hayırlı olsun fatihcim allah kaza keder vermesin, ağız tadıyla binmek naip olsun inşallah , güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır hummalı çalışmamın sonuçları veyvesini verdi ve şu ana dünyada ilk (Google amcanın yalancısıyım) SYM WOLF koruma demirinin tasarım ,üretim ve montaj aşamalarını tamamladım,tabi aynı zamanda kappa,shad,gıvı gibi markalara taş çıkartacak arka çanta bağlama demirinide üretmeyi, ihmal etmedim ilgili arkadaşların bilgisine amaçlı yazıyorum ilk etapta 10 adet ürettim , ve şu an elimde sadece 5 adet koruma demiri kaldı , ama çanta demirlerinde şu an sıkıntı yok , ilerleyen zamanlarda koruma demiri üretimim devam edecek ama tabi bayram sonrasına kalacak , ihtiyaç sahibi arkadaşlarım 0 532 683 2087 numaramdan bana ulaşıp bilgi almaları mümkün , malumunuz bu aralar yğunluktan pek nette zaman geçiremiyorum hepinize selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Arkadaşlar sayfalarin çoğunu okudum gerçekten çok eğlenceli bir topik olmus. ybr 125 esd kullanıyorum. Gayet memnunum motorumdan. Bundan sonra 250 cc düşünüyorum. Aklımda inazuma vardi. Fakat yakit konusu kafama takiliyordu. Bu topigi okudum ve fikrim değişti. Wolfun yakit tuketimi ve sizin memnuniyetiniz beni Wolfe bağladı. Topigi yakindan takip edeceğim arkadaşlar. Motoru ve sizleri daha yakindan tanimak için. Tekeriniz düz bassin arkadaslar.
Allah saklasın..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41634508/detay
hepinize merhaba arkadaşlar sym wolf orta sehba ve aksesuar paketini şu an itibariyle tamamlamış bulunmaktayım artık sym sahipsiz değildir tüm camiaya hayırlı olsun .... kazasız sürüşler cümleten...
detayları linkten inceleyebilirsiniz esen kalın......
www.irfmotor.com
İrfan abi helal olsun döktürmüşssün yine,
orta sehpa yaptığını bilmiyordum bunuda öğrendiğim iyi oldu
Çok şık olmuş.
orta sehbaya en başından beridir sıcak bakmamıştım ama görüyorumki olmayacak bir durum yok yaptımmı oluyor işte yunusum ,ayrıca oldukçada mukavemetli ve sağlam bir ürün oldu ,uzun yıllar sorun çıkarmayacak bir parça, kullananlar bunu zamanla anlayacaklar , kal sağlıcakla...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
merhaba arkadaşlar... sym wolf orta sehba sorununu tamamen ortadan kaldırmış bulunmaktayım ve buyrun montaj videosu , hepinizi gıdışlarınızdan öpüyorum kazasız sürüşler inşallah....
Güncel yakıt değerleri... (SYM WOLF SB250 Nİ)
Malum geçen sefer ki yakıt değerleri beni kuşkulandırınca tekrar
denemek istedim. 11,000 km de olan motorumun ilk günkü gibi
kusursuz değerlere sahip çıktı ..
Değerler ; 518,6 km yolu 69,99 TL ile yapmışım. 1 km ye 0,13 krş yakıt harcamışım. ( OPET 4,81 TL ) .. 100 km de 13 TL eder. Genelde benzin fiyatları
sürekli değişkenlik gösterdiği için ben litre bazında hesap yapmayı daha mantıklı buluyorum. Kısacası karma kullanım verileri 100 km de / 2,8 LT çıkmıştır. Ama ben bunu uzun yolda 100 km hızla 2,5 litre ye kadar düşürüyorum ... Saygılarla kazasız sürüşler
Motoru kullanan diğer arakdaşlarda acaba aynı değerleri elde edebiliyorlar mı . Cunku ben 125 cc motor sahıbıyım almadan once herkes 2,5 ile 2,8 arası yakıyor diyorlardı. Ben 2013 model sıfıırını aldım hiçbir zaman 3,6 litrenin altında yakmadı. 3,9 bile gördüm uzun yolda tam depo ölçümü ile.
Ayrıca 10.000 km den aşağı temizini ne kadara alabılırım.
bu değerler yalnızca koray kankama aittir o 250 cc motorun sadece 100 cc sini kullanır kalan 150 cc evde bekler onu hiç çıkarmaz dışarı o yüzden yakıt böyle Ama normali 3 litre diye ortalama alabilirsin..Eğer 125 cc vitesli bi motora 3.6 litre yaktırabiliyorsan bu motorda 4.5 litreden aşa tüketim bekleme
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
herkes aynı değerleri elde ediyor, sen rahat ol. Hayatında sym ye oturmadan hemen 4,5 lt yaktırdın la canını alanlar 3,2 yakıyor.. onlarında değerleri mevcut..
---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:46 ----------
hocam bu değerleri , herkes elde ediyor.. bir depo 14 litre benzin ile 574 km fabrika verisi var.. zaten bunun altına düşen yok. hatta çoğu arkadaş 600 km görüyor. fabr. verisi 1 litre / 41 km
---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
Sedat al kanka
http://www.sym-global.com/product/index/204/43
Şimdi sıkıntı şu ki, ben drift almadan önce kime sorsam 2,5 yakıyordu. Ben aldım hiç 3,5 dan aşağı yakmadı. Servise sordum drift için 3 litre çok çok normal dedi. başka servis rodajı adam gibi yapılmamış dedi ki yalan hiç 60 km hızı geçmedim. Uzak doğu forumlarında da 3 litre normal tüketim değeri olduğunu buldum ama türkiyede hala benım motor 2,5 yakıyor diyenler var. Acaba ben ne yapıyorum da bu motor raydan çıkıyor. Km saati çalışır duruma gelince ilk yapacağım iş depoyu boşaltıp gidip benzinciden 20 liralık benzin alıp bitene kadar kilometre ölçecem. Bundan daha doğruda ölçülemez herhalde :D ( Yanıma bidona benzin alacam merak etmeyin )
Benim motoru alın üste 3500 daha veriyim daha para yok, ama kartal düdüklü makarna var bol bol, malum öğrenci evi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)