İlginç bir yaklaşım motor üzerindeyken kazanın ne zaman geleçeği belli olmaz bakarsınız ışıklarda 0 km ile beklerken gelir bir bakarsınız 320 km ile giderken... bu motor la bu hızı yaparken ne önümde nede arkamda başka bir araç vardı. her neyse deteya gerek yok fazla takdir sizin bişey diyemem
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
doğru ecelin ne zaman geleceği belli olmaz ama yinede tedbiri al takdiri allaha bırak seni dört kollunun üzerinde değil iki lastik üzerinde görmek isteriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
bence arka dişliyi küçük yerine bir numara büyük tak kalkışın rahatlar fark ettiysen duke göre kalkışın daha ağır hem sen ufaktan stopiye başladın yakında tek teker yapmak istersin faydası olur.
Fatih burada söz konusu olan hız denemesi yada sürücünün kendini denemesi falan değildir.mesele motorun denenmesidir...piyasaya yeni girmiş motosiklet sözkonusu...bu motorla alakalı herkesin merak ettiği şeyler var.burada paylaşılanlar bu motoru tercih edecekler için yol gösterici şeyler genelde...yapılanda abes olan nedir anlamamaktayım.
sen hiç sahip olduğun motorların limtilerini denemedinmi?
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
Dün ilk defa 150km gidiş 150km dönüş 300 km çok dinlenmeden yol yaptım. Dinlenme; sadece gittiğim yerde 20dk kahve molası, dönüşte de yaklaşık 15 dk trafik cezası teferruatı. Ortalama 100-140 km hızlarda seyrettim, araç sollaması çok rahat, virajlardan korkmaya gerek yok hangi hızda olursan ol toparlayabiliyorsun. 100 km den sonra rüzgar biraz etkiliyor. 100km civarı hızlarda çok konforlu seyir oluyor... Dönüşte yaklaşık 130 km hızla giderken radarı farketmemle hemen hız kestim ve maalesef 106km ile radara yakalandım 154tl ceza oturdu... Daha büyük motor almayı düşünüyordum vazgeçtim, yoksa 2 ayda ehliyeti teslim ederiz...
arka dişliyi büyültüp ön dişliyi küçülteyim tam stunt motoru olsun bari :D stopiye yapmaya başladık ufaktan şimdi ışıklarda deniyorum ) ama ön freni cok güzel meretin ya dukeye göre dediğin gibi kalkısı daha agır oda son hızı olabilsin diye yapılmış bişey olabilir. düşünceler varda yaza ancak uygularım diye tahmin ediyorum malum kış geliyor ve karda kıyamette fazla seri olursa yere atması daha rahat olur
trilye gezisinden sonra yaptığım yakıt ölçümünde 3.1 litre ortalama elde ettim ful depo ile 440 km gittim 67 tl ye 13,8 lirte yakıt aldım
güncell arıza şu yok bu yok
yasin artık sorunsuz oldugu için girip yazacak bişey bulamıyorsun dimi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)