Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Aralık 2012, 23:47
braingulp adlı üyeden alıntı
Sayin sercan2667, Merhaba nasilsiniz ?
Sizin icin ikinci el satis degeri onemlimi acaba bu karar asamasinda?
Önemli tabii ki.Ucu ucuna parasını denkleştireceğim.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
-
17 Aralık 2012, 05:15
arkadaşlar uzun zamandır yoktum ve geri dönüşü wolf 250 ile yaptım bana göre fiyatı motor için para verebilecek kişilere göre normal çünkü honda kalitesine eşdeğer yamahaya kafa tutabillecek bir motor, hondada kullandım yamahada kullandım ve bu motoru aldığıma pişman değilim ayrıca zevkler tartışılamaz görünüşü bana göre suzukiden daha hoş ve tercih sebebim ki kaldıki ben memnunum
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km)
V-STROM DL650
-
17 Aralık 2012, 20:34
fast_driver adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun zamandır yoktum ve geri dönüşü wolf 250 ile yaptım bana göre fiyatı motor için para verebilecek kişilere göre normal çünkü honda kalitesine eşdeğer yamahaya kafa tutabillecek bir motor, hondada kullandım yamahada kullandım ve bu motoru aldığıma pişman değilim ayrıca zevkler tartışılamaz görünüşü bana göre suzukiden daha hoş ve tercih sebebim ki kaldıki ben memnunum
hayırlı olsun wolf un ne zaman aldınız bi ara nasıp olursa görüşelim gündörendesiniz sanırsam
-
18 Aralık 2012, 14:12
suzuki fiyatı 11,000 yaptı arkadaşlar.. bu paraya neler alınır neler.. plaka hariç..
artık 250cc naked almak isteyen arkadaşların wolf haricinde bişeye bakmalarına gerek yok...
belki biraz indirime giderse ben bile düşünebilirim..
anahtar teslim plaka hariç peşin hangi bayi ne kadara veriyor bu aleti..
-
18 Aralık 2012, 15:39
K o r @ y adlı üyeden alıntı
suzuki fiyatı 11,000 yaptı arkadaşlar.. bu paraya neler alınır neler.. plaka hariç..
artık 250cc naked almak isteyen arkadaşların wolf haricinde bişeye bakmalarına gerek yok...
belki biraz indirime giderse ben bile düşünebilirim..
anahtar teslim plaka hariç peşin hangi bayi ne kadara veriyor bu aleti..
ER6N düşürmeye bak koray,250 cc de biryere kadar,ondan sonrası tatminsizlik.İnazuma artçılı kullanım için sana biçilmiş kaftandı arka sele geniş ve rahattı,10 motor satmadan aç gözlülük yaptı suzimasturubazuka...
sym çok güzel,seri ve yakışıklı bir alet.uzun yıllar kullanıp değiştirmeyeceksen alınır...parasının karşılığını ödetirsin motora.kısa vadede zarar edersin.
bazen uzun yolda insan şevke geliyor gazı açmak istiyor,onun için 600 lükler içinde yakıtı en asgari olan fiyatı en uygun olan hangisiyse ona yönelmek gerekir...benimde aklımı ciddi ciddi karışıtırıyor er6n
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
-
19 Aralık 2012, 03:19
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık scooter macerasından sonra geçen cuma SYM Wolf ile motosiklete geçmiş bulunuyorum. Daha önceden çok çok az miktarda stop ettire ettire vitesli motor kullanmışlığım vardı o yüzden kendimce risk alarak aldım bu motosikleti, bugün 5. günüm ve nerdeyse 200 km yol yapmışım verdiğim karardan çok memnunum kullanması gerçekten çok zevkli bir alet . Sadece bundan önceki motorum piaggio x8 olduğu için bagaj rahatlığını özlüyorum biraz.
Sormak istediğim birşey var motoru ilk çalıştırırken zor çalışıyor kontağı çevirince şu ısınma sesinide bekliyorum buna ragmen nerdeyse 5. 6. denememde motor çalışıyor bujiden şüpheleniyorum var mı bu tarz bi sorun yaşayan? (motoru 2. el aldım daha 1000 km de ama bi 3 ay kadar yatmış)
-
19 Aralık 2012, 05:46
enginogurlu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun wolf un ne zaman aldınız bi ara nasıp olursa görüşelim gündörendesiniz sanırsam
teşekkürler, evet güngörendeyim.
