haftaya almayı düşünüyorum bende sym250,aksesuarlarıda gelirse tadından yenmez olur ek masraf ama olsun deger bence tam olsun olcaksa:=)
haftaya almayı düşünüyorum bende sym250,aksesuarlarıda gelirse tadından yenmez olur ek masraf ama olsun deger bence tam olsun olcaksa:=)
Insallah koraycim ben ciddi ciddi dusunmeye basladim ve de niyetine girdim su yaz'i bi atlatiyim da kisa dogru istiyorum bitane, motor cidden cok guzel ve cok kivrak ve de seri bir makina, zaten SYM'de kendini kanitlamis bi motor, ben Amerika da bile SYM kullaniyodum, orada da ciddi FAN'lari var bu markanin, Turkiye'de de zamanla daha cok taninacak insallah,ama bilen biliyor iste bizim gibi
Bu arada kazasiz belasiz surusler diliyorum,
kal saglicakla, saygilar.
necat abi yorumların için teşekkür ederim.. wolf hakkında şöyle böyle diye anlatmaya gerek yok.. parasını hakeden sağlam motor.. uzun ömür benim en çok aradığım durum..
bazı markalar varki; sırf servisten kazanmak , sarf malzemeden kazanmak için adamın canını sıkıyor.. Verdiğim paraya başka modellerde alabilirdim ama sym tercih ettim.. memnunum iyiki almışım..
Kardesim Allah kaza bela vermesin,o motorla kaza yapmadiktan sonra sana sIKINTI yapmaz, yagini zamaninda degis,zincir bakimini zamaninda yap, binmeye doyamazsin.
sağol necat abi, allah cümlemize kaza bela göstermesin.. Motor kendini bana kanıtladı.. 1000 km yi yaptım rodaj işkenceside bitti.. Şimdi aksesuarlarını bekliyorum..
ön naked cam (mra)
komple artçı peglerinden uzanan topcase demiri (shad)
bunlar önümüzdeki zaman diliminde elime geçecek o zaman fotoları atarım..
beyler bu motor da ilgi alanımda. scooter mı vitesli mi kararımı netleştiremesemde, vitesli alternatiflerimden biri.
ancak benim gibi 1,5 porsiyon (1.93m ve 100 kilo) arkadaşlar için biraz ufak kalıyor gibi..? uluslararası forumlarda da benzer şikayetler var.
siz ne diyorsunuz? konfor açısından sıkıntı çıkarır mı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
kısaca özetlemek gerekirse; yormadan uzun yol yapabilen bi karakteri var.. En azından ben 200 km kontak kapatmadan sürdüm, yorgunluk hissetmedim..
scooter düşünüyorsan daha rahat olacağı kesin. Motorun ebatları küçük değil, 250 cc sınıfına uygun üretilmiş ve hatta rakiplerinden kalıplı.. Belki size küçük gelebilir
Toprak yolu sevmez, stabilize yolu sevmez... asfalt motoru .. (tüm nakedler gibi).. asfalttan inmediğin sürece tadı muhteşem.. Hıı şu demek değil, işte 3 km toprak yolda gitmiyor mu ? gider gider..
ama sürekli olarak stabilizede gideceksen konfor aramaya gerek yok..
Çanta bağlantı demiri için yapılan görüşmelerde elde ettiğim sonuçları sizlerle paylaşıyorum.
1- aparatın fiyatı 120 ila 150 arasında olması bekleniyor
2-kişi başı 50 kapora vermemiz durumunda siparişlerimiz alınacak
3- eğer ki 150 üzeri olursa almama hakkımız mevcut, kaporalar iade edilecek
4- en yakın tarih mart sonu en geç ise nisan ilk haftası.
5- daha fazla bilgi almak isterseniz http://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/
ALINTI : yasin_942
arkadaşlar bu gün dikkatimi çekti arka selenin altında akünün önünde iki adet soket var boşta duruyor biri ufak biri biraz daha büyük bu soketlerin ne işe yaradığını bilen var mı
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır aranızda yoktum, döner dönmez tüm sayfaları bir çırpıda okudum. Süper işler yapmışsınız. Ayrıca Koray'ı tebrik ederim çok kafa yoruyor SYM wolf 250 ile ilgili. Benim motor yaklaşık 4 aydır yatıyor.
Koray'ın taktığı cama bayıldım, uzun yol yapan biri olarak mutlaka bende taktırmalıyım. Zaten yazın her hafta sonu Karasu-İstanbul yol yaptığım için İzmit yolumun üstünde, sizlerle tanışmak isterim.
Facebook grubunuzu da tebrik ederim ama halen kapalı grup olarak görünüyor.
sevgiler saygılar
tekrar merhaba
ziya abi bende sana ulaşamamaktan canım yandı nerdesin sen abi yaa.. topcase demirini yaptırdın bi dünya adam onu sordu.. edemedim ispanyadaki fabrika ile mail leştim.. ama emelime ulaştım..
topcase demiri geliyor
buradan geçerken (izmit) bi çayımı içmeden geçersen beni üzersin.. face gurubu açık benim imzamdaki link.. saygılarla
Limit derken panpa
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bu yazı topiği canlı tutmak için yazılmıştır
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
sym de hangi marka lastik var arkadaşlar?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)