mesaj attım cevap bekliyorum fiyatı 150 tl kargosu bakalım ne olacak.
http://produto.mercadolivre.com.br/M...M#questionText
mesaj attım cevap bekliyorum fiyatı 150 tl kargosu bakalım ne olacak.
http://produto.mercadolivre.com.br/M...M#questionText
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Allianz sigortadan 87,5 TL fiyat aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
arkadaşlar geçenlerde nette dolaşırken mercekli ledler dikkatimi çekti gece daha fazla dikkat çekmek için kullanmak istedim plakanın vidalarını söktüm ledleri taktım mercekli olduğu için çok göz alıyor sürekli yanmasın dedim fren müşirine bağladım buyurun sonuç
ürünün maileyeti 10 TL civarında ücretsiz kargo imkanı var farklı renkleride mevcut almak isteyen olursa http://www.aliexpress.com/wholesale?...20130426000332
arka dan sürücüleri rahatsız edip, trafiği tehlikeye atmasın ?
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
en ucuz ve ücresiz kargo için link i düzenledim
http://www.aliexpress.com/wholesale/...83&groupsort=1
Yeni motorum için bir aksesuar listesi yaptım. Yeni olduğum için sizlere danışıyorum. Seçim yaparken ucuz ve güvenli olmasına çalıştım;
1- Bering aero yazlık ceket 230 TL
2- LS2 FF370 beyaz çeneden açılır kask 210 TL
3- 4riders sırt, böbrek, bel koruma 70 TL
4- 4riders korumalı kot 140 TL
5- Bering TX08 eldiven 100 TL
6- Bering POP su geçirmez ayakkabı 190 TL
TOPLAM 940 TL Yorumlarınızı bekliyorum.
bence biraz daha bütçeni zorlayarak daha iyi bir kask almalısın
arkadaşlar sizin motor 120 km/h den sonra anormal titreşiyor mu? birinin diğer konuda böyle bir yorumu vardı, granajlardan ses geliyormuş, bir sürü az km yapıp satmaya çalışan memnun olmayan kullanıcılar varmış, ne diyorsunuz? polemik için sormuyorum, sahibinden.com da motorum satışta, takas için Gebzeden Kaya Motor bizi detaylar için arayın demiş, rölantide titreşim olmadığını gösteren videolar var, 120-140 da durum nedir? max sürat içinde kötüleyici birşeyler demişler ... yakıtı dediğiniz gibiyse muhteşem ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Motorumla 6000 km yi gectim bi yerinden ses gelmio dedigin gibi
titresim var ama anormal bi titresim degil bundan onceki motorum cbf 150 idi ilk buna bindigimde titresimi yadirgamistim zamanla rahatsiz etmemeye basladi anormal olan aynalar 120 km den sonra aynalar cok titriyor goruntu cok sallaniyor anirmal demelerinin sebebi bu olabilir
Evet aynalarin titresiminden arkasi gorunmuyor diyorlardi, youtube da bir videoda 140 da devir max olmus gibi geldi bana, yani fazlasi yokmus gibiydi, belki max 150 izlenimi oldu, dogrumudur?
evet doğru 150 falan son hızı. zaten doğası gereği hız makinası değil. en güzel hız 100-120...
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Son surati 170 civari ama en guzel gitti hiz 120. Aynalar 6 binden sonra bulaniklasiyor. Cozum ayna degisimi. Titresim yuzunden motorun herhangi bir yerinden ses gelmiyor. Bazi motosiklet uzmanlari rolantide kufur edecek kadar cok titriyor desede buna inanmayin reklam bunlar şu motor iyi gidiyo bu motor gitmiyo diyerek insanlarin aklini karistiriyorlar. 8 bin km deyim benim pinpirikligim yuzumden cok gerek olmasada bir subap ayari disinda servise gitmedim. Arkadasim volkanda ktm var ondada subab sesi vardi. Ne yani bu ses ktm yi kotu yapar simdi.
Yasin kardeş motosiklet uzmanı dışında tüm söylediklerine katılıyorum,ama o şahıs için uzman dendiğnde gerçekten bu işi hakkıyla yapanlara bayağı bir hakaret olur diye düşünüyorum,
malum şahsın uzmanlık konusu reklamdır,nasıl reklam yapılır,reklamlarla nasıl parsa götürülür falan gibi,hoş reklam içinde birilerinin kendisini çağırdığınıda düşünmemekteyim,kendisi gidip kendi piyasasını oluşturuyor diye düşünüyorum
örnek:bak senin rakibin bu sen istediğin kadar reklam ver olmaz ama ben senin reklamını yapmadan diğerine poh atayım kafalar karışsın gibi.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Koray çıkıştan evvel toplu olsun bu da..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)