valla dostum sende bana bir iki yer önermiştin alışveriş için
ama tamir konusu bursa'da muamma.ancak şu kadar söyleyeyim beymoto'ya da arkadaş tavsiyesi ile geldim. iyi ki de gelmişim. kısaca sana yapılan işlerden bahsedeyim;
motoru indirdiler.krank bloğuna kadar geldiler, eksantrik zincirlerini kontrol ettiler. ve bu noktada motordan çıkan sesi tespit edip sorunu giderdiler.
normal bakım yaptılar( filtreler,yağ değişimi falan)
motor kısmının tüm ayarlarını elden geçirdiler ve tekrar yaptılar. bir çoğu bilinmeyen bir el tarafından bakımı kendim yaparım mantığı ile bozulmuştu. rölanti sorunu bu yüzdendi ve manifoltları kontrol ettiler ve ayarları yaptılar.( bir önceki gösterdiğim manifoltlar değişecek tanesi 100 liradan 200 lira malzeme 100 de işçilik istemişti)
şasede (sol ayak konan kısımda aşağı doğru inen kısımda kırık vardı biraz aşağıda da çürüme) kırığı giderip macunlayıp boyattılar.
ön çamurluk kırılmıştı. bağlantı yerlerinden ve ön kısımdan 4-5 noktada kırıklar vardı. tamir edilip komple boyandı.
ön frende sıkışma vardı. mekanizma komple sökülüp tamir edildi ve balatalar değişti.fren hidroliği değişti.
sisybar ve çanları aparatları ile birlikte komple sökmüştüm. onların bağlantı aparatlarını değiştirip monte ettiler (en çıtır iş bu olacaktı hesapta ama 45 dakika uğraştılar)
daha aklıma gelmeyen şeylerde var
yolun düşerse elmasbahçeler tarafında derya çorbacısının az ilerisindeki otobüs durağının arkasında dükkanları.
yarın motomax'e gidip mont alıp olayı kapatıcam. sadece pantalon kısmını düşünüyorum. alsam mı sezona mı bıraksam diye