ben yok diye biliyorum dostum yanlış bilgi vermiş olmasınlar sana ))
ben yok diye biliyorum dostum yanlış bilgi vermiş olmasınlar sana ))
Motoru alan tum arkadaslara hayirli olsun
2 ay once cinli drift aldim nedeni de dugun yapacak olmam
motordan memnunum ama birkac sehir disi kacamagimda ne kadar memnun olsamda tork olarak sinifinin ilerisinde olsa daha iyisini aratiyor.
Bu nedenle 250cc*lik bi bebek arastiriyorum
belki bu yaz sonu ancak alirim
naked olarak dusundugum icin bu tarzlara kaydim
sayfayi basindan bu yana okudum su an ve hakikaten motor hakkinda olumlu dusunmeye basladim
simdi iki model arasindayim biri sym wolf digeri daha piyasada olmayan inazuma belki secenekler artabilir ne de olsa arastirma safhasindayim..
Sizden yakit hakkinda daha yakin bilgileri rica edebilir miyim
tesekkurler tekeriniz duz bassin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Omurluk bi motor olacak daha ustune cikmayacagim icin ii karar vermem lazim:-):-):-)
Bu motorla ilgili düşünülecek tek şey satarken kaça satılabileceği. Onun dışında kafaya takacak hiçbir şey yok, beğeniyorsanız alın. SYM'den kötü motor çıkmaz. Satış kısmını da satarken düşünürsünüz.
Mecbur kalmadigim surece satmam zaten omurluk dememin nedeni de bu degistirirsem de motorda hal kalmaz devamli masraf ister o zaman ama yine 250*lik yine sifir bi motor alirim
tesekkurler
Arkadaşlar ben motorumu satıyorum sebebi triump street triple alıcak olmamdır ilgilenen arkadaşlar varsa sahibinden.com a koydum yalnız 6 saat sonra yayına giricekmiş haberiniz olsun İstanbul/Kartal olan araç benimdir saygılar.
dostum su an 14 kr gibi bi rakam hesapladım ama hala rodajın içindeyim...
@Thai motorunuz çok güzel, Maşallah hep beyaz bir motorum olsun istemişimdir...
önceki mesajlarda yazmışsınız ama ben tekrar bi güncelleme istesem sizde motor hakkında bilgilendirme amacıyla.
bu motoru almak istiyorum ama aklımda sorular var;
CBR 250 R videolarında gördüm, 6. viteste redline a girmeden, zorlanmadan 170 km yapabiliyo.
wolf 250 de rodajdan sonra bu rakama çıkabilir mi ? yoksa 140-150 den yukarı deli gibi bağırır mı ?
Mondial 250 MR ( çift silindir enjeksiyonlu - rodaj bitmişti ) ile 650 km yolu 120 - 130 km/h ile illallah diyerek bitirdikten sonra çok düşündürmeye başladı beni 250 cc sınıfı
motor aksamı veya kalitesi açısından çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama Yakıt durumu nasıl ? 100 km de kaç litre harcıyorsunuz ?
maşallah çanta için alt parçayı yaptırdın mı hazırmı aldın detaylandırırsan sevinirim bende daha yeni aldım motorumu 180 km oldu bugun plakasını anca takabildim
inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu inazuma mı wolf mu?
5-6 aydır kafamın içinde dönüp dolaşan soruya mantıklı bir açıklamasıyla cevap verebilecek bir yiğit var mı?
harley is making love with davidson
İnzuma... çünkü çift silindir.
#sürenadam
wolf için yorum yapmam erken daha ama arastırıp aldıgıma göre bence iyi inzuma mi wolf mu sorusu bana gelmez wolf kullanıcısı olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
birde çanta beyaz olsa sizce nasıl olur
inazuma çift silindir çift egzoz ve tek farkıda o heralde... artısı eksisi iyi düşünmek lazım bence almadan önce... ama şahsi fikrim wolf ki zaten wolf sahibiyim... inazuma pek ilgimi çekmedi benim beklemeye değer bulmadım açıkçası.... varsın tek siilindir olsun diyerekten wolfu aldım... pişman değilim gene olsun gene alırım )))
CBr 250 170 te redline'a daha yeni giriyor ama o noktaya gelene kadar motorun bir tarafını yırtıyorsunuz. 250 cc motorla 150+ hızda uzun yol yapmayı düşünüyosanız yanlış yoldasınız. Ne SYM Wolf ne honda CBR250 sollamalar haricinde 140-145 in üstünde sürekli kullanılmamalı uzun yolda. Yakıt tüketimi çok dengesiz birşekilde artar ve benzini içmeye başlar.
150 km sabit hızla giderken BMW F650, ER-6 ve NC700, DL650 bu iki motordan az yakabilir Bahsedilen hızlar için minimum 50 hp motor gerekli
İnazuma çünkü Suzuki
Eminim piyasaya çıkan CBR250 honda değil SYM veya kymco markası logolu olsa yine rağbet görür ve şuan satılanın yarısından fazlası satardı ama Japonların vitesli konusundaki referansı ve üst cc motorlardaki başarısı farklı bir noktada ve SYM nin fiyatı Suzukiyle eşit olması biraz fazla iddialı geliyor bana.
CBR250 de Wolf'a göre çok daha akıl çelici sınıfı farklıda olsa
SYm de klüçük bi kampanya falan yapıp piyasaya yeni giren bir motor için kullanıcı kitlesi oluşturmak için hiçbir hareket yok.. Elini sallasa ellisi Honda CBR 250 nin liste fiyatı 8.800 ken hiç pazarlık sormadan 8.500 e plaka ruhsat dahil ilk parti motorları tanıtım amaçlı verdi...
SYM kötü motor değil ama bu yaklaşımla(genel olarak symlerin bir fiyat yüksekliği sözkonusu yurdumuzda) Suzuki alırım 2. el satış ve yaygınlık sorunu olmaz
Bu sınıfta tek silindir çift silindir neredeyse hiç hissedilmeyecek seviyedeki titreşim farkı ve performanslar arasıda pek değişiklik olmadığı için tercihi belirliyen bir kıstas olmaktan uzak..
Tek silindir kötü diye bişey deyoktur..onu biz nerden uyduruyorsak? F650 CS(naked enduro değil) sürdüm o ne güzel alt devirlerde gelen bir tork ve motor karakteridir.. 250 yi bırakın 650 cc nin bile tek silindir olmasının yerine göre büyük avantajları vardır..
artısı eksisi dediğim o dostum zaten... şahsen benim için hiçde önemli değil ayrıca bildiğim kadarıyla masraf olarak tek silindir daha cazip diye biliyorum ama tam anlamam açıkçası
Öyle diyorsun ama daelimi kimse almıyor şuanda... Evet biz de bir japon takınıtısı var gidiyor, SYM fiyatını indirse, kampanya yapsa veya CBRnin üzerinde SYM yazsa ve fiyatı inse... yinede satamazlar bir honda kadar. Yani teorine tam olarak katılmıyorum. Satışların düşük olmasının 1.sebebi bizim milletin takıntısı 2.si fiyatının yüksek olması.
Bir de çift silindiri titreşim yüzünden değil de tamamen mekanik, güç dağılımı vs, vs, gibi kullanıcının %90'ının ilgilenmediği şeyler yüzünden tercih ediyorum. Ve benim en çok hoşuma giden motor tipi Aprilia V4 motordur, sonra Hyonun V2 leri 250 likleri özellikle. Yurt dışında 125cc Comet, GTR ve GV modelleri de 125cc-V2 motor kullanmakta.
#sürenadam
bu gun gene biri motoru sordu bankada ooo çok paramış honda alsadın ya diyo ))) istemiyorum arkadaşım bende honda diyorum yaramaz bunlar diyo bana) gel vereyim motoru dene diyorum bak bakayım iyimi kötümü ben anlamamki abi motordan diyo bana )) daha ne diyeyim ben bu tiplere )))
Ya desene "Honda sym-wolf modeli bu..." Biraz afallasın. Ben geçiyorum dalga mı böyleleriyle
#sürenadam
Agzi olan konusuyo abi yapacak birsey yok internet denen meretten faydalansalar ne nasil ogrenirler sanirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)