arka topcese demiri ve ön camı engeç 2 hafta içinde takıyorum..
cam mra, demir shad.. ve tüm aksesuarlarını getirtiyorum.. orta sehpası, ön karbon çamurluğu, akropoviç orj. egzosu vs..
yani bunlar sym bayilerinde satışta olacak
arka topcese demiri ve ön camı engeç 2 hafta içinde takıyorum..
cam mra, demir shad.. ve tüm aksesuarlarını getirtiyorum.. orta sehpası, ön karbon çamurluğu, akropoviç orj. egzosu vs..
yani bunlar sym bayilerinde satışta olacak
güzel haber
Far ayari farin alt kisminda beyaz plastik bir ayar vidasi var elle yapilabilir harici bir takima gerek yok. Saat yonune yukselir tersine alcalair.(mobil)
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
geçen uzaktan görmüştüm siyahını aynı cıbır 250ye benziyodu
Mustafa kardeşim(Makseli) motorun hayırlı olsun tekrardan sanırım ilk diyenlerdenim kazasız belasız kullan inş demiştim ordaykende gerçketn görünüşü çok beğendim hatta Fazer 6 vardı orda bir tane ona baktım filan ama inan senin motor daha çok ilgimi çekti bu neymiş böyle ya dedim SYM de hiç duymadım ama motorun sesi filan hiç kötü değil rodajı bitirdikçe izlenimlerini yazarsan sevinirim çünkü gerçekten hiç kötü bir makineye benzemiyor..
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
teşekkür ederim @aonal hayırlısıyla daha iyisi senin olsun inş. gelişmeleri yazıyorum-yazacağım ( imzamdaki ) bloga
bu arada
bana aciliyetli olarak ön cam lazım.
alıp kullanmayan varsa parası karşılığında - karşı ödemeli gönderebilir veya varsa satın alabileceğim ( ingilizce ) yabancı bir siteden sipariş verebilirim ?
Makselim hayırlı uğurlu olsun . Güle güle kazasız, belasız kullan inş. Hani yaza sana bi calibre alacağdıkk :D. Olmadı buuu .
Önce emniyet, sonra hareket...
250 cc candır
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
http://www.sahibinden.com/search.php?c=4790&c2=179586&b%5Bdetay_269_min%5D=1 985&b%5Bdetay_269_max%5D=2013&b%5Bproduct_conditio n%5D=0
ankara dan düşünen varsa kaçırmasın !
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22138860/detay
arkadşlar 2.el alınık wolf arıyorum ilgilenenler msj atabilir.
Arkadaşlar manevi nedenler yüzünden satmak düşüncesi var ama henüz belli değil.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Ankaradakini 7500 e bırakmıştı telefonda bana alan arkadasa hayirli olsun
Neden sym wolf neden suzuki inazuma degil?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)