Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Nisan 2013, 00:36
m_cbc adlı üyeden alıntı
eline sağlık güzel tasarım olmuş ve iyi yapılmış
polisajla yapılınca parlamış
güle güle kullan Onur
Mehmet teşekkür ederim kardeşim. Biraz meşakkatli oldu ve vaktimi aldı ama değdi
Şimdi sırada çanta demirleri ve sisi bar var.
İsteyen olursa hem çanta hem de koruma demiri için yardımcı olmaya çalışırım.
Reklamlar
-
26 Nisan 2013, 00:47
Zengibar adlı üyeden alıntı
Mehmet teşekkür ederim kardeşim. Biraz meşakkatli oldu ve vaktimi aldı ama değdi
Şimdi sırada çanta demirleri ve sisi bar var.
İsteyen olursa hem çanta hem de koruma demiri için yardımcı olmaya çalışırım.
güle güle kullanın..benim koruma demirleri takıldı, ama çanta ihtiyacım var aslında. acaba takılıp çıkarılabilen heybe çantalar nasıl lur.?? bir tecrübeniz var mıacaba bu konuda?
-
26 Nisan 2013, 00:48
heper1907 adlı üyeden alıntı
hafta sonu görüşebiliriz isimini öğrenebilirmiyim mhmtrn benim adım atilla ararım görüşürüz.
mehmet ben atilla memmun oldum
-
26 Nisan 2013, 10:25
Gayet güzel ve şık olmuş, hayırlı olsun.
-
26 Nisan 2013, 13:00
helin126 adlı üyeden alıntı
güle güle kullanın..benim koruma demirleri takıldı, ama çanta ihtiyacım var aslında. acaba takılıp çıkarılabilen heybe çantalar nasıl lur.?? bir tecrübeniz var mıacaba bu konuda?
sırf koruma demiri için ankaraya gelebilirim valla
-
26 Nisan 2013, 13:10
-
26 Nisan 2013, 13:25
Koruma demiri güzel görünüyor ama gözüme bişey takıldı, senin heybeler amortisöre sürtüyor gibi. Aynı çantalardan ben kullanıyordum da kocaman delik açıldı o sürten taraflardan, uyarmadı deme.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
26 Nisan 2013, 15:32
arkadaşlar bişey sorucam benzin kapağına yaklaşınca çok hafif benzin kokusu alıyorum açtım baktım contası sağlam gibi.. normalmidir bu yoksa benim benzinler uçuyormu
bu arada aynayı hallettim 25 tl ye kare nikelaj aynalar aldım bakalım ne kadar gidecek
-
26 Nisan 2013, 15:49
Arkadaşlar merhaba,
Son 2 gündür 80-90km arası veya yukarısı hıza ulaştığımda max. 100km yerini tam kestiremediğim ama ön taraftan göstergelerin o taraftan bir cızırtı, zırıltı sesi geliyor. (rüzgarda anahtar yada bozuk para çarpması metal sürtmesi gibi)
Biraz yavaşladığımda ses kesiliyor, başlarda anahtarlığım sürtüyor zannettim ama anahtarlıksız denedim yine aynı ses oldu. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?
(Not: Henüz 350km'deyim ki Rodaj dolayısı ile çok zorlamıyorum.)
-
26 Nisan 2013, 18:46
Pitcher adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Son 2 gündür 80-90km arası veya yukarısı hıza ulaştığımda max. 100km yerini tam kestiremediğim ama ön taraftan göstergelerin o taraftan bir cızırtı, zırıltı sesi geliyor. (rüzgarda anahtar yada bozuk para çarpması metal sürtmesi gibi)
Biraz yavaşladığımda ses kesiliyor, başlarda anahtarlığım sürtüyor zannettim ama anahtarlıksız denedim yine aynı ses oldu. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?
(Not: Henüz 350km'deyim ki Rodaj dolayısı ile çok zorlamıyorum.)
Belli bir hızda mı yoksa belli bir devirde mi alıyorsun sesi? Benim de 5000-5500 devir arası sol elcik civarından bir zırıltı geliyordu, serviste ustayla denedik ses plakadan geliyormuş. Kafada kask olduğu için sesini geldiği yönü algılayamıyormuşum.
-
26 Nisan 2013, 20:54
hyce adlı üyeden alıntı
Belli bir hızda mı yoksa belli bir devirde mi alıyorsun sesi? Benim de 5000-5500 devir arası sol elcik civarından bir zırıltı geliyordu, serviste ustayla denedik ses plakadan geliyormuş. Kafada kask olduğu için sesini geldiği yönü algılayamıyormuşum.
