Öneriniz için teşekkür ederim ama pulsar pek bana göre değil.hem hanımla ikimiz biniyoruz o yüzden en iyisi yine gv ayrıca pulsarın fiyatıda bana yüksek geldi.şahsen o kadar para vermem ben ona
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Biligilendirme için için saol dostum biraz araştırıyım az çok kendi söküğümüzü dikebiliyoruz.olmadı temiz bi ikinci el alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Nines cevap yazdığın için saol.ankarada şuan yetkili bi bayii gözükmüyor.önceki 4.44 de bana göre fazla anlamıyor bu işten.hyosungsource den önceki motoruma parça getirmişliğim var olmadı yine ordan sipariş ederiz.daelim bana pek uymuyor hyo yu seviyorum hem öneki motorum hemde neresinde nesi var az çok biliyorum.teşekkürler
Daelim çirkin ya , gv250 ile kıyaslayınca bana bir seçenek gibi gelmiyor. fuarda da incelemiştim hiç albenisi yok. Bide tek silindir , bizimkine göre epey bi titreşimi vardır sanırım. 100-105 le kaymak gibi gidiyoruz biz, onda nasıl bi bakmak lazım ama bence yinede görüntü olmamış.
Şu anda silivrideyim, istanbula dönünce bi cumartesi bi aksilik olmazsa gelirim. Bu yağlama işi pek sinir bozucu
Abi iyi diyorsun hoş diyorsunda gv250'e alternatif aynı sınıfta bir o var şuan bu arada daelim fanatikliği veya savunuculuğuda yapmıyorum alternatif başka bir 250 cc sınıfında cruiser deyin tamam bunlara en yakında regal raptor 350 cc var onuda almak nekadar mantıklı tartışılır.
Evet maalesef alternatif olarak tek o var, tabi ben yukarıda da belirttiğim gibi "bence" yani kişisel olarak beğenmedim. Sanki keeway superlight 150 nin az irisi gibi, çok benzetiyorum. süperlight'ıda hiç beğenmezdim. Ama beğeneni ve alanı var, zira herkesin beğenileri zevkleri farklı. Mesela tip olarak regal raptor bobber modeli benim gv250 den çok daha güzel, spyder bile daha güzel ama 350 ccden bizim 250 likten aldığım gücü alıcam , çin malı olacak (eski bi regal raptor kullanıcısım) yolda güven vermeyecek, ama şekil olacak . Bide 350cc 14000 tl üstü para vericem çin malına :O . spyder da belime kramplar girecek 3 çukura bi tümseğe girdim diye. Daelim de sağlamlık dışında "benim için" gv250 ile karşılaştırılacak hiç bi artı yok. Ama alternatif mi ? yoklukta alternatif :D . Ha belki kymco venox halen satılsaydı V motoruyla benim için güzel bi alternatif olabilirdi. Onunda arka kısmının çok aşağıda olması ve saçma egzos tasarımıyla yine biraz kıl olabilirdim ama bizimde tek koca birleşik egzosta pek mantıklı değil. Geri kalan kısımları venox'un oldukça güzel. O zaman gerçekten hangisi diye uzun uzun düşünürdüm sanırım ve birini satar diğerini alır ikisininde keyfine varırdım.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Ben daystarı epey inceledim ve kullanan arkadaşlarımınkini de biraz sürme fırsatı buldum. Şöyle artıları var:
+ Selesi GV250'den bin kat daha rahat. Daha yumuşak.
+ Gidon biraz daha sürücüye dönük, manevra yapmadığında sürmesi çok keyifli.
+ Fren ve debriyaj manetlerinde yükseklik ayarları var. Her kullanıcı kendine özel ayarlayabilir.
+ Su soğutmalı. Yağ soğutma elbette daha efektif ama bazen bacaklarım pişiyor dur-kalk trafikte.
+ Arkadaki disk fren GV250'nin tambur freninden çok daha işlevsel. Genel frenleme ise GV250'de bariz daha iyi.
+ Egzost sesi bir tık daha iyi.
+ Boşu bulmak GV250'ye göre çok daha kolay.
+ Jantların tipi daha güzel : )
+ Hızlanması daha kontrollü, yeni başlayanlar için GV250'den daha uygun. Yoksa benim için çok büyük bir artı değil.
Ha bunlar kimisi için yeterli olmayabilir. Hele ki 2015'lerin tek standart renginin beyaz-siyah olması hiç hoş değil bence. Aslında bahsi geçtiği gibi Kymco Venox en ciddi rakipti GV250'ye ama maalesef 6 yıldır ülkemize getirilmiyor. Üstelik daha iri ve seksi bir motosiklet benim fikrimce.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Bu yeni enjeksiyonlu modellerine egzoz modifikasyonu yapılabiliyormu yada yapan var mı?Orijinal sesi nasıldır?
GV250 alma arefesindeyim bu sorular takıldı kafama şimdiden teşekkürler.
Bu ilanı gördükten sonra GV250'ye bakışım tekrar değişti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28904753/detay
Hocam ben EBC ile değiştiğimden beri arka tambur freni oldukça başarılı buluyorum,hele sizin ağırlığınız da fazlaysa ağırlık merkezi arkaya biraz daha yaklaştığı için daha da efektif oluyor
Disk iyi olabilir ama arka frenin kilitlememesi lazım motoru durduran ön frendir derler zaten bilirsiniz.
Yapılabiliyor. Youtube'da bir sürü video mevcut ama hiçbiri tatmin edici değil. Ben şahsen tavsiye etmiyorum. 600 cc altındaki hiçbir motosiklet için tavsiye etmiyorum hatta. Çünkü rölantide güzel gelen ses yüksek devirlerde iğrenç oluyor. Ayrıca muayeneden geçemezsiniz. Bu arada ilgilenirseniz bu ilan bana ait. Şimdiden hayırlı olsun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Merhaba arkadaşlar,
Bu forum sayesinde GV 250 hakkında çok şey öğrendim. Satın almamda sizlerin çok katkısı oldu. Ayrıca kullanım esnasında kendisinden de çok şey öğrendim. Malesef şimdi satmaya karar verdim.
Normalde Sakarya'da yaşıyorum. Bu yıl okul için Ankara'ya taşınıyorum. Kiraladığım evle okul arası yol çok uzun ve orada motoru kullanamayacağım. Bu sebepten ötürü motorsikletimi satıyorum.
Belki haftasonları dağa tepeye çıkabileceğim bir enduro ile takas düşünebilirim.
İlgilenen arkadaşlar ilandaki cep numaramdan ulaşabilirler.
Not: Sissy barları ayrıca satmıyorum.
İyi akşamlar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29305448/detay
Hyosung gt250 için ön balata olarak cbf ön balatası (tırnaksız) kullanılabiliyormuş.
Gv250 için daha önce kullanan veya kullanıldığını duyan var mı?
Önümüzdeki yaz enduru alacağım için motorumu satıyorum. Herhangi bir sorun yoktur. Bakımları motopark cengiz ustada yapılmıştır. Kendisinden bilgi alabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29673269/detay
Selam arkadaşlar, henüz 3 aylık motorumu mali sebeplerden dolayı satıyorum. Siteden birilerinin talip olması durumunda fiyatta daha fazla esneyebilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8075628/detay/
Herkes motorunu satıyor.
Bu arada parça konusunda haber var mı?Gaz teli bulabilen var mı?
motoran baya parca getirmis. bu hafta onları acıp sisteme giriyorlarmış. bnde stator ıcın beklıyorum.. bakalım ne olacak
dört teker bedenini, iki teker Ruhunu taşır
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)