Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    resimler gündüz gözü ile tekrar paylaşılacaktır
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    fuarda 250 cc.leri detaylıca inceledim. wolf çoğundan daha yakışıklı, çok daha sağlam ve kaliteli duruyor. Özellikle honda ve hyosung (eski adı s&t kanuni)'a göre.
    fren tertibatı daha bir güven verici.
    depo kesinlikle daha iyi boyanmış, daha kalın malzemeden imal edilmiş.
    sadece bana biraz fazla hafif ve alçak geldi, ybr'den sonra hiç yabancılık çekmedim (vücut yapımdan dolayı olsa gerek)
    Boyutlarından dolayı bende bir heyecan uyandırmadı. hangi 250'lilik derseniz, muhtemelen sym ya da inazuma derim... ama inazumada da o motor ve cüsseye gücü az kalmış gibi geldi bana. sürmek lazım
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Satan yokmuya alinik ikinci el ariyorum

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Arkadaşlar.Wolf'un 2012 veya Modeli ile 2013 Modeli arasında bir değişiklik var mı ?
    Hız meraklısı değilim ama İnternet sitesinde max.hız 140 yazıyor.Max.hız 140 yapmıyordur heralde.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar.Wolf'un 2012 veya Modeli ile 2013 Modeli arasında bir değişiklik var mı ?
    Hız meraklısı değilim ama İnternet sitesinde max.hız 140 yazıyor.Max.hız 140 yapmıyordur heralde.

155 görmeyen sym yok izmitte
    Adem Balkan bunu beğendi.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    burdan yasin arkadasimiz 161 gormustu hatirladigim kadariyla
    Motor cok guzel seri bastin mi gider
    Kullandim tavsiye edebilirim

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    naked 250 motor 120 den sonra zaten tat vermez çok rüzgar yersin üzerinede yatamazsın apaçi styla 110 candır hem az yakar..
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    2 gece süren araştırmalarım sonucunda... 71X63 mm olan çap strok'un sym gts evo 250 ile aynı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Belki de bu motor bu yüzden sorunsuzdur, yani üzerindeki çok çok yeni bir motor değil ve yeni çıkan modellerde olduğu gibi bilinmeyen pek de bişeyi yok.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı cellat_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almamalısın demişsiniz ama nedeninide isterim neden almamalıyım yada tavsiye etcen bir motor varmıdır
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 gece süren araştırmalarım sonucunda... 71X63 mm olan çap strok'un sym gts evo 250 ile aynı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Belki de bu motor bu yüzden sorunsuzdur, yani üzerindeki çok çok yeni bir motor değil ve yeni çıkan modellerde olduğu gibi bilinmeyen pek de bişeyi yok.
    Bana bu konularda (piston-silindir-üstkapak tarzı) sorunlu bir model sayabilir misiniz? yani son yıllarda piyasaya çıkmış... Artık herkes motor yapmaya başladı yavaş yavaş, çinlilerin motorları bile bu konularda km'lerce sorun çıkarmadan gidebiliyor çoğunlukla. Asıl sorun genelde işçilikten kaynaklanıyor bence
    #sürenadam

Motosikleti
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana bu konularda (piston-silindir-üstkapak tarzı) sorunlu bir model sayabilir misiniz? yani son yıllarda piyasaya çıkmış... Artık herkes motor yapmaya başladı yavaş yavaş, çinlilerin motorları bile bu konularda km'lerce sorun çıkarmadan gidebiliyor çoğunlukla. Asıl sorun genelde işçilikten kaynaklanıyor bence
    niyetim çamur atmak değil, ancak cbr 250 nin 5000 rpm civarında bir ses yaptığını bu forumda okudum.

ya da başka örnek vereyim, 25 bini geçen ve sık motor freni yaptırılan eski kasa ybrler eksoz patlatır. baaam diye değil, pıtır pıtır yapar elbet ama yapar... yani hiç problemsiz üst kapak üretmek çok kolay değil... bildiğim kadarı ile cbf 250 lerin de eksantirik zinciri hızlı uzuyor.

Motosikleti
    Yamaha mt09
    ö.mesaj attım

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Bunlara kafa yormayın arkadaşlar.. Motorun tadını çıkarın.. Gayet güzel sağlam ve kaliteli malzemeden oluşan bi şekli var..

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda 250 cc.leri detaylıca inceledim. wolf çoğundan daha yakışıklı, çok daha sağlam ve kaliteli duruyor. Özellikle honda ve hyosung (eski adı s&t kanuni)'a göre.
    fren tertibatı daha bir güven verici.
    depo kesinlikle daha iyi boyanmış, daha kalın malzemeden imal edilmiş.
    sadece bana biraz fazla hafif ve alçak geldi, ybr'den sonra hiç yabancılık çekmedim (vücut yapımdan dolayı olsa gerek)
    Boyutlarından dolayı bende bir heyecan uyandırmadı. hangi 250'lilik derseniz, muhtemelen sym ya da inazuma derim... ama inazumada da o motor ve cüsseye gücü az kalmış gibi geldi bana. sürmek lazım
    aslında inazumada iyi motordur bundan kimsenin şüphesi yok ama , bakış açımı şu yönde kullanmak istiyorum özgürcüğüm.
    inazuma çift silindirli bir motor.. Motoru alıp kullanmakla bitmiyor.. Çok gezen dolaşan bi adamsan yılda 15-20 bin km gibi bi rakamlar varsa ,
    külfetten başka bişey olmaz.. Nasıl mı? 2,4 lt yağ haznesi var, 2 buji var gibi.. sadece yağ değişimde 50-60 lira yağ parası artı olarak yağ filtresi parası ödeyeceksin..
    ama bu maliyete göre verdiği güç az kalıyor.. benim bakış açımda bu.. mesala er6 n de aynı bakım parasını veriyor

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    125 lik motorla 110 görmeyin 250 ile 150 görmeyin Anlamıyorum bunu,Gidiyorsa sorun yok,mühendisleri herseyi düşünüp yapmıs..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında inazumada iyi motordur bundan kimsenin şüphesi yok ama , bakış açımı şu yönde kullanmak istiyorum özgürcüğüm.
    inazuma çift silindirli bir motor.. Motoru alıp kullanmakla bitmiyor.. Çok gezen dolaşan bi adamsan yılda 15-20 bin km gibi bi rakamlar varsa ,
    külfetten başka bişey olmaz.. Nasıl mı? 2,4 lt yağ haznesi var, 2 buji var gibi.. sadece yağ değişimde 50-60 lira yağ parası artı olarak yağ filtresi parası ödeyeceksin..
    ama bu maliyete göre verdiği güç az kalıyor.. benim bakış açımda bu.. mesala er6 n de aynı bakım parasını veriyor
    Hani herşeyi düşünmüşlerdi de nasıl oldu da, birden bire çok km yapan adama külfet oldu o motor(inazuma) anlamadım... Zaten o motorun olayı naked olduğu kadar bir okadar da "kaliteli commuter" değil miydi? O zaman nasıl çok km yapan adama uygun olmaz??

Hadi hepsini bir kenara bıraktım, hani keyfi, hani az yakıtı, hani "inanılmaz zevkli olur" sürüşü, gerekirse bastın mı gidişi, 2 silindiri ile sağladığı konforu ve titreşimsizliği, şekli şemali... Peki ya Suzuki kalitesi, teknolojisi ve güven hissiyatı ?

SYM yi alana kadar kuş kondurmuyordun İnazumaya, tam 4-4'lük idi motor. Bu kadar da "benim motorum!"cu olmasak mı acaba...
    Drayke bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    Koray abi ilave 1 buji, 100 km de yarım litre yakıt ve 10.000 km de bir 2.5 litre yağı çok görüyorsan (sym'de bildiğim kadarıyla 4000 km de bir 1.5 litre) zaten motora binmene gerek yok. ben sadece tork oranını beğenmiyorum inazumanın. madem gücü alt ve orta devirlere çekmek için bg. den feragat edilmiş, uzun strok kullanılmış... epi topu 22 nm tork biraz sönük değil mi? 26-27 olsa gerçekten torka yönelik üretildiğini anlayacağım ama teknik verilere bakınca sanki verimsiz bir motor hissi uyandırıyor bende... malzeme kalitesi ve sunduğu oyuncaklar (geniş ve uzun şasi, mod seçeneği, zengin gösterge paneli vs.) tartışılmaz elbette.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Panpa senin böyle boş bakış açısıyla baktığını hiç bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu.. 2.4 litreymiş sen 3 binde bir yağ değişirken inazuma 10 bin bekleyecek akıllı bıdık cipsçi handikap 2.1 litre koy 2 litre yağı geç git işte..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Hani herşeyi düşünmüşlerdi de nasıl oldu da, birden bire çok km yapan adama külfet oldu o motor(inazuma) anlamadım... Zaten o motorun olayı naked olduğu kadar bir okadar da "kaliteli commuter" değil miydi? O zaman nasıl çok km yapan adama uygun olmaz??

Hadi hepsini bir kenara bıraktım, hani keyfi, hani az yakıtı, hani "inanılmaz zevkli olur" sürüşü, gerekirse bastın mı gidişi, 2 silindiri ile sağladığı konforu ve titreşimsizliği, şekli şemali... Peki ya Suzuki kalitesi, teknolojisi ve güven hissiyatı ?

SYM yi alana kadar kuş kondurmuyordun İnazumaya, tam 4-4'lük idi motor. Bu kadar da "benim motorum!"cu olmasak mı acaba...
    duygularıma tercüman olmuşsun reyis bu handikap koraya bakma sen korayla ye iç gez toz motor muhabbeti yapma
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ATOM KARINCA

adamım inazuma suzukinin motoru ve kalite abidesi.. bunu her koşulda her yerde söylüyorum.. sen ne kadar kibirli bi adamsın..
    sym nin kalır yanı yok.. rahatlık konusunda sıkıntılı.. egzost soba borusu.. söylüyoz daa bunları nerenle okuyon.. oldu bitti diye yazmıyoruz oraya iyi oku.. bakış açısından bahsettik.. belliki büyük motor kullanmadın servis zamanı canın fazla yanmamış.. tek silindir tek çocuk iki silndir iki çocuk.. bizde 4 çocukta çok oldu.. adama koyuyor bazen adamım.. Er6 n alacağım için ınazuma almadım, sym yi kelepir aldım.. ama iyiki almışım.. fena değil.. kaliteli.. ama ınazuma başka bi dünya... Anladın mı adamım.. hadi bakem

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Panpa senin böyle boş bakış açısıyla baktığını hiç bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu.. 2.4 litreymiş sen 3 binde bir yağ değişirken inazuma 10 bin bekleyecek akıllı bıdık cipsçi handikap 2.1 litre koy 2 litre yağı geç git işte..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

duygularıma tercüman olmuşsun reyis bu handikap koraya bakma sen korayla ye iç gez toz motor muhabbeti yapma

sedat ne diyon boğğlum senin kaymakamın yanında bizim lafımız olmaz

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    len kankamı rahat bırakın adam sabaha kadar patates soydu
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Arkadadaşlar motosikletletinizi servisde bilgisayara bağlama imkanınız oldumu? varmı böyle bir servis?????????
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler