154000 volt 380000 volt var işte gerilimler
154000 volt 380000 volt var işte gerilimler
merhaba arkadaşlar satılmak üzere gv mi İstanbula dün gece getirdim. Eskişehir İstanbul arası yaklaşık 350 km yol yaptım. 4 saat kadar yolum sürdü mola vermedim neredeyse ama camdaki çatlak çok hızlı gitmememi sağladı. Hızlı gitmeyince motorun yormadığını anladım . Daha önceki uzun yollarımı 130-140 arası gıder 30 - 45 dk arası mola verirdim ve daha çok yorulurdum ama 110 120 km arası hızda çok konforlu ve sakin bir yolculuk yaptım.
yolculuğa gelince Herkese Eskişehir İstanbul arası seyehati allah nasip etsin çok güzel harika bir yolu var. Kusursuz zemin görsel güzellik ve sakin bir trafik. Bursa istikametin de 2 tane tünelden geçtim inanılmaz keyifli geldi. (ilk uzun tünel deneyimim.) İstanbul trafiğinde gv nasıl durur diye düşünüyordum. Eski kullandığım scooter lara göre araba şöförleri çok daha saygı gösteriyor. Ne yazık ki resim çekme imkanım olmadı hem hava kararmış hemde üşüyordum biran önce eve varmak istedim
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bende motora ilk gv 250 ile başladım ve geçen haftadan beri kullanıyorum. Bu festival süpermiş ya Motor hakkında izlenimlerim motor çok seri çok iyi kondisyonda. Tek eksi tarafı birazda belki acemi olmamdan dolayı boşa alamıyorum çok zor geçiyor. Az gaz vererek geçiriyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor. Yarın Kask almayı düşünüyorum Ls2nin kaskını alacağım. TAvsiyelere açığım. Ahriman sen çanta falanmı satıyordun çantada lazım bana.
ewet dün aldığım telefona göre 2013 gv 250 ler bu gün istanbuldan dağıtıma çıkıyormuş cumartesi veya pazartesi elime geçecek 2-3 aydır bekliyorum gelmesini birkaç gün daha beklerim geç olsun güç olmasın.
Bir arkadaşımda da GV250 var, 2012 model benim motor gibi. Benim motor 22bine geldi, onunki 2500de. Lakin onun motorda ilk enjeksiyon sesi gelirken ve sonrasında çatır çutur sesler geliyor. Servise götürmüş sübap kapaklarından sıkıntı olmaz demiş ordaki eleman. Ben de bir sürdüm baktım onun motorunu, bunun yanında da gaz verirken benim motora kıyasla gazı bir miktar daha geç alıyor yarım saniye kadar. Kendisi de acemi, ilk motoru GV 250. Motorla ilgili ne gibi bir sıkıntı olabilir? Biraz kafama takıldı, benim motordan farklı, ben böyle şeyler yaşamadım.
sis farlarını ben de almıştım feyzoglundan aküye zarar gelmedi ben de hiç . ama motor dururken kapatıyorum ve genele olarak durmadan 1 2 dk önce söndürüyorum ki akü rahatlasın diye
arkadaslar akulere amper saatıne gore ve gucune gore yukleme yapabılırsınız sıkıntı olmaz ama fazla guc alırsanız elektrık kablolarında ısınma olur erıme olabılır o yuzden sıs farları vs de daha az amper ceken ampul kulanın derım ben veya daha dusuk watt
Bende Ls2 Ff351 wolf aldım. Mat almadım. Motorum gri-kırmızı olduğu içini kırmızılı wolf modelini seçtim beni benden aldı Bu arada motoru keyifle kullanıyorum en kısa sürede fotoğraflarını çekip paylaşacağım aslan parçasının Koruma demiri bulamadım nerden temin edebiliriz.
Can kardesim ile gorustugumuzde motorunu kismet olursa satin alacagim, kendisi cok durust birisi saolsun telefonda tum detaylari anlatti,sorunsuz bir arac oldugunu soyledi,haftaya kismet olursa motoru devir alacagim, slayerrr arkadas sayesinde almis motoru ve cok da memnun kalmi, darisi benim basima
Merhaba Arkadaşlar
Şaun itibariyle Rüzgar'ım İstanbul'a gidiyor şimdi yolda, alan arkadaşımız Hamza Sirek kardeşime hayırlı olsun diyorum tekrardan.
Saygılar
arkadaslar yenı partı teslımı gecıkınce bugun kanunı den bolge muduruyle konustuk gecıkmede dolayı bıraz sert konusma oldu onumuzdekı hafta ıcınde motor u teslım edeceklermıs bu arada anadolu yakasında ıkamet ettıgım ıcın motoru almada evel kadıkoy kartal ve tuzladıkı servıslerı gezmıstım bunlarınn ıcınde servıs bakımından daha oturaklı ve alakalı ucerlerı gordum ordakı arkadaslar daha alakalı bu yakada oturan arkadaslara bu servısı onerırım zaten gıtıgınızde farkı anlarsını ucerler http://www.ucerler.com.tr/ adreslerınıde yazıyorum saygılar
Bu forum üzerinden yine çok güzel bir alışveriş oldu Murat beye teşekkür ediyorum motoru 0 alsaydım bundan temiz veremezlerdi. Aksesuarları rodajı bakımları motora tabiri caizse gözü gibi bakmış. İletişimimiz motorun tarifi satış işlemler vs. çok rahat oldu inş bugün yarın fotoğraflarını paylaşırım ..
arkadaşlar bugün motoru temizlerken vites kısmında bir hortumla karşılaştım ucu açık bir an elime gelince "bu ne şimdi amk?" dedim kendi kendime
2 silindir arasında karbratörden geliyor muhtemelen 3 mm genişliğinde sert bir hortum bastırınca ezilmiyor.. inşallah birşeyin tahliye hortumudur
değilse nereye takacam onu ben
arkadaslar pazartesi günü motorumun yağını değiştiricem. ilk bakımım olucak. 10-40w tam sentetik 1.6 litre dogrudumudur ?
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)