engin bende sym 250 wolf almayı düşünüyorum kasımpaşada bir yerde buluşalım motoru çalışır halini bir yakından görmek istiyorum sence uygunsa
engin bende sym 250 wolf almayı düşünüyorum kasımpaşada bir yerde buluşalım motoru çalışır halini bir yakından görmek istiyorum sence uygunsa
sym hangi ülkede üretiliyor bilen var mı arkadaşlar?
engin eyvallah teşekkürler bir kaç sefer kasımpaşa bayine gittim iyice inceledim hoş güzel motor renk kırmızı yada mavi yada füme renkleri olsa daha bir güzel olurdu bu motorda aradığım özellikler var bir kaç detay hariç oturuş spor olmuş birde farı benim göz zevkime hitap etmiyor far olayını çözerim önemli olan 3 bin 5 binden sonra sapıtmaya başlamasın ve vibrasyon + yakıtı cumartesi 18:30 sym bayi önü müsait olursan bir alıcı gözüyle inceleyim her şeyi ile benim cep:0546 511 08 26
bugun 2 wolf kullanıcısı 2 wolf almak istiyen arkadaşlarla buluştuk yer kasımpaşa sym bayisi güzel bir görüşme oldu isak abiye ve buraya yazmadan gelen cbf150 kullanıcısı olan diğer arkadaşa teşekkürler ismini sormayı unutmustum
Bende sahibinden de satılık wolf ü olan bir kaç kişiye 2011 moel ybr esd ile takas teklifi gönderdim..makul bir dildede takasın onlar için yararlı olacağını anlattım fakat sonuç alamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
adam 2 ay önce ilan vermiş ve hala bekliyor..ikinci eli güçlü bir motorla üzerine farkı neyse konuşup takas etse..sonra o takasta aldığı ikinci eli kuvvetli motoru 15-20 gün içinde satsa..Bu adam zararmı etmiş olur akıllık etmiş mi olur..
Sym öyle ahım şahım herkesin bildiği bi marka değil bu bir gerçek..diretipte illa cash paraya satcam demenin bi mantığı yok..Bu şekilde bir ay daha bekleseler gene satamayacaklar..Ne diyelim şimdi..Bu arada sahibinden de ybr 250 sahibinin birisi şöyle bi başlıkta ilan koymuş http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99443269/detay aklıma bu geldi..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Arkadaşlar ilandaki motor hakkında bilgisi olan var mı? Gidip gören falan,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99237700/detay
engin kardeşim sağolasın görüşme için foruma yazmadan geldim hatamız varsa affola malum geç gördüm bu arada verdiğin bilgiler ilgin alakan için teşekkürler diğer wolf kulanıcısı ve isak abiye de teşekkürler güzel buluşma oldu sym molf sb 250 nı kafamda soru kalmadı tek sıkıntı aksesuar dı onur bey sagolsun var dedi benim için çanta önemli bağlama demiri varmış koruma demiri de birkaç ay sonra gelecek dedi bu arada ismim veysel inşallah en kısa zamanda yine görüşüz.
[QUOTE="Bozkurt";2814248]engin kardeşim sağolasın görüşme için foruma yazmadan geldim hatamız varsa affola malum geç gördüm bu arada verdiğin bilgiler ilgin alakan için teşekkürler diğer wolf kulanıcısı ve isak abiye de teşekkürler güzel buluşma oldu sym molf sb 250 nı kafamda soru kalmadı tek sıkıntı aksesuar dı onur bey sagolsun var dedi benim için çanta önemli bağlama demiri varmış koruma demiri de birkaç ay sonra gelecek dedi bu arada ismim veysel inşallah en kısa zamanda yine görüşüz.[/QUOTE]
memnun bırakabildiysem ne mutlu bana abi onurun yanına giderken benden habersiz gitmeyesin gereken herseyi yaptırtırım inşaallah en kısa zamanda görüşürüz wolf 250 hakkında edindiğin fikirleri sende yaz buraya herkesin fikri olsun almamış birinin yorumlarını görsünler herkesin bilgisi olsun..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
[/COLOR]gidip görüp bakmadık ama istersen beraber gider bakarız nedir ne değildir diye
[/QUOTE]
Selamun aleyküm wolf 250 kullanıcıları.
Bugün itibari ile sym wolf kullanıcısı olarak aranıza katıldım topiğe can vermeye geldim
2012 model 2. el 2453 km de siyah renkli wolf ü eski motorum yamaha yzf r125 ile üste para vererek takas yaptım.
sıcağı sıcağına resimler.....
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
cok sevındım yasın hayırlı olsun bu motor o motor mu ? yoksa farklı motor mu denk getırdın
sısmana mı gıttın
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)