Rossso lastikli bir Sym Wolf deneme fırsatım oldu çok güzel gidiyor alet. Hepinize kazasız belasız sürüşler.
Rossso lastikli bir Sym Wolf deneme fırsatım oldu çok güzel gidiyor alet. Hepinize kazasız belasız sürüşler.
1 silindirli bir motora göre çok ağır ve çok pahalı 13.000 tl ye arkadaşa 0 kawasaki 250 sl aldık.görüntü ve boya muhteşem bunun dışında extrası yok
havalar soğudu yakıt arttı. Ne guzel 2.7 yakıyorduk 3 diş büyük arka dişliyle şimdi 3 litreyi görmeye başladık iflas edicez :(
Adam 3.lt görünce iflas edicez dedi ya
Soğuk havada makine iyi gidiyor ama ısınması bayağı sürüyor, çiy düşüyor geceleri dikkat edin.
Dostum hayırlı olsun Güle güle kullan
İkinci eli uygun ayrıca, 6500/7000/7500 e bir sürü vardı, orjinalini bozmamış temiz olan bir tanesinde gözüm var Elbette aldıktan sonra temiz bakmak şart.
Ankarada 1750 km 2012 model kılcal çizik dahi yok elimizde var 9000e bırakırız düşünen var ise mesaj atsın tamamiyle orjinal susu var mı felan demeyin sıfır niyetine
Oo çok tazeymiş daha
Elbette benim bütçeye uygun değil, ben yaza doğru ve 20000km civarında bakıyorum ki onlar daha hesaplı geliyor
Tabi kısmet bakalım ne olur o zamana kadar.
Arkadaslar yağ ve filtreyi değiştirdim 300 km kadar oldu yağ değişim ışığı yandı kaçak yok seviye güzel neden olabilir sepetcioglu yine bizi sen cevaplarsin✋
mod tuşuna bir kaç saniye basılı tutunca yağ ışığı söner.
1000 km de bir yanar o ışık bir zararı yok. tek faydası yağı kontrol etmen için yanmasıdır.
Arkadaşlar bende de var bu motordan çok memnunum ama satmak zorundayım ilgilenenler arasın 05544703710 samsun
Sıfır aldığım gurtumla 20000 gördüm. Maşallah bir vida sıkma işi bile açmadı başıma motor sağlam. Ama yakında ilk masrafı yapıp debriyaj balatalarını olması gerekenden erken değiştirmek zorunda kalıcam. Debriyaj kavrama gurubu motorun dişli oranlarına ve kilosuna yenik düşerek yoruluyor. Yağ ışığıda her bin km de kontrol amaçlı yanıyor söndürdüğün km den tam bin km sonra tekrar yanıyor. Mesela 7318 km de söndürürsen 8318 km de tekrar yanar. Eğer düz rakamlarda yanmasını istersen söndürme öylece kullan km düz bir rakama gelince söndür ardından her bin de yanacak yağını bi kontrol et diyor motor.
Daha rodajda ya dur bakalım 200bini bi görelim sonra komple motoru yenileriz. Seramikten mütevellit rektefede olmaz buna. Ama rakipleri gibide ısınıp tez canlı olmaz uzun ömürlü motor volf
Rodajdan yeni çıkmış ;) teneke motor yok bu motorda bu km lerde açılmaz patlatmaya çalışılmadıkça. Motor seramik muhabbeti yüzünden ısınmıyor yaz aylarında bile fanı nadir açıyor max gücü düşük devirde veriyor topu kökü 9000 devir zaten kolay kolay ölmez bu motor. Yeterki kurtlara iyi bakalım
Arkadaşlar bu motoru ikinci eline 10 bin km dolaylarında olaranlara bütçem yetiyor sizce alınır mı motor ömrü ne kadar km ilerledikçe masraf çıkıyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)