
yanılıyor olabilirim tabii ki. kullanıcılarının detaylı kullanım ve sürüş bilgileriyle Wolf'a eğilim olabilir hepimizde.
sanırım parça korkusu yaşayıp vazgeçmişsiniz. Şu bi gerçek ki; Türkiye Cumhuruiyeti' nde hondadan başka yedek parça ve servis konusunda işini
yapan ne adam var, nede firma.. Yamaha, Suzuki, Kawasaki diyeceksiniz belki ama Allah ellerine düşürmesin
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sanırım parça korkusu yaşayıp vazgeçmişsiniz. Şu bi gerçek ki; Türkiye Cumhuruiyeti' nde hondadan başka yedek parça ve servis konusunda işini
yapan ne adam var, nede firma.. Yamaha, Suzuki, Kawasaki diyeceksiniz belki ama Allah ellerine düşürmesin
demişsin demesine ama bir honda cg vadı ne egzoz ne ön fren merkezi nede karbiratör bulabildim buldugum efe honda da ise alma sadece bak der gibilerdi fiyatı uçuşa geçmiş haldeydi model 2006 aynı model ybr de parça sıkıntısı yok denecek halde :=)
-
cellat_06 adlı üyeden alıntı
demişsin demesine ama bir honda cg vadı ne egzoz ne ön fren merkezi nede karbiratör bulabildim buldugum efe honda da ise alma sadece bak der gibilerdi fiyatı uçuşa geçmiş haldeydi model 2006 aynı model ybr de parça sıkıntısı yok denecek halde :=)
ee işte malzeme bu ,handadan daha iyisi yok.. Tecrübeyle sabittir..
-
250 cc karşılaştırılması yapılmış, ama SYM Wolf 250 ismi doğru dürüst geçmiyor.
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/114199-altin-elbiseli-adam-250cc-karsilastirma.html
kullananlar hep kendi motorunu iyi göstermeye çalışmış. wolf 250 de titreşimin çok olduğunu söylemiş bir tanesi.zaten karşılaştırmada yanlış yapılmış. Racing ve naked ler 250 cc sınıfında karşılaştırmaya çalışmışlar.Yalnız Suzuki İnazuma hepsinin beğenisini almış. Karşılaştırmayı ben pek olumlu bulmadım.Daha iyisi olabilirdi. Fiyat, yakıt, kullanım, yol tutuşu oturuş pozisyonu, arkadaki yolcu rahatlığı ve aklıma gelmeyen diğer konularda bilgi verilebilirdi.
-
Adem Balkan adlı üyeden alıntı
250 cc karşılaştırılması yapılmış, ama SYM Wolf 250 ismi doğru dürüst geçmiyor.
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/114199-altin-elbiseli-adam-250cc-karsilastirma.html
kullananlar hep kendi motorunu iyi göstermeye çalışmış. wolf 250 de titreşimin çok olduğunu söylemiş bir tanesi.zaten karşılaştırmada yanlış yapılmış. Racing ve naked ler 250 cc sınıfında karşılaştırmaya çalışmışlar.Yalnız Suzuki İnazuma hepsinin beğenisini almış. Karşılaştırmayı ben pek olumlu bulmadım.Daha iyisi olabilirdi. Fiyat, yakıt, kullanım, yol tutuşu oturuş pozisyonu, arkadaki yolcu rahatlığı ve aklıma gelmeyen diğer konularda bilgi verilebilirdi.
Kısacası herkes SYM ye giydirmiş mi diyorsunuz Barkın reyis dahil
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler