Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
aynen korayım yazdıgını uygulamaya gecir 1200 km oldugunda yagını değiştikten sonra tabiki asıl kesiciye girene kadar 3. vites 103 4.vites 123 5.vites 144 6. vitesin sonunu ben görememiştim 155 yaptım yol yetmedi :D gideri vardı daha
Reklamlar
-
bu motorda tvs apachenin emsallerine göre performanslı oluşu gibi..Hızlı ama öfkeli yani 120 ve üzeri hızlarda gidonun ağırlaştığı oluyormu bu motorda..ben şahsen o hızlarla gidonu 1-2 cm oynatmak istediğimde bu ağırlığı hissediyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
agırlasmak ne kelime kilitleniyor sankı zaten o hızda gidon döndürmek ölümle oyun oynamak olur :D
-
enginogurlu adlı üyeden alıntı
agırlasmak ne kelime kilitleniyor sankı
zaten o hızda gidon döndürmek ölümle oyun oynamak olur :D
Yahu döndürmekten kastım 1-2 cm apaçilik gibin olmasında makaslarken falan kastetim.. bu olay acaba 600 lük motorlardada olurmu anlayamadım..
-
büyük makinalarda kilitleniyor kontrolu kaybetmemek için :D
-
bu motorun kasasımı değişti sitesindeki model gözüme farklı geldi.. sanki değişimler olmuş yanılıyormuyum...?
-
aynen korayım yazdıgını uygulamaya gecir 1200 km oldugunda yagını değiştikten sonra tabiki asıl kesiciye girene kadar 3. vites 103 4.vites 123 5.vites 144 6. vitesin sonunu ben görememiştim 155 yaptım yol yetmedi :D gideri vardı daha
evet engin abi aynen o şekil kullanıyorum..
şimdi motor 250 km de.. 300 km de yağ ve yağ filtresini değiştireceğim... castrol power 1 4T kullanıyorum.. tüm motorlarıma bunu koydum...
bugün gittim bu yağdan aldım.. Motosiklet yağıdır ,yüksek devir çeviren motorlar için üretilmiş bir yağdır.. hatta üstünde enduro motor resmi var..
sonraki yağ değişimi ne kadar zamanda... kullanma klavuzu scooterden bozma olduğu için pek okumak istemiyorum... yağ filtesini ben alıp değişsen,takarken
püf noktası veya dikkat etmem gereken bi mevzu var mı?
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
şimdi motor 250 km de.. 300 km de yağ ve yağ filtresini değiştireceğim... castrol power 1 4T kullanıyorum.. tüm motorlarıma bunu koydum...
bugün gittim bu yağdan aldım.. Motosiklet yağıdır ,yüksek devir çeviren motorlar için üretilmiş bir yağdır.. hatta üstünde enduro motor resmi var..
sonraki yağ değişimi ne kadar zamanda... kullanma klavuzu scooterden bozma olduğu için pek okumak istemiyorum... yağ filtesini ben alıp değişsen,takarken
Bu acele neden öncelikle 300 km değilde bin km bari yapaydın... motorun uzun ömürlü olsun istersin illaki ama bu kadarıda gereksiz.. bin kmde değiştir madem sonra 5 binde bir değişirsin..
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Bu acele neden öncelikle 300 km değilde bin km bari yapaydın... motorun uzun ömürlü olsun istersin illaki ama bu kadarıda gereksiz.. bin kmde değiştir madem sonra 5 binde bir değişirsin..
panpa çapakları biran önce temizleyim diyorum... 300 veya 500 km buna en uygun zaman... hep böyle yapmışımdır...
makina güzel ha, hoşuma gitti.. belki bi japon dan üstün değil ama bi o kadar var.. malzeme kalitesi fena değil...
-
panpa çapakları biran önce temizleyim diyorum... 300 veya 500 km buna en uygun zaman... hep böyle yapmışımdır...
makina güzel ha, hoşuma gitti.. belki bi japon dan üstün değil ama bi o kadar var.. malzeme kalitesi fena değil...
Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim. Alt sakal ayakları koruyormu? Islak yollarda ayaklar ıslanıyormu?
-
ya aga çapak mapak bunlar eskidi artık öyle bişey yok..sen onu boşverde 250 kmde ne yaktın bana onu de hele.. cevabı ybr 250 ye yaz
-
yag değişim periyodları şu şekilde 300 kmde ilk yağı değişiyor 1000 km de rodaj yağı değişiyor 3000 km 6000km diye gidiyor ben 5500 km de sattıgım için daha yağ filitresi hava filitresi buji falan değişmeme fırsat kalmadı :D yani 6000 e kadar değişmen gerekmez garantili motor servisten başkasına gitme garantin bozulmasın ileride işine yarayacak bişey olabilir önemli bi konu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
sym nin fabrikası ilk 300 km de yağ değişin der ve servis ücretsiz değiştirir bu yağı sonra 1000 km de değiştirilir fabrika periyoları bunlardır
-
yag değişim periyodları şu şekilde 300 kmde ilk yağı değişiyor 1000 km de rodaj yağı değişiyor 3000 km 6000km diye gidiyor ben 5500 km de sattıgım için daha yağ filitresi hava filitresi buji falan değişmeme fırsat kalmadı :D yani 6000 e kadar değişmen gerekmez garantili motor servisten başkasına gitme garantin bozulmasın ileride işine yarayacak bişey olabilir önemli bi konu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
sym nin fabrikası ilk 300 km de yağ değişin der ve servis ücretsiz değiştirir bu yağı sonra 1000 km de değiştirilir fabrika periyoları bunlardır
250 cc nin ne anlamı kaldıki şimdi bu kadar sık yağ değişimi parayı yoldan mı buluyoz 3 binde bir çok insafsız..şahsen benim motorun üstün maden kalitesine sahip motor bloğu için 10.000 de bir diyor bende 6 ayda bir değiştircem yazlık ve kışlık olarak.. Böyle olmalıydı..
-
ya aga çapak mapak bunlar eskidi artık öyle bişey yok..sen onu boşverde 250 kmde ne yaktın bana onu de hele.. cevabı ybr 250 ye yaz
tam depo bitince ne yaktığımı söylerim.. yada tam depo ile kaç km gittiğimi.. ok
anladım abi.. tamam sağol..
-
tam depo bitince ne yaktığımı söylerim.. yada tam depo ile kaç km gittiğimi.. ok
anladım abi.. tamam sağol..
Tamam yarın biter o yarın tatil değil mii...
-
ilk rodaj yağı 300-500 km aralığında değişmeli...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Tamam yarın biter o yarın tatil değil mii...
kanka şuan taze 250 km de... sanırım bir depo ile 440-450 km yol yapıyormuş.. bende ölçeceğim bakalım..
ayrıca hava yağmurlu tatil olsa ne olur.. motor yatışta..
---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:33 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ilk rodaj yağı 300-500 km aralığında değişmeli...
aynen ramo bende aynı fikirdeyim
---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:35 ----------
engin abi; yağ filtresi takılıyken yağ miktarı ne kadar olmalı, yağ filtresini değişeceğimiz zaman ne kadar olmalı
-
-
yasin_942 adlı üyeden alıntı
Cam takıcaz dedik taktık
Mra marka universal bir cam bir çok motosiklete gidondan bağlatı yağolabiliyor.
Değişik olmuş. İşlevi nasıl? 120 km/s gibi hızlarda arıyor insan cidden.
-
cam pek hoş olmamış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler