Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    dostum daha bitiremedim rodajı işten dolayı yalnızca gece binebiliyorum fazla km yapamadım :( 120 ye kadar denedim hiç zorlanmadı bağırmadı hatta gıkı çıkmadı kullanması çok kolay gercekten... koruma demiri vs. yaptırmadım boyle kullanmayı dusunuyorum... soft yan çanta almak gibi bi planım arastırma içindeyim hala... ama gercekten beklediğimden daha konforlu beyaz atım )) yanlız tek derdim bahçeye sokup çıkarmak... canıma okuyor resmen ama değer çektiğim eziyete... titreşim konusundan merak ediyorsan hiç hissetmedim titreşim falan yok... yakıtı olçme şansım olmadı dediğim gibi o konudada bilgi veririm yakında... kocaeliye geliyorumher hafta ama arabayla geliyorum mecbur... eğer mumkun olursa bi hafta sonu gelirim yanına

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

bu arada 250 cc düşünüyosanız şiddetle tavsiye ederim gerekirse döve döve tavsiye ederim mutlaka bakın deneyin ve alın )))
    algilama ve Ahmet N. bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mankind1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    rüzgardan etkilenme durumu nasıl?

Motosikleti
    100 civarı hissetirmeye başlıyor kendini... 120 ye kadar çok rahatsız etmedi ama daha üzeri rahatsız eder diye düşünüyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aykutçum tekrar hayırlı olsun, şu havalar iyice ısınsın da sizin oralara bi gelirim motorla, hem tanışmış oluruz hemde yol yapmış olurum.

Malum istanbul'da havalar hep yağışlı, bizim hanım yağmurlu havada motorla beni dışarıya bırakmıyor. Mecburen arabayla gidiyoruz ama geçen c.tesi havayı güzel bulup zıpladım dışarıya. Gebze yaptım geldim, arka çantayı taktırdıktan sonra ilk seyahatimde rodajıda bitirmenin rahatlığıyla biraz basayım dedim, 140'a kadar zorlanmadan çıktım sonra en fazla 143'e geldi ve daha üstünü göremedim. Rolanti vidası yokmuş enjeksiyonlu modellerde, yani elle ayarlanmıyormuş. Öyle söyledi Kartal servis Altan Motor.
    Sadece makineye bağlanıp ayarlanıyormuş... O da beyin arızası vb. durumlarda ayarlama yapılıyormuş.
    Neyse çantalı fotolarını koyarım yakında...
    Sevgiler Saygılar
    algilama bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Thai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A Rolanti vidası yokmuş enjeksiyonlu modellerde, yani elle ayarlanmıyormuş. Öyle söyledi Kartal servis Altan Motor.
    Sadece makineye bağlanıp ayarlanıyormuş... O da beyin arızası vb. durumlarda ayarlama yapılıyormuş.
    Tabikide... Enjeksiyonun en tatlı kısmı da burası zaten Yok hava ayarını mı yapamadım, yok rolantisi mi çok düşük felan olaylarına girmiyorsun. Bir yandan elini kolunu bağlıyor gibi görünse de kaliteli markalarda bu durum daha çok "kafanın rahat olması" şekline dönüşüyor. O yüzden diyorum, aman çinliler karbüratör ile devam etsinler diye

Çantalı resimlerini de bekliyoruz
    #sürenadam

Motosikleti
    SYM Wolf 250Ni
    Alıntı Thai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aykutçum tekrar hayırlı olsun, şu havalar iyice ısınsın da sizin oralara bi gelirim motorla, hem tanışmış oluruz hemde yol yapmış olurum.

Malum istanbul'da havalar hep yağışlı, bizim hanım yağmurlu havada motorla beni dışarıya bırakmıyor. Mecburen arabayla gidiyoruz ama geçen c.tesi havayı güzel bulup zıpladım dışarıya. Gebze yaptım geldim, arka çantayı taktırdıktan sonra ilk seyahatimde rodajıda bitirmenin rahatlığıyla biraz basayım dedim, 140'a kadar zorlanmadan çıktım sonra en fazla 143'e geldi ve daha üstünü göremedim. Rolanti vidası yokmuş enjeksiyonlu modellerde, yani elle ayarlanmıyormuş. Öyle söyledi Kartal servis Altan Motor.
    Neyse çantalı fotolarını koyarım yakında...
    Sevgiler Saygılar
    Thai arkadaşım taktırdığın çanta arka çanta mı? Nerede taktırdın. Ben de taktırmak istiyorum. Şu an izindeyim. Yardımcı olursan sevinirim.

Motosikleti
    dostum gel tabi beklerim herzaman... bahaneyle tanısmıs oluruz... gelme durumun olursa haber ver mutlaka buralarda olayım ama

enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    alan arkadaşlara hayırlı olsun bende plaka ruhsat sigorta dahil 9500 tl ye sıfır olarak alabiliyorum eğer kredi cıkarsa hayırlısı ile cıkarda alırım inşallah 2. elde olmamasının nedenini kullananların yorumlarını okuyunca anladım bilgilerinize ihtiyacımız var teşekkürler..

Motosikleti
    hayırlı olsun ozaman şimdiden... kalabalıklaşmaya başladık galiba sonunda )

Motosikleti
    loading...
    hayırlısı ile inşallah yarın kredi cıkarsa alıyorum bugun evrakları anca yetiştirdim bekliyorum heyecanla

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    güzel motormus bu yahu.. böyle bir motorun varlıgından tamamen tesadüfen haberdar oldum dün kasımpaşadaki bayiinin önünden gecerken gördüm motoru.. gercekten güzel ve asil görünüyordu.. hepinizin tekeri düz bassın bu güzellikle nice nice kilometreler yaparsınız umarım.. iyi günler saygılar..

mersinLee33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT25 // SUZUKİ GSX650F
    su testi sym 250 için

http://youtu.be/sOVG4MhHkAw
    no pain, no gain ...

Motosikleti
    loading...
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel motormus bu yahu.. böyle bir motorun varlıgından tamamen tesadüfen haberdar oldum dün kasımpaşadaki bayiinin önünden gecerken gördüm motoru.. gercekten güzel ve asil görünüyordu.. hepinizin tekeri düz bassın bu güzellikle nice nice kilometreler yaparsınız umarım.. iyi günler saygılar..
    ben kasımpaşada oturuyorum bayi arkadaşımın o gördüğün motor artık benim sonunda aldım bende daha 27 km de :D

Motosikleti
    dostum hayırlı olsun ozaman tekrardan gözün aydın
    )))

Motosikleti
    loading...
    saol senin motor kac kmde oldu neler yaptın ettin dikkat etmemi önereceğin bişeyler varmı

Motosikleti
    650 km felan oldu dustum... extra olarak hiçbişey yapmadım henüz çok ilgilenemiyorum işimden dolayı... ki bu jali bence gayet yeterli arka canta dusunmedim hiç onu belirteyim baştan kullanışlı belki ama motoru çok çirkinleştirir diye dusunuyorum

Motosikleti
    loading...
    evet çantayı bende düşünmüyorum kırmızı bi file taktım arka koltuğa bu arada göstergede kalan benzinle kaç km yol gösterdiğini söyledi sym satış müdür dün aksam üstü şans eseri kapının önünde motora çila atarken gördü sordu nasıl falan diye anlattım ettim sonradan dedi sym satış müdürüyüm diye göstergesinde yol bilgisayarı varmış birde 2 tuşa basılı tutunca mil olarakta göstere biliyor.

Motosikleti
    alla alla :S nası gösteriyomuş dostum kaç km kaldığını soylersen bende bi bakayım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

yol bilgisayarınıda tabi

Motosikleti
    loading...
    bende daha bulamadım bi bulayım hemen yazacagım buraya

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi hangisinin güzel olduğu göreceli olmakla beraber bence inazuma nın dizaynı ciddi anlamda naked bir motorun görüntüsünüo beklentileri veremiyor. Bu özensiz ve silik dizaynların bir sebebi var yoksa inazumada daha kalıplı ve kişilikli olurdu kavasaki ninj ve cbr 250 de.

Bu japon markalırının amacı daha üst segmente iddialı motorları olduğundan ve müşteriyi max 1-2 sezonda bunları tüketmeye zorladıklarından 250 cc ye kadar olan modelleri bilerek silik eksik ve minyon yapıyorlar. Yoksa 250 cc motorun performansı yaklaşık 2 litre arabaya denk ve yeterli olduğundan bu birçok kişi için fuzuli ve fazla olan güce sahip üst modelleri satmasına engel teskil ediyor.

Son 15 yıldır zaten 250 ve 400 cc segmentinde model çıkmamasıda olanlarının sa yüzde 90 ının(onada razıydık bu benzin fiyatlarıyla)üretimden kalkması bu yüzden. Sadece kar odaklı hareket eden markalar yüzünden.

SYM ise vitesli olarak daha üst modeli bulunmadığından dolayı daha cürretkar keskin ve iddialı hatlara sahip.. İnazumanın çift silindir bloğu ve egzozunu görmesem neredeyse comuter dicem. Ve dışarıdan emin olun birçok kişi böyle algılıcak. SYM wolf un ise biraz kopya bile olsa Yamaha XJ-6 yavrusu gibi ses ve silindir bloğu haricinde
    beyaz atlı bunu beğendi.
    Ninja

5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler