Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ağustos 2013, 19:56
zealous adlı üyeden alıntı
Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir
Hayırlı bayramlar kardeşler. Kardeş bujilerde sorun var o zaman ateşleme yapmıyordur
Reklamlar
-
08 Ağustos 2013, 21:22
yesiroğlu adlı üyeden alıntı
Hayırlı bayramlar kardeşler. Kardeş bujilerde sorun var o zaman ateşleme yapmıyordur
arkadasım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. motoru vurdurarak çalıştırıyorum orda sıkıntı yok fakat marşa bastıgımda gıygıygıy die marş motoru çalışırya onu yapamıyor bi tur anca atıyor akü zayıfmış gibide kesiyor fakat aküde hiçbir sorun yok :(
-
08 Ağustos 2013, 21:29
arkadasım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. motoru vurdurarak çalıştırıyorum orda sıkıntı yok fakat marşa bastıgımda gıygıygıy die marş motoru çalışırya onu yapamıyor bi tur anca atıyor akü zayıfmış gibide kesiyor fakat aküde hiçbir sorun yok :(
kömür olabilir stator olabilir. rulman olabilir. ama bu kadar yeniyken bozulmaması lazım. garantisi devam etmiyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Bu arada benim gv ye bir maxi takas tekliifi geldi.. iş bu noktaya gelince içimde acayip bi his olustu. kıyamıycam galiba.. muhtamelen vermiycem gv yi. ilanı kaldırabilirim yakında.
motorla alakalı hicbir sıkıntım yok cok sükür. severekte kullanıyorum. cok kararsız kaldım ama sanırım vermiycem yahu..
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
08 Ağustos 2013, 22:45
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
kömür olabilir stator olabilir. rulman olabilir. ama bu kadar yeniyken bozulmaması lazım. garantisi devam etmiyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Bu arada benim gv ye bir maxi takas tekliifi geldi.. iş bu noktaya gelince içimde acayip bi his olustu. kıyamıycam galiba.. muhtamelen vermiycem gv yi. ilanı kaldırabilirim yakında.
motorla alakalı hicbir sıkıntım yok cok sükür. severekte kullanıyorum. cok kararsız kaldım ama sanırım vermiycem yahu..
Eheuehehhe ah ettim ondan kiyamadin satma o motoru gezecez daha
-
08 Ağustos 2013, 23:01
Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir(
Marş rublesinde sorun olması muhtemel.
-
08 Ağustos 2013, 23:32
Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir
aldıgın akü saglamsa mars otamatigi oksitlenmiş olabilir tesbit etmek için marş otamatiginin kablo baglantılarını tornavida degdir.marş normal çalışırsa otamatiği degiştir. fark etmez ise marş motorunun kendinde bir sıkışma olabilir.
-
10 Ağustos 2013, 17:21
Eureko sigorta 682 tl sigorta bedeli cikardi,ruhsati alamicam yok mu tanidik sigortaci yauv :/
-
10 Ağustos 2013, 18:45
oguzhansan adlı üyeden alıntı
Eureko sigorta 682 tl sigorta bedeli cikardi,ruhsati alamicam yok mu tanidik sigortaci yauv :/
444 24 00'ı ara 20 farklı sigorta şirketinden teklif aldıkları için en ucuz sigortayı yaptırman garanti. Hatta beni referans ver (Rıdvan Kurtuldu) belki %5 indirim yaparlar (bana )
-
10 Ağustos 2013, 19:27
arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum eğer satılık 7000-7500 civarında temiz gv 250 varsa özelden mesaj atarsanız sevinirim bir arkadaşıma arıyorum hepinize iyi sürüşler
-
10 Ağustos 2013, 22:09
Tekirdağ'da kimse var mı genşler,çaylar benden?
-
10 Ağustos 2013, 22:21
Levent E. adlı üyeden alıntı
Sen gel buraya çayı ben ısmarlarım
-
10 Ağustos 2013, 22:32
E çık gel la iste,sana yarım saatlik yol burası
-
10 Ağustos 2013, 23:31
E çık gel la iste,sana yarım saatlik yol burası
Henüz motorum 230 km/s hıza ulaşamıyor, dolayısıyla 1+ saatlik yol oluyor ve üşendim şimdi.
-
11 Ağustos 2013, 00:21
keşki önceden haber verseydin
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
11 Ağustos 2013, 05:13
resim eklemek istiyorum... yardımm
-
11 Ağustos 2013, 12:15
hızlı resım yukleye gır resım sec forum ıcını tıkla url yı buraya yapıstır))
-
11 Ağustos 2013, 19:23
Herkesin bayramı mubarek , yolculugu kazasiz olsun. Bayramdan once girdigim direksiyon sinavi sonuclandi fakat 15 gun oldu ehliyeti cebime koyamadim. Galiba kis gelmeden ehliyeti cebimize koyamicaz. Planladigim sahilden antalya turu seneye kalcak galiba.
Izmirde uyemiz varmi acaba. Tura yalniz cikilmaz herhalde.
-
12 Ağustos 2013, 02:01
Uzun yollu turdan yeni gelmiş GV 250 kullanıcısı olarak söylüyorum: At gibi gidiyor alet maşallah. Hiç sorun çıkarmadı. Bozuk yollarda bile rahat gitti, tıkanma tekleme yok. Yan çantalar + arka koltukta eşşek yükü olmasına rağmen zorlanmadı.
-
12 Ağustos 2013, 09:17
Herhase merhaba,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım.
Çalıştığım savunma sanayi firmasından ayrılıp kendi şirketimi kurdum ve zor bir dönemden geçiyorum.
Yatırımlar, eleman alımları, iş kovalamaca, v.s. Bu sebepten bırakın formu gazetelere bile göz atamadım bir süredir.
Sanki farklı bir dünyadaymışım gibi
Ancak düzeni birazcık oturtmaya başladık, sizlerden ayrı kalmanın burukluğu olmayacak artık.
Kanat şu sıralar benim için çok koşturuyor ve bana destek oluyor. Benim heyecanıma ortak olarak her gün işe taşıyor beni sağ olsun
Herkese selamlar...
-
12 Ağustos 2013, 11:05
MOTORUMU İHTİYAÇTAN DOLAYI SATILIĞA ÇIKARDIM. İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR. SENEYE İNŞALLAH GV250 ALABİLİRİM.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
sahibinden.com ilanlarında 133652180 numara ile görebilirsiniz. Bundan sonra pedal çevireceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler