---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
MAŞALLAH ÇOK GÜZEL FOTOLAR NAZAR DEĞMESİN..
selam arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır forumu takip ediyorum,haberiniz yok ama sizden biri gibi oldum önümüzdeki ay aranıza katılacağım inş. ilk motorum olacak. ilk bir ay trafiğe çıkmayı düşünmüyorum ama karbüratörlümü yoksa enjeksiyonlumu alsam kararsızım.enjeksiyonlunun tek kalın egzos görüntüsü hoşuma gitse de maddi açıdan limitlerimi zorlamam gerekiyor..bu arada motoru doğru düzgün yakından görmedim, üzerine oturup nasıl hissedeceğim de önemli bence..
Karbüratörlü tavsiye ederim
pardon beyler, kendimi tanıtayım önce. adım Samet,29 yaşındayım b.paşada oturuyorum,topçularda çalışıyorum.motor ortaokuldan beri aklımdaydı daha fazla gecikmeden alayım artık diyorum.ehliyetimi 3 ay önce aldım,perş. cuma akşamları ders verdi arkadaş, cumartesi sınava girdim. Honda güvenli sürüş eğitimine katılsam mı diyorum veya belki başka bir yer tavsiye edersiniz ?
bu arada ilk başlarda tiger düşünüyodum sonra regal raptor oldu ardından venox.venox u piyasada çok görmeyince (sahibinden.com da çok az motor var satışta) yedek parça sorun olabilir dedim. japonların eski modellerine de o kadar para verene kadar gv 250 alınır dedim.bunu dememe de siz sebep oldunuz aslında.
yorumlarınız da japonların gv250 kadar heybetli durmadığını da okumuştum.. özetle böyle oldu gv250 seçimim..
kaya abiye sizin forum burası gibi aktif değil dedim, dün den beri sadece 650 grubundan yazımla ilgilenen oldu.. rezil ettiniz beni arkadaşlar..
Bütçeni bilmiyorum ama karburatorlu alacaksan temiz bir motor var haberin olsun,Selman abi daha buyuk motor alacağından dolayı satacaktı,gerçi hafta ici kullanmıyor satma kararı alıyor ,hafta sonu vazgeçiyor
Makine 24000de cidden cok temiz ve canavar gibi kaciyor,uyandirayim..
Bu ay bütçe sifir, makine iyi ise sinirlari zorlarim ama önümüzdeki ay ortasindan sonra olur. Ama su da var eger maddi olarak zorlayacaksam kendimi neden daha yeni model olmasin ? Senin ki enjeksiyonluydu, yakiti cok az fazla yakiyor baska eksisi var mi ? Ya da artilari daha mi cok ?
Karburatorluyle enjeksiyonlu arasında yakıt tüketimi olarak fark yok kardesim,eski kasa daha klasik sadece,o da tercih meselesi,hatta eskilerde kullanılan bir cok malzeme daha kaliteli gibi geliyor bana.
Su an motor alacak olsam temiz bir eski kasa alıp kisisellestirirdim,ama benim motorda her yer sensör her yer okuyucu,dokunmamıyoruz hiç bir yerine..
yanlış hatırlamıyorsam Slayerle geziye çıkmıştınız o da aynı yakmıyoruz demişti neyse,karbüratörlü hakkında söylediklerin aklıma yatıyor,temiz az km bulurum inş.. ilk motorum olacağı için hevesimi kırmasın.Sağol Levent..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0745745/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0745745/detay/
Motorun son bakımı yenı yapılmıstır fatura mevcut
kapalı garaj motoru.
Motosikletle ilgili şüpheniz olmasın.
İstedikleri ustayla gelebilirler detaylı olarak inceleyebilirler
isteyene sasi ve motor numarası verilcektir sorgulatabılırsınız
tarz değişikliği nedeniyle satılıktır
Evet fark bir kac damla da olsa slayerin motor benimki kadar az yakmıyor
Bir haftasonu gel misafirimiz ol,hem eski hem de yeni kasayı incelemiş olursun kardesim.topcular tarafına da sık geliyorum ama hafta ici vakit olmuyor.
Harbiden ii olur..Topçular da Karagöz-hacivat yokusunun asagisindaki cikmaz sokaktayim.beklerim bi gun..
sonunda oponeodan lastikleri sipariş ettim oh be! virajları özledim
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)