Hala cevabımı alamadım arkadaşlar lütfen yardım edin İzmirdeki 2012 ve üstü hyosung sahiplerine duyurulur Rica ediyorum öğrenciyim, 2 yıldır para biriktiriyorum ve şu motoru görmeden almak istemiyorum.
ARKADAŞLAR YARDIM! Çıldırmak üzereyim, motor almaya karar verdim 1-2 ay içinde alacağım ve şu kahrolası motoru bir türlü göremiyorum, geçen sene aradım bayii sipariş üzerine getiriyoruz dedi az önce aradım gene öyle. İzmir Karşıyaka-Bornova vs civarında ikamet eden 2012 ve üstü gv 250 ye sahip arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? Gelip motorunuzu görmek istiyorum sadece tipini, malzeme kalitesini incelemek istiyorum, üzerine bineceğim kontağı çevirmeyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum yoksa hyosungtan soğumama ramak kaldı! 250 cc motor alıyoruz 9000 sayıyoruz adamların ellerine ama motorun tipini bile göremiyoruz, üzerine oturamıyoruz!
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
Tşekkür ederim. Sana da daha iyileri nasip olur inşaAllah.
Sen de dizliksiz kullanma zaten bence. Ama dizlikleri takıp, motorun üstüne usturuklu şekilde oturduktan sonra, dizlikler depoda nereye tam denk geliyorsa, 4-5 Cm çapında kendinden yapışkanlı yuvarlak keçe veya benzeri bir şey yapıştır oraya.
Şöyle bir şey. Bunların farklı malzemelerden olanı da var.
Ya da depo klıfı kullanabilirsin;
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Hic bir motorda radyatör,koruma demirinin altında yer almıyor,etrafında oluyor,zaten gv nin orjin koruma demiride şase ye bağlanıyor, yurt dışındaki sitelerde gördüğüm resimlerde de özel yapılan çalışmalarda radyatörün etrafına bir çerçeve yapılıp o şekilde bağlanıyor.Bu şekilde ufak tefek düşmelerde radyatörün patlaması engelleniyor.
sertaç normal gibi ama hala gelmediyse gümrüğe takılmış olabilir bu gibi durumlarda bana tel açarsan yardımcı olurum lee ile GARAJ olarak anlaşma yaptık şiparişleri bizim üzerimizden yaparsanız nakliye ve gümrük gibi konularda sıkıntınız olmaz bilginize[/QUOTE]
Selam, maalesef ürün takibinde hiç bir değişiklik yok, aynı şekilde duruyor. İlk siparişiminde gümrüğe takılma olasılığı pek bir hoş oldu :(
Lee ile anlaşmalı olduğunuzu bilmiyordum, yoksa hiç bulaşmazdım bu işe.. Yardımcı olabilirsen gerçekten sevinirim..
Bu tip at selenin üstüne kemerini sık tamamdır basit pratik ve universal motorunuzu satsanızda yenisinede uyar ben sadece uzun yola çıkarken yanımda yük varsa ki oluyor çoğu vakit kıyafet falan bavul niyetine kullanıyorum ben alalı 5 yıl oldu şimdi daha iyi gelişmiş modern modelleride vardır..
[QUOTE=logaritma;3006772]Bu tip at selenin üstüne kemerini sık tamamdır basit pratik ve universal motorunuzu satsanızda yenisinede uyar ben sadece uzun yola çıkarken yanımda yük varsa ki oluyor çoğu vakit kıyafet falan bavul niyetine kullanıyorum ben alalı 5 yıl oldu şimdi daha iyi gelişmiş modern modelleride vardır..
http://www.anesmotor.com/images/prod.../455_buyuk.jpg
http://images.gittigidiyor.com/4467/...44670734_0.jpg çok teşşekkürler..gerçekten pratik vede estetik...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
http://imageshack.us/setlogin.php?lo...903e6d83929253
kullanması pratik ama gv250de güzel görüneceğinden şüpheliyim
Arkdaşlar motoser(istanbulda) diye bir yer orada yaptıklarını söylemişlerdi ama sorun valfden çok beyinden kaynaklanıyor. Ben iki adet hava deliğini tıkayıp rolanti ayarını yükselttim. Beyin rolantime karışmıyor yani. Çözümü çok zor değil beyine reset attırıp veya değiştirme maliyetine girmedim.
S&T kanuni Gv 250
İzmir civarında ilan da yok gidip göresin..niyetin varsa karburatorlu bir tane incele,aradaki fark oturuş pozisyonunda yenilerde kollarin biraz daha açık duruyor,keza dirsekler vücuda temas edecek gibi yakın degil;gidin yapısı biraz farklı..bunun dısında ölçü farkı yok gibi,fotolardan rengi ve egsozlari zaten görüyorsun.ben motorumu görmeden uzerine binmeden aldım,ciddiyim ve tavsiye ederim
İzmirde olsam seve seve yardımcı olurdum..
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
Arkadaşlar bu haftasonu hava baya güzel, Kırklarelinde Dupnisa mağrası diye ilginç bir yer varmış. İsterseniz cumartesi gidip, cumartesi akşamını iğneadada kamp veya pansiyonda geçirebiliriz. Yada günübirlik gidip dönebiliriz.
Başka önerisi olan varsa başka bir yerede gidebiliriz
Evet arkadaşlar ne diyorsunuz?
arkadaşlar benim ayna sizlere ömür önceki sahibi biyerlere çarpmıştı zaten gidiciydi ve gitti şimdi orjinalmi alayım yoksa yine kaliteli ama daha şekilli bişeylermi bakayım bilemedim..
Orijinali şekilli güzel alete yakışıyor, orijinal almayacaksan görevini iyi yapan bir ayna bul. Yarasa kanadı gibi ayna takıp arkayı iyi göremeyeceksen bir manası yok
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=79&products _id=393
Şu aynalar gayet iyi tavsiye edebilirim, görüş açısı da gayet başarılı. Orijinal aynalar dışarlara fazla da taşıyor, daha derli toplu durmasında fayda var. Bir yerlere takıp kırması gayet rahat. O kadar aman aman gözde büyütmeye gerek yok.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
benim için görüş alanı önemli öyle küçük ayna düşünmüyorum zaten.. aynayı baya kullanıyorum.. ya koreden alıcam yada burdan bir ayna bakıcam higway hawk almak isterdim ama çooook pahalı
oğuzcan kaç para dediler higway hawk a?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)