---------- Post added at 03:46 ---------- Previous post was at 03:42 ----------
vnc adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık scooter macerasından sonra geçen cuma SYM Wolf ile motosiklete geçmiş bulunuyorum. Daha önceden çok çok az miktarda stop ettire ettire vitesli motor kullanmışlığım vardı o yüzden kendimce risk alarak aldım bu motosikleti, bugün 5. günüm ve nerdeyse 200 km yol yapmışım verdiğim karardan çok memnunum kullanması gerçekten çok zevkli bir alet
. Sadece bundan önceki motorum piaggio x8 olduğu için bagaj rahatlığını özlüyorum biraz.
Sormak istediğim birşey var motoru ilk çalıştırırken zor çalışıyor kontağı çevirince şu ısınma sesinide bekliyorum buna ragmen nerdeyse 5. 6. denememde motor çalışıyor bujiden şüpheleniyorum var mı bu tarz bi sorun yaşayan? (motoru 2. el aldım daha 1000 km de ama bi 3 ay kadar yatmış)
Hayırlı olsun, ben sıfır aldım ısınmasını bekledikten sonra hemen çalışıyor herhangi bir sorun rastlamadım ayrıca 5 günde 600 km yol yaptım ve yolda güven verdiğini hissediyorum virajlarda dengesi güzel uzun yolda naket serilerine göre rahat ve konforlu sürüş sağlıyor şehir içinde trafikte takılıp kalmıyorsunuz esnek bir şekilde hareket sağlayabiliyorsunuz.
V-STROM DL650
-
19 Aralık 2012, 06:08
Wolf benimde begendigim bir motor.
Kilometre ile oynandigini nasil anlariz? goruslerinizi bekliyorum. simdi ye kadar 10 a yakin bakilmasi gereken nokta bulundu.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...l-anlariz.html
-
19 Aralık 2012, 18:52
vnc adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık scooter macerasından sonra geçen cuma SYM Wolf ile motosiklete geçmiş bulunuyorum. Daha önceden çok çok az miktarda stop ettire ettire vitesli motor kullanmışlığım vardı o yüzden kendimce risk alarak aldım bu motosikleti, bugün 5. günüm ve nerdeyse 200 km yol yapmışım verdiğim karardan çok memnunum kullanması gerçekten çok zevkli bir alet
. Sadece bundan önceki motorum piaggio x8 olduğu için bagaj rahatlığını özlüyorum biraz.
servise bakıma gittiğinde bi baktırt herseyden olabilir benim motorum 5300 km de oldu daha öyle bişey yapmadı istanbulun bu havasında aktif olarak işe gidip gelmek için kullanıyorum
-
19 Aralık 2012, 22:39
-
19 Aralık 2012, 23:36
vnc adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yteni motorunuz Acaba aküden yapabilirmi , akü zayıflamış olabilirmi
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
20 Aralık 2012, 00:34
çok güzel motor almışsınız hayırlı olsun..
-
20 Aralık 2012, 00:48
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
10372 lira mi? oha..
pazarlık sana kalmış 9bine kadar indirilebiliyor çoğu bayi satabilmek için fiyatı baya kırıyor, GT250 ye 9500+plaka vericeğime WOLF250 ye 10000 verdim.
Ayrıca bayide GT250yi inceledik kaynak yerlerinden tutunda en basit radyatörü bile baştan sağma yapılmış duruyor, WOLF 250de krenajlar motorun kendine özgü kaplaması ve kaynak yerleri vs. tam anlamıyla düzgün duruyor
V-STROM DL650
-
20 Aralık 2012, 02:40
fast_driver adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, ben sıfır aldım ısınmasını bekledikten sonra hemen çalışıyor herhangi bir sorun rastlamadım ayrıca 5 günde 600 km yol yaptım ve yolda güven verdiğini hissediyorum virajlarda dengesi güzel uzun yolda naket serilerine göre rahat ve konforlu sürüş sağlıyor şehir içinde trafikte takılıp kalmıyorsunuz esnek bir şekilde hareket sağlayabiliyorsunuz.
Teşekkürler, bende yol yapmak istiyorum içim içime sığmıyor ama hava şartları engel oluyor malasef :(. Scooterda bacaklarım hiç rüzgar yemiyordu, eşofmanla bile sorun olmuyordu. Ama bu motor hayatımda ilk defa içlik giydirtti bana .
cesur509 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yteni motorunuz
Acaba aküden yapabilirmi , akü zayıflamış olabilirmi
Teşekkürler, olabilir tabi ama göstergede akü voltajını gösteriyor 11,9 12,0 gibi takılıyor genelde o yüzden aküden değildir diye düşünüyorum. Bakımı beklemeden servise götürecem yakın zamanda yarın kar yağıyormuş yağmasa götürecektim.
Gidonda ufak bir boşluk var ayarlanıyormuş sanırım o serviste normalmiş yani.
Bide arka fren pedalında sorun yaşayan var mı hiç? Doğrusu ayak ucunun pedal üstünde olmasıymış ama ben altında tutuyorum dolayısıyla arka fren tepkim çok geç ama diğer türlü 30 saniye tutabilirim heralde ayağımı çok ağrıtıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Motoruna hiç topcase taktıran var mı? Geçenlerde Hasanpaşa'da bir iki sordumda çanta aparatı yok hiç. Nette biraz araştırınca Shad'ın bizim motorun 125 liği için yaptığı aparatı buldum. Heralde bire bir olur. Yaza doğru almanın yollarını arıyacam gibi. Kalem koymaya yer yok yahu :D.
http://cgi.ebay.fr/Support-top-case-...item5aeb858b72
-
20 Aralık 2012, 12:24
vnc adlı üyeden alıntı
Gidonda ufak bir boşluk var ayarlanıyormuş sanırım o serviste normalmiş yani.
Öncelikle motorunuz hayırlı olsun.
Bide arka fren pedalında sorun yaşayan var mı hiç? Doğrusu ayak ucunun pedal üstünde olmasıymış ama ben altında tutuyorum dolayısıyla arka fren tepkim çok geç ama diğer türlü 30 saniye tutabilirim heralde ayağımı çok ağrıtıyor.
Şu gidon konusunu biraz daha deyaylı anlatabilir misiniz? Nasıl bişey merak ettim bu boşluk. "Gidon da boşluk" bana hiçbir şekilde normal gelmedi de. Montajdan kaynaklanmış olabilir.
Ayaklarınızı da ne frenin altında ne de üstünde tutmayın. Yanında da tutmayın. Ayak basamağına ayağınızın ön tarafı ile(ucu değil) basın. Fren yapılması gereken yerde fren yaparsınız. Normalde ayağın pedal civarında değil basamakta düz bir şekilde olması en doğrusudur
O topcase aparatı da büyük ihtimalle sizin motora da uyacaktır. Sanırım aynı şase ve kuyruk tasarımı car o 125'likte de.
-
20 Aralık 2012, 18:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93342844/detay bu motora daha önce bakan varmı ?
Ankara Bursa İstanbul illerinden ilk tercih ankara olmak üzere beyaz renk sym wolf ariyorum.
-
20 Aralık 2012, 21:33
motosiklet elciklerin yanındaki plastikleri yok suan farkettim mesala neden sökmüs olabilirler
-
20 Aralık 2012, 22:06
KukLa13 adlı üyeden alıntı
motosiklet elciklerin yanındaki plastikleri yok suan farkettim mesala neden sökmüs olabilirler
ac bi telefon sor bakalim, bende merak ettim.
-
20 Aralık 2012, 22:25
braingulp adlı üyeden alıntı
ac bi telefon sor bakalim, bende merak ettim.
Şuan takılıymıs gaz kolunda ayar yaptırmıs boşluk varmış öyle dedi. Niye ikisi birden cıkmıs tabi ayrı konu
-
20 Aralık 2012, 22:34
KukLa13 adlı üyeden alıntı
Şuan takılıymıs gaz kolunda ayar yaptırmıs boşluk varmış öyle dedi. Niye ikisi birden cıkmıs tabi ayrı konu
dedigi gibi olabilir.
yada motor bu sonucta, yana yatmistir, duvara surtmus, ve adam yenilemistir o parcayi. cok takmamak lazim boyle seylere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler