Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı xanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben wolfu almadan once halıcıoğlunda yolda gordum motoru ve kullanıcısından fikir almak adına arkadaştan kenara çekmesini istedim ayak üstü biraz lafladık ilgili bir arkadaştı motoru öve öve bitiremedi motoru sattıgı için çok samimi bulmadım motorun sahibi arkada oturuyordu bi arkadası kullanıyordu motoru ne kadar yaktıgını sordugumda ben 10.000 devirden önce vites değiştirmiyorum o yuzden biraz fazla yakıyor dedi valla bizim motorlar 9.500 de kesiciye giriyor bu adam nasıl ceviriyor o deviri?
    ben motor alırken satıcının en ufak yalanını gördüğümde soguyorum kimbilir ne süprizler cıkarır diye düşünüyorum
    Valla en son telefonda sakaryaya gittim motor bastimida gidiyor 170i gördüm öyle bir motor dedi (Motosikleti artık ne kadar hor kullanıyorsa artık 10bin devir diosa kesiciyi iptal ettirmisde olabilir). Motorumun arkadasindayim servis bakimli cok temiz motor fln dedi. Öğrenci olman etkiledi beni o yüzden bu fiyat fln söyledim dedi. Elbet alicak vardir o motoru ama arkadaşlar duydugum gördüğüm ve bana gelen mesajlara bakarak pek bulasmamanızı tavsiye ediyorum hatta sahibiyle hic muhattap olmayın değmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    Alıntı "Bozkurt" adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler engin sym hakkında servis parça konusunda bilgim yok honda yamaha yı biliyorum bu konuda paylaşım yaparsan bilgimiz olur

mesela egsozdakı oksijen sensöründen örnek vereyim merak edip sormuştum 280 tl fıyatı var arıza cıkarıcak bi parca değil ondan dolayı fiyatı yüksek gibi geldi bana baska markalarda nasıldır bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

Alıntı McBay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motosikletten benim komşumun oğlunda var.

Ben kullanıcı değilim.

Fakat artçılık yaptım.

Motor bastığın zaman gidiyor gerçekten gidiyor.

Durmaya da duruyor.

Fakat km de ne yakıyor onu bilmiyorum motordan %100 anlamam.

Artçılık yapacak kişi rahatsız olacağını hiç düşünmüyorum belki de bana has bir durumdu bilemem.

Ben hiç rahatsız olmadım artçısı olarak.

Ama motor gaza gerekli tepkiyi veriyor sıkıntısı yok.

Tabi dediğim gibi %100 anlamıyorum yorumlarım ne kadar geçerli olur bilemem.

Soracağınız sorular olursa buraya yazın veya bana mesaj atın elimden geldiğince sorar size cevaplamaya çalışırım.
    1-2 sayfa önce 1 ilan ile ilgili konuşmuşsunuz yeni fark ettim.

Kullanıcı adı bana ait fakat ordaki motor bana ait değildir.

Bunu bildirmek istedim.

Yoksa beni o satıcı sanmanızı istemem.

Ben daha öğrenciyim.

O yüzden motorumda yok.

Eğer bir terslik yaptıysa ben onun adına sizlerden özür dilerim.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    mart en gec nısanda aranızdayım

Motosikleti
    loading...
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hadi hayırlısı olsun kardeşim inşallah

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    hadi hayirlisi volkan rengine karar vermeye basla.d

Motosikleti
    loading...
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten bi sıyah bi beyaz var başka yok ben yazın sarıyamı kaplasam diyorum ne dersiniz :D mat sarı olsa nasıl olur

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    valla siyah var bende rengiyle ilgiki tek sikintim kiri belli ediyor sari rengi her motosiklete yakistiramiyorum. birakin orjinali kalsin topcase aparati alan eden varmi öne tur cami takma girisiminde bukununan falan.d .( mobil)

Motosikleti
    loading...
    dediklerini yapan yok gibi yasin ben denemedim en azından ben canta takma taraftarı değilim tur camınıda düşünmüyorum sadece kuryeciler gibi el ve diz örtüsü taktim uygun olanlardan

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bir yanım beyaz motora komple sıyah gıyıneyım dıyor
    dıger yanım sıyah motora komple beyaz gıyıneyım
    beyaz her ne kadar daha guzel dursa da gercekte gormeden karar veremeyecegım heralde
    sıyahı gordugum ıcın aklım kayıyor gıbı )
    ılk maas 15 mart gıbı elıme gecıcek 28 subat - 3 mart arası fuarda kıyafetlerı tamamlayayım sonrasında da ıkıncı el bır wolf bakıcam ıns

Motosikleti
    loading...
    beyaz her ne kadar daha guzel dursa da gercekte gormeden karar veremeyecegım heralde
    ılk maas 15 mart gıbı elıme gecıcek 28 subat - 3 mart arası fuarda kıyafetlerı tamamlayayım sonrasında da ıkıncı el bır wolf bakıcam ıns

beyaz candır beyaz al beyaz giyin 10 numero olur :D

Motosikleti
    SYM Wolf 250
    Herkese iyi yıllar, daha önce bahsettiğim gidondaki boşluk ve motorun zor çalışma problemi yüzünden geçenlerde servise gittim gidonu 2 dkda hallettiler, zor çalışma mevzusu için motoru bırakmamı istediler (soğuması lazım tabi). Motor lazımdı o sıra o yüzden bırakmadım ancak yapılacak/değişecek şeyin garanti kapsamında olup olmayacağını sordum. Beklediğim cevap bakıcaz görecez gibi bişeydi ancak direk "yok garanti kapsamında olmaz o" gibi bir cevap aldım. Bakımları serviste yapılmış defterde kaşeli ortada kaza/düşme falan gibi bir durumda yok yapılacak müdahalenin garantiye girmesi gerekmez mi?

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Evet garanti kapsamına girmesi gerek. En kötü işçilik alırlar ama değişecek parça için(varsa) ücret almamaları gerekir. Eğer değişecek parça için ücret isterlerse öncelikle itiraz edin ve tuttukları tutanağa bakın. Bazı servislerde hem sizden parça için ücret alıp hem de tutanağa sorunun garanti kapsamında olduğu yazılıyor. Böylece gelen parçayı da fabrikadan bedavaya getirtmiş olabiliyorlar.

Şu gidonu nasıl hallettiler biraz anlatabilir misin? Nerede bu boşluğu almak için sıkılacak kısım ? Özel bir alet edevat gerekli mi?
    #sürenadam

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Beni yaz aklinin bir kosesine kawa er6n kafami cok kurcakiyor bahsettigin tarihlerde motoru satabilirim motorum beyaz ve bence alabilecegin en bakimli motorlardan biri gozum gibi bakarim. uskudara isin duserse ozel mesaj at beyazinida gormus olursun

Motosikleti
    SYM Wolf 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu gidonu nasıl hallettiler biraz anlatabilir misin? Nerede bu boşluğu almak için sıkılacak kısım ? Özel bir alet edevat gerekli mi?
    Ya tekli bir bijon anahtarı gibi bişeyle sıktı motora özelmidir bilmiyorum.
    http://www.motorcycle.in.th/mediagal...i-wolf-007.jpg
    Linkte tam yedek anahtarın altında görünen metalik renkteki yuvarlak kısmı sıktı.

Motosikleti
    loading...
    Alıntı vnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya tekli bir bijon anahtarı gibi bişeyle sıktı motora özelmidir bilmiyorum.
    http://www.motorcycle.in.th/mediagal...i-wolf-007.jpg
    Linkte tam yedek anahtarın altında görünen metalik renkteki yuvarlak kısmı sıktı.

resimde işaretlediğim yerlerden yapılıyor gidon sıkılması 1 numaradakı kapak cıkarılıyor altında buyuk somun var 2 numaralar gevşetiliyor 3 numara olan yerden sıkılıyor sonra diğerlerinide sıkıyoruz önce 1 numara sonra 2 numara sıkılıyor

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Engin ve vnc teşekkür ederim, detaylı anlatım için. Galiba benim gidonda da boşluk olabilir. Yanlız 1 numaralı kapak gidonun altında sanırım, böyle açıkta değil. Gerçi gidonu söktüğüm zamanlarda da gözüme çarpmamıştı ama öyle sıkılacak bir yuva/kapak mutlaka vardır. Yanlız 2numaralı kısımların olayla alakalı olduğunu bilmiyordum. Ben işleme giriştiğim zaman bir bakayım, ozaman anlarım herhalde.
    #sürenadam

Motosikleti
    loading...
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Engin ve vnc teşekkür ederim, detaylı anlatım için. Galiba benim gidonda da boşluk olabilir. Yanlız 1 numaralı kapak gidonun altında sanırım, böyle açıkta değil. Gerçi gidonu söktüğüm zamanlarda da gözüme çarpmamıştı ama öyle sıkılacak bir yuva/kapak mutlaka vardır. Yanlız 2numaralı kısımların olayla alakalı olduğunu bilmiyordum. Ben işleme giriştiğim zaman bir bakayım, ozaman anlarım herhalde.
    2 numaralı kısımlar şu sebebten dolayı gevşetiliyor ortadan sıkıyosunuz fakat oralar aşağıya inmiyor bu sefer ortayıda sıkamıyorsunuz ve parçada kasılma oluyor bu sebepten dolayı oralarıda gevşetip sıkmak gerekiyorki tam otursun orası

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Sağlam motora benziyor.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı enginogurlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 numaralı kısımlar şu sebebten dolayı gevşetiliyor ortadan sıkıyosunuz fakat oralar aşağıya inmiyor bu sefer ortayıda sıkamıyorsunuz ve parçada kasılma oluyor bu sebepten dolayı oralarıda gevşetip sıkmak gerekiyorki tam otursun orası
    Tamamdır, durum daha iyi anlaşıldı Bende lokma seti var, 40 lık felan, irili ufaklı. Cırt anahtar, Allen seti ve diğer şeyler felan da var. Sanırım kendim halledebilirim diye düşünüyorum Özel bir aparat gerektiriyorsa boşuna 100.kez sökmeyeyim gidonu
    #sürenadam

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler