bugün volkan (brooklynnn) ile 220 km lik bir uzun yol yaptık volkan artçımdı ve yeri geldi 140 bile gördük 120 ile çok çok rahat gidiyor ama 130 da fazla benzin yakar gibime geliyor bence en ideali 110 çift kişi.. tek kişi iseniz 120 nin altına inmenize gerek yok. bu hızda 6 bin devir çeviriyor yani en ideal motor devri... gaza en iyi tepki veren devir bu motorda 5500 6000 civarı. gazı kesince hemen yığılıyor açıncada şahlanıyor vitesin önemi yok.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
dostları siz bu hızlara cıkıyorsunuz da scooter için cok yüksek hızlar değilmi bunlar?
yasinle dedigi gibi uzun yola gittik
cok guzeldi zevkliydi bakına bakına gittik geldik(m)
motor cok seri atik
arkadaki için titresim var ama yok desem yalan demis olurum 60 km gittikten sonra ya da o civarlarda totoda titreşim uyuşma yapıyor
artcının oturdugu yer sert geldı bana
ama gene de zevkliydi
aklıma giriyor yasinnn
bekleyemedim bir iki ay bu hafta kazımpaşa sym bayisinden motoru satınaldım iki gün öncede teslim aldım bende artık aranızdayım
xanka hayırlı olsun güle güle kullan. resimleri bekliyoruz
kaç paraya aldın örenebilirmiyiz.
9400 ruhsat hariç istanbuldaki bütün bayilerle konuştum en uygun buldugum fiyat bu istanbul motor zamanında 9000 bin fiyat vermiş konustum bu fiyatı vermişsiniz dedim inkar etmiyorlar ama 9600 ün altınada inmiyorlar fiyatta
daha 310 km deyim ama lastikler hosuma gitmedi eski motorsiklertimde michelin lastik vardı belki ona alıştığım için bana öyle geliyordur
Bugün arka süspansiyonu sertleştirmek için sağını solunu açtım ulaştımda . ama elimde uygun avadanlık olmadığı için yapamadım. Sigortalar sol taraftaki wolf yazılı grenajın altında. O grenajı sökebilmeniz için sol ayak pegini sökmeniz gerekiyor. grenajın bağlantısı gecmeli herhangi bir vida somun yok cekince geliyor.
bu gün saat 14.05 te kartal sahilden geçen beyaz wolf 250 burdanmıydı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Wolf kullanıcıları 2 kişi ile yolculuk ederken arka teker sert kasislerde çamurluğa sürtüyor mu? bende sürtüyor isterseniz sizde bir kontrol edin sürtmüş ola bilir çözümü sanırım süspansiyonu serleştirmek...
bugün motorum park halindeyken kör bir dolmuş şöförü yüzünden yan yattı arkadaş kapıyı benim motora taktırdı motor yan yattı gidon eğildi arka el tutamağında 1 cm lik çizik alt sakalda yine küçük bir çizik şuan başka bir sıkıntı yok yarın detaylı bakıcam gece gece çok bakamadım. (yazım hataları için kusura bakmayın, biraz moralim bozuk;) )
Sen binbir çaba ile alıp besle yağını suyunu eksik etme dingilin biri gelip çarpsın
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)