Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
rüzgardan etkilenme durumu nasıl?
-
100 civarı hissetirmeye başlıyor kendini... 120 ye kadar çok rahatsız etmedi ama daha üzeri rahatsız eder diye düşünüyorum...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Aykutçum tekrar hayırlı olsun, şu havalar iyice ısınsın da sizin oralara bi gelirim motorla, hem tanışmış oluruz hemde yol yapmış olurum.
Malum istanbul'da havalar hep yağışlı, bizim hanım yağmurlu havada motorla beni dışarıya bırakmıyor. Mecburen arabayla gidiyoruz ama geçen c.tesi havayı güzel bulup zıpladım dışarıya. Gebze yaptım geldim, arka çantayı taktırdıktan sonra ilk seyahatimde rodajıda bitirmenin rahatlığıyla biraz basayım dedim, 140'a kadar zorlanmadan çıktım sonra en fazla 143'e geldi ve daha üstünü göremedim. Rolanti vidası yokmuş enjeksiyonlu modellerde, yani elle ayarlanmıyormuş. Öyle söyledi Kartal servis Altan Motor.
Sadece makineye bağlanıp ayarlanıyormuş... O da beyin arızası vb. durumlarda ayarlama yapılıyormuş.
Neyse çantalı fotolarını koyarım yakında...
Sevgiler Saygılar
-
-
05 Haziran 2012, 11:19
Thai adlı üyeden alıntı
Aykutçum tekrar hayırlı olsun, şu havalar iyice ısınsın da sizin oralara bi gelirim motorla, hem tanışmış oluruz hemde yol yapmış olurum.
Malum istanbul'da havalar hep yağışlı, bizim hanım yağmurlu havada motorla beni dışarıya bırakmıyor. Mecburen arabayla gidiyoruz ama geçen c.tesi havayı güzel bulup zıpladım dışarıya. Gebze yaptım geldim, arka çantayı taktırdıktan sonra ilk seyahatimde rodajıda bitirmenin rahatlığıyla biraz basayım dedim, 140'a kadar zorlanmadan çıktım sonra en fazla 143'e geldi ve daha üstünü göremedim. Rolanti vidası yokmuş enjeksiyonlu modellerde, yani elle ayarlanmıyormuş. Öyle söyledi Kartal servis Altan Motor.
Sadece makineye bağlanıp ayarlanıyormuş... O da beyin arızası vb. durumlarda ayarlama yapılıyormuş.
Neyse çantalı fotolarını koyarım yakında...
Sevgiler Saygılar
Thai arkadaşım taktırdığın çanta arka çanta mı? Nerede taktırdın. Ben de taktırmak istiyorum. Şu an izindeyim. Yardımcı olursan sevinirim.
-
06 Haziran 2012, 01:40
dostum gel tabi beklerim herzaman... bahaneyle tanısmıs oluruz... gelme durumun olursa haber ver mutlaka buralarda olayım ama
-
10 Haziran 2012, 04:06
alan arkadaşlara hayırlı olsun bende plaka ruhsat sigorta dahil 9500 tl ye sıfır olarak alabiliyorum eğer kredi cıkarsa hayırlısı ile cıkarda alırım inşallah 2. elde olmamasının nedenini kullananların yorumlarını okuyunca anladım bilgilerinize ihtiyacımız var teşekkürler..
-
11 Haziran 2012, 04:20
hayırlı olsun ozaman şimdiden... kalabalıklaşmaya başladık galiba sonunda )
-
11 Haziran 2012, 23:17
hayırlısı ile inşallah yarın kredi cıkarsa alıyorum bugun evrakları anca yetiştirdim bekliyorum heyecanla
-
13 Haziran 2012, 11:09
güzel motormus bu yahu.. böyle bir motorun varlıgından tamamen tesadüfen haberdar oldum dün kasımpaşadaki bayiinin önünden gecerken gördüm motoru.. gercekten güzel ve asil görünüyordu.. hepinizin tekeri düz bassın bu güzellikle nice nice kilometreler yaparsınız umarım.. iyi günler saygılar..
-
13 Haziran 2012, 13:00
-
14 Haziran 2012, 01:31
dreamkiller adlı üyeden alıntı
güzel motormus bu yahu.. böyle bir motorun varlıgından tamamen tesadüfen haberdar oldum dün kasımpaşadaki bayiinin önünden gecerken gördüm motoru.. gercekten güzel ve asil görünüyordu.. hepinizin tekeri düz bassın bu güzellikle nice nice kilometreler yaparsınız umarım.. iyi günler saygılar..
ben kasımpaşada oturuyorum bayi arkadaşımın o gördüğün motor artık benim sonunda aldım bende daha 27 km de :D
-
14 Haziran 2012, 23:43
dostum hayırlı olsun ozaman tekrardan gözün aydın
)))
-
14 Haziran 2012, 23:47
saol senin motor kac kmde oldu neler yaptın ettin dikkat etmemi önereceğin bişeyler varmı
-
15 Haziran 2012, 02:17
650 km felan oldu dustum... extra olarak hiçbişey yapmadım henüz çok ilgilenemiyorum işimden dolayı... ki bu jali bence gayet yeterli arka canta dusunmedim hiç onu belirteyim baştan kullanışlı belki ama motoru çok çirkinleştirir diye dusunuyorum
-
15 Haziran 2012, 19:37
evet çantayı bende düşünmüyorum kırmızı bi file taktım arka koltuğa bu arada göstergede kalan benzinle kaç km yol gösterdiğini söyledi sym satış müdür dün aksam üstü şans eseri kapının önünde motora çila atarken gördü sordu nasıl falan diye anlattım ettim sonradan dedi sym satış müdürüyüm diye göstergesinde yol bilgisayarı varmış birde 2 tuşa basılı tutunca mil olarakta göstere biliyor.
-
16 Haziran 2012, 02:42
alla alla :S nası gösteriyomuş dostum kaç km kaldığını soylersen bende bi bakayım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
yol bilgisayarınıda tabi
-
16 Haziran 2012, 19:38
bende daha bulamadım bi bulayım hemen yazacagım buraya
-
17 Haziran 2012, 00:35
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Şimdi hangisinin güzel olduğu göreceli olmakla beraber bence inazuma nın dizaynı ciddi anlamda naked bir motorun görüntüsünüo beklentileri veremiyor. Bu özensiz ve silik dizaynların bir sebebi var yoksa inazumada daha kalıplı ve kişilikli olurdu kavasaki ninj ve cbr 250 de.
Bu japon markalırının amacı daha üst segmente iddialı motorları olduğundan ve müşteriyi max 1-2 sezonda bunları tüketmeye zorladıklarından 250 cc ye kadar olan modelleri bilerek silik eksik ve minyon yapıyorlar. Yoksa 250 cc motorun performansı yaklaşık 2 litre arabaya denk ve yeterli olduğundan bu birçok kişi için fuzuli ve fazla olan güce sahip üst modelleri satmasına engel teskil ediyor.
Son 15 yıldır zaten 250 ve 400 cc segmentinde model çıkmamasıda olanlarının sa yüzde 90 ının(onada razıydık bu benzin fiyatlarıyla)üretimden kalkması bu yüzden. Sadece kar odaklı hareket eden markalar yüzünden.
SYM ise vitesli olarak daha üst modeli bulunmadığından dolayı daha cürretkar keskin ve iddialı hatlara sahip.. İnazumanın çift silindir bloğu ve egzozunu görmesem neredeyse comuter dicem. Ve dışarıdan emin olun birçok kişi böyle algılıcak. SYM wolf un ise biraz kopya bile olsa Yamaha XJ-6 yavrusu gibi ses ve silindir bloğu haricinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler