arkadaşlar bende gv250 almayı düşünüyorum izmirdeyim satmak isteyen veya önermek isteyen olursa özelden mesaj atabilir saygılar
arkadaşlar bende gv250 almayı düşünüyorum izmirdeyim satmak isteyen veya önermek isteyen olursa özelden mesaj atabilir saygılar
Levent gelicem gelicemde ne zaman gelicem bende bilmiyorum
ARKADAŞLAR BİR ARA BULUSALIM BİR ORTAK YER VE ZAMAN BELİRLEYELİM HEP BİRLİKTE KATILIM MAKSIMUM SEVIYEDE OLURSA DAHA İYİ OLUR HERKESE UYGUN BIR ZAMANDA KİMLER GELEBİLİR ?
allah kaza bela vermesin.
ben yaptım planımı bugün yola çıkıyorum. Yenikapı bandırma izmir bodrum gümbet 4gün konaklama ordan konya 6gün konya cevresi (malum babamın memleketi) 6gün konaklama. ankara tuzgölü İstanbul varış 19.ağustos.
sizden ses seda çıkmayınca ege Anadolu yapayım dedim. resim paylaşmayı öğretirseniz yakaladığım kareleri paylaşırım. tekeriniz düz bassın. allah selamet versin. görüşemezsek hayırlı bayramlar şimdiden
koca oğlanı yıkadım bu gün yaldır yaldır parlıyor
eyvallah kardeşim sağol.volkanı aradım olayı anlattım motoru komple dağıttı sekmanları değiştirdi silindirleri honladı yani insanlar ne yapmaya çalışıyor bazen anlamakta güçlük çekiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
eyvallah usta sağolsın.ben arefe yola çıkıcam nasip olursa aklımda kalmasın die değiştiriyim demiştim.yoksa hava filtrem temiz geçenlerde güzelce hava tuttum.benzin filtresinide kendi pimpirikliğimden değiştircem yani değişmeden yola devam.çok sağol sen yinede.
live to ride...ride to live...
Yabancı forumları okurken şöyle birşeye denk geldim, enjeksiyonlu modellere montajı olmuyor anladığım kadarıyla, ama çok verimli olduğunu söyleyenler var. Siz de bir bakın:
http://www.ebay.com/itm/Hyosung-GV25...d6550d&vxp=mtr
Büyük motora geçmek yerine bir seçenek olabilir bu da aslında, çünkü yokuşlar hariç motorun çekişi gayet yeterli;5-6 beygir fazladan olsa yokuşlarda da ciddi bir rahatlama sağlar. Türkiye'de böyle bişeyler kullanan var mı bilemiyorum, ama bir alternatif olabilir, neyse anlayan varsa daha iyi yorum yapar teknik konular beni aşar.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
hocam 2012 yamaha xmax250 i momodesing ve 2013 model sym gts evo i ile sürüş yapıyoruz sürekli. 7 yaşında gv250 ile bayırlarda gaz kesiyorum ara açılmasın diye 2 kisi cantalar full dolu ön camın rüzgar tutmasınıda hesap et. 120 sabit çıkabiliyorum bayırları uzun yolda defalarca denedim. ha pompaya yanaşınca 100km de 3 lira fazla yakıyorum onlardan. o da ayrı.. bu performans beyinlerini takınca yakıtta artacaktır muhtamelen
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Yakıt artacak orası kaçınılmaz; 250lik motorlar içinde de pek fazla rakibi yok; onlara toz yutturman çok doğal. Daha büyük cc'li motorlara ayak uydurabilmek için söyledim bayırlarda ister istemez güç kaybı oluyor onlara kıyasla, düz yolda zaten sıkıntı olmaz. Yakıt tüketimi de az bişey artıyormuş haliyle, ne kadar ekmek o kadar köfte.
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Genşler aksam altı gibi avcılara motoparka gecicez,orda biraz takılıp sonra yemek,çay kahve iceriz haberiniz olsun,siz de gelin yarış yaparız kasksiz falan
110 civarı ideal bir yolculuk hızı zaten, 15 ayda 23bini devirdim, bayramda da 25 bini geçerim uzun yollarda sıkıntı yok. Tercih meselesi kullanmayı düşünen kullanabilir, benim zaten enjeksiyon sıkıntı yok.
Aynaları degil de cam varsa bizahmet sökersin,rüzgar bir yana,motorun üzerine yatınca kafa carpabiliyor.ben kullanmıyorum o yüzden
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)