Hakan merhaba,
Belirli bir hız diyeceğim ama yanılabilirim çünkü rodaj sebebiyle 100km hız üzerine çıkmıyorum.. ama devir olarak genellikle 4500-5000 arası sabitlediğimde zırıltıyı alıyorum.
Pek plaka olarak düşünmedim sanki ses önden geliyor far veya gösterge tam sıkılmamış diye düşüyorum
son olarak zinciri ortalama her 500 km de falan mı yağlamam gerekir?
-
26 Nisan 2013, 23:51
Arkadaşlar benim karaoğlan satılmıştır! Bu sabah arkadaş Ankara'dan otobüsle gelip, motoru alıp Ankara'ya sağ salim götürdü. Güle güle kullansın. Güzel bir motor aldı!
Ben de gidip bu öğleden sonra Hyosung GTR250r 2013 model kırmızı rengini aldım! Bana da hayırlı olur inşaAllah.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
-
27 Nisan 2013, 00:14
Teknika adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim karaoğlan satılmıştır!
Bu sabah arkadaş Ankara'dan otobüsle gelip, motoru alıp Ankara'ya sağ salim götürdü. Güle güle kullansın. Güzel bir motor aldı!
Ben de gidip bu öğleden sonra Hyosung GTR250r 2013 model kırmızı rengini aldım!
Bana da hayırlı olur inşaAllah.
Hayırlı olsun dostum güle güle kullan..
-
27 Nisan 2013, 00:30
-
27 Nisan 2013, 00:31
Koruma demirini begenen herkese cok tesekkurler. Begenildigine sevindim
Aynen ole arkadasim, heybelerim amortisore surtuyor
Canta demiri de yaptirdim ama takamadim henuz. O cantalar bir kez yirtildi sonra onarildi. O aci tecrubeyi yasadim
abi projesini istesem senden ayıpmı etmiş olurum sen o kadar hesaplamışsın ben senden istiyorum olmadı ankaraya bir gezi düzenleriz gelir yaptırırz orda ne olacak yeterki sen he de
-
27 Nisan 2013, 00:34
En sonunda biri şu koruma demirini yaptırmış canı gönülden tebrik ediyorum süper olmuş maşşallah...
-
27 Nisan 2013, 00:55
arkadaşlar öncelikle herkese selam.bende motoru aldım vede bir kaç eksik var bunları nasıl tamamlamam gerektiği hakkında bilgileriniz lazım bana yan çantaların koruma demiri lazım nette çok aradım ama bulamadım yani tam anlamıyla istediğimi bulamadım benim aradığım şey sadece amortisörleri korumak için kullanılan şey değil ben hem o görevi yapsın hemde çantaların yüksek hızlarda sallanmasın vede çantalar doluyken çantaya ağırlık yapmasın bu ağırlığı üstüne alsın istiyorum koruma demirinden yani bu demiri bağladıktan sonra çantalar bu demirin içine yerleşsin istiyorum bu şekilde satılan bir yer varmı yada benim anlattğım şekilde orjinal bir şekilde yapabilecek bir yer varmı yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
-
27 Nisan 2013, 01:18
mali_181 adlı üyeden alıntı
En sonunda biri şu koruma demirini yaptırmış canı gönülden tebrik ediyorum
süper olmuş maşşallah...
Teşekkür ederim Mehmet Ali Yürekten isteyince oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
neleu_ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar öncelikle herkese selam.bende motoru aldım vede bir kaç eksik var bunları nasıl tamamlamam gerektiği hakkında bilgileriniz lazım bana yan çantaların koruma demiri lazım nette çok aradım ama bulamadım yani tam anlamıyla istediğimi bulamadım benim aradığım şey sadece amortisörleri korumak için kullanılan şey değil ben hem o görevi yapsın hemde çantaların yüksek hızlarda sallanmasın vede çantalar doluyken çantaya ağırlık yapmasın bu ağırlığı üstüne alsın istiyorum koruma demirinden yani bu demiri bağladıktan sonra çantalar bu demirin içine yerleşsin istiyorum bu şekilde satılan bir yer varmı yada benim anlattğım şekilde orjinal bir şekilde yapabilecek bir yer varmı yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Maalesef bizim motorlar için satılan bir çanta demiri yok. Ancak kendin tasarlayıp yaptırabilirsin.
-
27 Nisan 2013, 01:25
Teşekkür ederim Mehmet Ali
Yürekten isteyince oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Maalesef bizim motorlar için satılan bir çanta demiri yok. Ancak kendin tasarlayıp yaptırabilirsin.
tamamda kime
-
27 Nisan 2013, 02:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler