Sağol kardeşim..
Hosgeldin Murat...
Hangi sehirdesin
İstanbul, Kadıköy Blackarca.. 2012 model siyah gv 250 kullanıyorum..
29 ekımde ıstabulda guzel bır kortej oldu sıkıntılı anlarda olsa suadıyeden edırnekapıya kadar gıttık orda cesıtlı guruplar vardı dıkkatımı ceken regal kullananlardı arkadaslar ıstanbulda oturan varsa tanısmak ısterım bırazdan dısarı cıkıcam ısteyen arkadaslaar ceple bana ulasabılırler 0532 284 111 94 gorusmek uzere
Aslında benim gv 250 de 2013 nisan çıkışlı.. Ruhsatta 2012 yazıyor. 6000 km'de şu an.. Umarım tanışır, konuşuruz.. Hoş kalın..
murat hoşgeldin
bu gün ataevler'den kestel tüvtürk servisine gittim motorumla. ilk kez bu kadar uzun mesafe ve bu kadar trafik içinde kullandım. biraz acemiyim de
giderken ve gelirken bir kaç gözlemim oldu haliyle. onları paylaşacağım.
nilüfer'den çıkana kadar ve çıktıktan sonra merinos kavşağına kadar çok rahat gittim. ne bir taciz ne bir görmemezlikten gelme oldu. ardımdaki araçlar dibime kadar girmedi mesela. ya da şerit değiştirirken dikkatsizce önüme kıran çıkmadı. ancak ne zaman sırameşeler divan otel önüne geldim ,o zaman başladı saçma sapan direksiyon kırmalar sinyalsiz şerit değiştirip motor sürücüsünü umursamamalar. doğu garajı ile kestel arası ise resmen minibüs şoförlerine küfrederek geçti. kamyon sürücülerinin saçma sapan şerit değiştirmeleri ise gerçekten önemli tehlike. özellikle yavuzselim'i geçince rahatlarım dedim ama orada da kamyon şoförleri çıktı karşıma. 80 km hızla giderken sağ şeritte 5 metreye kadar dibime girdi bir tanesi. bir aksaklık olsa alıp önüne götürecek beni de. kendimi sol şeride zor attım.
muayeneden geçtik geri dönüş başladı. hiç olmadıysa 6-7 kez önüme kırdı minibüsçüler, hele bir kamyonet tarzında bir araç vardı ki evlere şenlik. dibime kadar girdi şerit değiştirip, korna ile uyardım ama nafile gaz verip önüne geçtim şerit değiştirip uzaklaştım ardımdan yetişip önüme geçti yine. resmen uğraştı yani.
yanlış anlaşılmasın ama motosikletliye saygı eğitim ile alakalı galiba. nilüfer'de ne zaman kullansam en kalabalık trafikte bile sıkıntı yaşamıyorum. ama yıldırım tarafında geçtiğimde boş yolda dahi saçma sapan işler oluyor.
10 plakalı bir arkadaş ile yanak yağa geldik bir kez de. yanındaki hatuna bakarak "çekilsin yoldan" dedi. resmen dudak okuyacak kadar sol yanıma girdi. ayağımı 15 cm sola kaldırsam dokunacağım. kaskın camını açıp güzel bir küfür bastım. trafik sıkıştığında yanına gelip camı aç dedim. açtı "özür dilerim" dedi. bende birşey demeden uzaklaştım
neyse işte arkadaşlar çok dikkatli olmanın yetmediğine bu gün karar verdim. kazasız belasız günler dilerim hepinize.
04-10 kasım tarihleri arasında bursa'da moto-show fuarı var. motorlar da orada olacak. bursa'da olanlar kaçırmasın derim.
Gecmis olsun. ..
Şaka gibi
Bu çinliler alem adamlar
http://sanlg-motor.en.made-in-china....le-SL250-.html
Merhaba, ben de yakın zamanda gv 250 almayı ve aranıza katılmayı düşünüyorum
Fakat henüz canlı görme şansım olmadı. Bayileri aradım ama ellerinde bu modelin olmadığını, 2014'te geleceğini söylediler.
Kuba superlight 200 modelinide internette görüp beğenmiş ama motorun üzerine binince hem çok ufak kaldı hemde hoşuma gitmedi, soğudum motordan baya. Umarım aynı durum hyosung için olmaz.
Sıfırı pahalı gerçi 2. el temiz bulabilirsem süper olacak.
Boy 1.90 olunca gerçi tüm aletler küçük alacak. Regal raptor spyder öneriyorlar ama alıp uğraşmakta istemiyorum bu ilk motorum olacak.
hocam 1.90 boy ile gv 250'de biraz küçük kalacaktır. ancak görüntü olarak çok sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. temiz bir ikinci el bulmanı tavsiye ederim. cc büyütmek isteyen satıcılar genelde satıyor gv 250'yi. ikinci el temiz ve iyi bir satıcıdan alırsan bir motosiklet kullanıcısına da yardım etmiş olursun. temiz bir motor bulursan hem sen hem satıcı kazanmış olur. win-win yani.
şimdiden hayırlı olsun. ekipman konusunda cimrilik yapmazsan üzülmezsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
bu gün atladım motora hasköy'e pide yemeye gittim.pide işini halledip karnımı doyurunca aynı yoldan değil köy yollarından eve dönmeye karar verdim. hasköy-balabancık-irfaniye-izmir yolu-ataevler yaptım.köy yolu üzerinde bisiklet turuna çıkmış iki grup gördüm, selamlaştık. sonra izmir yolu üzerinde 48 plakalı bir motosiklet (enduro) geldi arkamdan sollayıp giderken kornalaştık falan burada hem bisikletli hem motosikletli insanların belki de azınlıkta olma psikolojisi ile birbirlerine karşı samimi olduklarını görmüş oldum. sonuçta trafikte birnlerce araba ile karşılaşıyoruz ama kornayı küfür için kullanmıyoruz, selamlaşma için kullanılması gerçekten hoşuma gitti. hiç tanımadığı bir insana motor ya da bisiklet kullanıyor diye selam vermek çok güzel bir iletişim ve duygu.
bisiklet kullanırken daha samimiydi gerçi. bisiklet kullanan iki grup karşılaştığında zil sesleri hep ovalara yayılırdı motosiklet içinde bunun böyle olduğunu görmek gerçekten hoş oldu.
5000-6000 arasında motor sabitleniyor ancak bir süre aynı devirde kaldıktan sonra gaz sabitken motor aniden deyim yerindeyse uzuyor ve hızlanıyor. bu bana has birşey mi? birşeyleri yanlış mı yapıyorum?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)