Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Temmuz 2015, 17:32
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, zincir bakımı için motul c2+ zincir yağını öneririm, sıçratma pek yapmıyor ve beyaz renkte bi tabaka bırakıyo zincirde iyi yani 300, 400 kmde bir yağlarsın, kaldırma sehpası kullanmıyorum ama yağlamada oldukça işe yarar sahibindende bulabilirsin, genelde hepsi uyuyor diye biliyorum.
teşekkürler motoru yıkadıktan sonra zincirleri de yağlamak veya ayrıyeten temizlemek gerekir mi peki ilk motosikletim baya bi bilgi eksik kusura bakmayın soruyorum ama
Reklamlar
-
11 Temmuz 2015, 15:42
roncatto adlı üyeden alıntı
teşekkürler motoru yıkadıktan sonra zincirleri de yağlamak veya ayrıyeten temizlemek gerekir mi peki ilk motosikletim baya bi bilgi eksik kusura bakmayın soruyorum ama
Yıkadıktan sonra ve yağmurlu sürüşten sonra sonra yağlaması iyi olur, bende yeni würth hss dry lube aldım, denedim güzel bir ürün, yağlıyorsun hemen kuruyor yağlı olduğu bile belli değil. Janta yağ sıçraması ve jantı temizleme derdinden kurtuldum.
Bende bu hafta yağını filtresini değiştirdim, castrol power1 aldım, litresi 25 TL idi fiyat uygun geldi, motul 5100 bulamamıştım zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
roncatto adlı üyeden alıntı
ilk yağ değişimini yaptık bakalım beyler bi de bu zincir bakımı nasıl yaparım zinciri nasıl yağlarım wolfe uygun kaldırma sehpası var mı önerebileceğiniz ? şimdiden teşekkürler
Yağını nerede değiştiriyorsun, Sinop'ta İhsan ustaya mı gidiyorsun, İhsan usta çok iyi bir ustadır.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
12 Temmuz 2015, 09:34
aynen ihsan ustadayım sağolsunlar ilgileniyorlar da
-
12 Temmuz 2015, 21:49
abeci motoru nerdesin koy fotoğrafları şenlensin buralar dostum.
-
14 Temmuz 2015, 10:16
-
20 Temmuz 2015, 11:04
Arkadaslar nacizane bilginize basvuruyorum ben r 25 aldim iki ay once ama yasadigim kucuk ilceye hem performans hem trafik unsuru olarak pek uygun olmadigini görünce satip yada takas ederek bir sehir ici ve bazen sehir disi uzun yol yapmak icin kullanabilecrgim rahat konforlu kronik sorunlari olmayan parcasi bulunan bir naked motor bakiyorum aklimda wolf pulsar yada cbf 150 var hangisini tavsiye eserssiniz nedenleri ile yazarsaniz sevinirim saygilar
-
20 Temmuz 2015, 13:14
anlar1 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar nacizane bilginize basvuruyorum ben r 25 aldim iki ay once ama yasadigim kucuk ilceye hem performans hem trafik unsuru olarak pek uygun olmadigini görünce satip yada takas ederek bir sehir ici ve bazen sehir disi uzun yol yapmak icin kullanabilecrgim rahat konforlu kronik sorunlari olmayan parcasi bulunan bir naked motor bakiyorum aklimda wolf pulsar yada cbf 150 var hangisini tavsiye eserssiniz nedenleri ile yazarsaniz sevinirim saygilar
Pulsar sayfasına bakarsan sorunlar silsilesini göreceksin
250 cc'de en az yakan wolf, parça konusu sıkıntılı yalnız, hem pahalı hem bulunması zor olabiliyo, kronik bir arızası yok, bakımlarını düzgün yaptığın sürece üzmez, uzun yolda inazumadan sonra en rahat motordur.
wolf ile çok yol aldım hiç sıkıntı çıkarmadı yaz kış binersin, lastikleri değiştirmen gerekiyo her motorda olduğu gibi, frenleri gidişi torku tatmin eder, tam bi sport seyahat motoru yani, hayırlısı olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
20 Temmuz 2015, 13:45
Parca konusu sikintili ise bana uymaz cunku alip satici deilim sorun yasyinca bari en azindan ithalatcidan merkezden biyerden bulunup birkacgune motoru geri surmeye baslamak isterim yurt disindan gelecek derletse o motor biter benm gzmde
-
20 Temmuz 2015, 14:06
anlar1 adlı üyeden alıntı
Parca konusu sikintili ise bana uymaz cunku alip satici deilim sorun yasyinca bari en azindan ithalatcidan merkezden biyerden bulunup birkacgune motoru geri surmeye baslamak isterim yurt disindan gelecek derletse o motor biter benm gzmde
Parçaların hepsi var, fakat örnek veriyorum orijinal sym aktarma zinciri 600 küsür lira, sen 250 liraya did alabilirsin yada 90 liraya yine oringli sfr zincir, muadili olmayan parçalar var mesela arka dişli, onun yerine başka bişey uymaz, inazumanın parçaları daha da pahalı.
uzun yıllar bineceksen kaliteli bişey almanı öneririm, sym'nin ön disk 650 lira falandı mesela, ama on numara frenler, gidip pulsar alırsan zırt pırt sorun yaşayacağına, ya japona yönel yada alternatiflere bak, ön çamurluğu 66 lira olan bi pulsardan ne kadar işçilik bekliyosun?
-
21 Temmuz 2015, 03:39
Bir kaç fotoğrafta ben atayım.
-
23 Temmuz 2015, 15:54
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Beyaz çok tercihim olmasa da bu senin motor baya kocaman göründü gözüme dolu dolu
kazasız belasız..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
23 Temmuz 2015, 16:57
Beyaz çok tercihim olmasa da bu senin motor baya kocaman göründü gözüme dolu dolu
kazasız belasız..
Bence beyaz kendini çok gösteriyor, tercihim beyaz veya maviydi, bu nasip oldu.
Tasarımını kim yaptıysa cidden iyi yapmış plastik parçalarla iyi kapatmış karşısı gözükmüyor
Şunu da belirteyim geçen bir arkadaşıma verdim, yanımdan geçerken gözüme bir güzel gözüktü hayran kaldım.
Millet dikkatli dikkatli bu yüzden bakıyormuş demek
-
23 Temmuz 2015, 17:01
Bence beyaz kendini çok gösteriyor, tercihim beyaz veya maviydi, bu nasip oldu.
Tasarımını kim yaptıysa cidden iyi yapmış plastik parçalarla iyi kapatmış karşısı gözükmüyor
Şunu da belirteyim geçen bir arkadaşıma verdim, yanımdan geçerken gözüme bir güzel gözüktü hayran kaldım.
Millet dikkatli dikkatli bu yüzden bakıyormuş demek
aynen öle özellikle karşıdan gelirken falan motor hayvani duruyo ben de hayranım kendisine
benzin pompacılarının gözdesi, kızların gönül ateşi
-
23 Temmuz 2015, 17:37
aynen öle özellikle karşıdan gelirken falan motor hayvani duruyo ben de hayranım kendisine
benzin pompacılarının gözdesi, kızların gönül ateşi
Yapılması gereken bir kaç şey var aklımda, yaparsam güzel olacak, jantları sarıya boyatacağım, bi xenon far takacağım, aynalar değişecek, o zaman tas tamam olacak.
-
23 Temmuz 2015, 17:50
Yapılması gereken bir kaç şey var aklımda, yaparsam güzel olacak, jantları sarıya boyatacağım, bi xenon far takacağım, aynalar değişecek, o zaman tas tamam olacak.
Bekliyoruz mutlaka deli bişey çıkar ortaya
-
23 Temmuz 2015, 23:59
Arkadaşlar Manavgat festivaline gelen var mı?
Biz iki arkadaş karar aldık yarın akşam çıkacağız yola hafta sonu ordayız, burdan gelen olursa görüşelim.
-
24 Temmuz 2015, 10:12
Arkadaşlar Manavgat festivaline gelen var mı?
Biz iki arkadaş karar aldık yarın akşam çıkacağız yola hafta sonu ordayız, burdan gelen olursa görüşelim.
Maalesef işlerden dolayı çok istediğim halde gelemicem iyi eğlenceler size.
-
28 Temmuz 2015, 23:22
-
31 Temmuz 2015, 08:59
Tekerinize sağlık fotolar harika, bir dahaki sefere beraber gideriz inşalah
-
31 Temmuz 2015, 10:02
Mardin İl Temsilcisi
Çok güzelmiş be
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler