Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
sedat niye ölçümün öyle çıktı kanka... yoksa pompacı benzin koymadı mı..
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sedat niye ölçümün öyle çıktı kanka... yoksa pompacı benzin koymadı mı..
adam pompayı tamamen sokmadığından öyle oldu kanka.. 1 cm sokunca haliyle üste çıkana kadar benzin aldı yapacak bişey yok artık başka denemelere
-
memnunmusun motordan, çok güzel değil mi.. ?
ulem çok güzel motor aldın haa , güle güle kullan kardeşim
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
memnunmusun motordan, çok güzel değil mi.. ?
ulem çok güzel motor aldın haa , güle güle kullan kardeşim
valla hacı güzel tabi olmazmı..100-100 her yere gidiyorum otobanda kimseden geri kalmıyorum daha ne istiyim..İlk defa bu gün tek bindim bi 100 km kadar düz yolda bastım 140 a kadar zorlanmadan çıktım..140-140 bi 6 sn bilemedin 8 sn gittim dedim yeter motorun canına girmeye gerek yok hem yakıt ölçümü yapıcaz milleti yanıltmayalım düşürdüm hızımı tekrardan ön cam olayı güzel bu motorda o cam olmasa 100 le bile giderken rahatsız eder..
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
tamam gördüm bende sahilde oturuyordum mavi ybr 125..orlarda motorcu görürsen 2-3 kişi gel katıl sohbete tanışmış oluruz
Üsküdarda oturuyorum birdahaki geçişimde dikkat ederim tanışırız inş.
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
arkadaşlar bana güvenilir bir sym bayisi önerebilirmisiniz
-
-
Bugün sym çorlu yetkili servisi ile motosikletin başında muhabbet ettik. artıları eksilerini anlattı bir bir.
Sym nin seramik silindir kullanarak motor ömrünü daha uzun kilometrelere çıkardığından basetti. ve güçünün emsallerine(cbf cbx 250 ybr250) oranla daha iyi olduğunu söyledi. gidonundan o da şikayetçi oldu. olması gerektiğinden daha fazla öne eğik olduğunu belirtdi ve bunun sürüçüyü yorduğunu söyledi. nikelajlı parçaların vites değiştirme pedalı gibiparçaların korozyon yaptığını ve bunun bu motosiklete yakışmadığını belirtdi. Kendisinin estetik açıdan hoşuna gitmediği ve bölge toplantısında da belirtiğini söylediği karter le motor bloğu arasndaki keçelerden bahsetti. çok fazla dışa taşmışlar...
uzun yıllar binebileçeğin bir motor bu dedi vedalaştık .....
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
çap/strok
sıkıştırma oranı
max tork devri
max tork
selam sym ci arkadaşlar. wolf ün motorunu inceleyecektim fakat bu değerlere ulaşamadım. bakmadığım yer kalmadı. diğer teknik değerlerinden anladığım kadarıyla piyasadaki rakiplerine göre en yüksek torka sahip makina. en seri ve en az yakan makina gibi gözüküyor.
150km hıza çıkmak için zorlanıyormu. maximum hızını bilen varmı düz yolda. kesiciye kaçbin devirde giriyor. bir depoyla ortalama kaç km yol gidiyor. ikinci el alınırmı sıkıntı yaratırmı. sıfırmı tavsiye edersiniz.
-
tabiki hemen yardımcı olalım
-
5600 d/d 100 km
8400 d/d 150 km
9000 d/d 160 km
devirlere göre hız bu şekildemi acaba..
-
inazumayı beklemicen heralde atilla abi
-
evet yaaa bende sana yazacaktım sen yazdın. inazuma hantal olacak gibi. bende burdaki arkadaşlardan bişeyler örenmeye çalışıyorum. diyorumki deneme sürüşü yapabileceğimiz bi wolf bulsak. burda iş sana düşüyor tecrübe sende çünki. deneme sürüşünü sen yapacaksın. ben rahatmı diye bakıcam. nasıl hızlanıyor nasıl duruyor. vites geçişleri nasıl sen değerlendireceksin. tek sorun yılbaşına kadar benim makinayı satmak.
burdan kimse bize yardımcı olurmu acaba.deneme sürüşü için.
-
atillapasa adlı üyeden alıntı
evet yaaa bende sana yazacaktım sen yazdın. inazuma hantal olacak gibi. bende burdaki arkadaşlardan bişeyler örenmeye çalışıyorum. diyorumki deneme sürüşü yapabileceğimiz bi wolf bulsak. burda iş sana düşüyor tecrübe sende çünki. deneme sürüşünü sen yapacaksın. ben rahatmı diye bakıcam. nasıl hızlanıyor nasıl duruyor. vites geçişleri nasıl sen değerlendireceksin. tek sorun yılbaşına kadar benim makinayı satmak.
burdan kimse bize yardımcı olurmu acaba.deneme sürüşü için.
istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olurlar eğer oda olmazsa kocaeli şişman motor da deneyebilirsiniz.
-
yalçın, uzun yolda bacakların rahat mı? boyum 1.85 kilo 80, bacaklarımı koyacak yer arıyorum ybr 125 te...
24.10 da 110la yaptığın ölçüme göre ne kadar yakıyor? bir de bakım maliyeti hakkında bilgi verebilir misin?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
140 çok rahat cıkıyor 150 için biraz beklemekte fayda var. yakıtı bence çok başarılı 2.9 litre bugün ölçtüm hemde lodosla dövüse dövüşe ortalama 110 ile geldim. bu motor al sat motoru değil binici motoru sıkılınca hemen satamazsın.... 9500 devirde kesiciye giriyor ama ben henüz 6. vitesde oraya yaklaşamadım maksimum 161 km/h yaptım oda yol düzdü. daha giderdi 170 i görürdü bence.
gel gelelim o süratlerde motosikletden zevk almıyorsunuz bu aletin en güzel hızı 115 125 arası. ön cam şart. vs vs
ben 3 bin bakımına 2 litre yağ(60tl) dahil 90 tl verdim. onun dışında şuana kadar bir masraf yapmadım.
benim boy 170 ve bacaklarımla depoyu tutuyorum yanlardaki küçük grenajlar az da olsa rüzgardan koruyor.
-
ön ve arka dişli kaç diş yazarmısınız.
-
atillapasa adlı üyeden alıntı
ön ve arka dişli kaç diş yazarmısınız.
sanırım ön 15 arka 38 520 lik bakla
-
atilla abi alıcaz sana bi cobra sen merak etme..
-
15x38-0,394- 170 -9500 d/d
15x39-0,384- 165,6 -9500 d/d
15x40-0,375- 161,8 -9500 d/d
15x41-0,365- 157,4 -9500 d/d[/B][/B] sym nin dişli oranları ve maximum hız tablosu bu şekilde çıkıyor.yasin senin dediğin gibiyse 140 km den sonra yavaş hızlanıyorsa arkayı iki diş büyütüp bastınmı 160 km yi görmek mümkün. eyerki 100 km den sonra daha atak seri kullanım isteniyorsa arka 40 dişli bu ihtiyacı karşılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler