arkadaşlar bu gün başıma gelen ve daha önceki bi olayı anlatmak istiyorum sizlere.benim motorun sonu çıkmaza doğru gidiyor sanırım böyle giderse satıcam :( stop etme sorunu vardı daha önce bu sorun için ankarda bulunan olmaz olasıca 4.44 motora götürdüm.pc ye bağladılar aynen dedkleri şu; 2010 model enjeksiyonlu gv250lerde 3 tane beyin var senin motorun beyni SENTEC marka bu beyinlerle böyle problem olabiliyor dediler...ama nedense bana pek inandırıcı gelmedi hatta inanmadım da.bi kere servisin müşteri ile ilgilenmesi berbat bide sanki altımızda ki makina harley davidson da ona göre fiyat çıkarıyorlar.pc ye bağlayıp arıza okumaya 20tl aldılar yaptığı iş 5dk sürmedi bununla ilgili kuralkana hem mail atıcam hemde müşteri hizmetlerini arıycam...bugün yine gittim hava filitresi ve benzin filitresi sordum bayramdan sonra gelicekmiş sanki tatile gitti der gibi tövbee tövbee koskocaman hyosung servisinde hava filtresi ve benzin filtresi yok olacak iş deil...sonra bi kaç işim vardı biraz turladım dolandım filan bi trafik bi trafik kii sormayın.dur kalk dur kalk derken benim motor gaz yememeye başladı stop etti ben basıyorum o almıyor (alsa dahi gaz yemiyor pır pır pır ediyor benzin bitmiş gibi snra stop ediyor gaz kolunu sonun kadar çevirsemde yemedi) derken biraz bekledim.sonra çalıştırdım aldı biraz yol aldım yine aynı sorun.biraz daha bekledim ama bu sefer 15-20dk filan...eve geldim ama nasıl geldim bide bana sorun.canım sıkkın moralim bozuk,adam gibi servis yok,bu sorunları nasıl hallettiricez bilmiyorum varmı fikri olan yada yol göstercek arkadaş?
Saolun arkadaslar kocaeli cayirovadan geldim bugun ve cidden co temiz motor ve hizlanmasi harika... 110 ile seyrederken gaz elciginin daha tam donmedigini farkettim,gazi actim sonuna kadar 140 gorunce dedim sakin ol oguz
Oğuzhan hayirli olsun kazasiz belasiz..yalniz bir gun bulusalim da koruma demirini bir inceleyelim,Murat uzakta olunca görememiştik
@Kenan o dediğin sorun tam Ridvanlikmis,eski sayfalarda vardi sanırım beyin sorunu ama sanki öyle olunca rolanti de saptırıyordu?
Bir arkadasın basına gelen benzer durumda motor isininca stop ediyordu ve sebebi bujiye gelen pipodaki çatlak çıktı,isininca genlesip daha da büyüyen çatlaktan ateşleme kaçırıyordubir baktir istersen..
Doktor slağyer teşhisi koymuştur şimdi ama yazmıyor artık
tabi ki de buluşmada incelersiniz.... cidden Rıdvan dostumuz neden yazmıyor artık :/
tüh muratın motoru ben alacaktım şaka bi yana hayırlı olsun oğuzhan.bekledin ama en güzel motoru kaptın.Allah nazarlardan saklasın.hayırlı olsun.
Levent selamın aleyküm dostum sizleri özledim rıdvan o kadar gezdin nerde bir resim bile atmadın.
Eyvallah Mehmet naber yahu
Arada uğra da goruselim,motoru sattın bandanayi da attın bir kenara
rüzgarın bol olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
üstat ile kısa turdan bir kaç güzel kare
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Uçurtma kardes dün dereagzinda miydin sen,trafiğin arkasında?
Arkadaşlar,
Bursa'da GV250'den anlayan tanıdığınız usta var mı?
Hayırlı olsun kardeşim. Seni motosiklet almış diye duydum.
İyi günlerde kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah. Bir de söylemeyi daha doğrusu göstermeyi unuttuğum bir şey var. Yolda telefonun şarjı biterse veya sigaranı yakmak için çakmak gerekirse tam olarak selenin altında iki adet usb çıkışıyla iki adet çakmak çıkışı mevcut. Motosiklet değil İsviçre çakısı aldın haberin yok.
no one lives forever...
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)