Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mart 2013, 01:22
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. motoru aldıktan sonra işe gidip gelirken rahatlık olur diyordum ama yok yine yarım saat yürüdüm öyle geldim otele
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
yarın sabah GKN motors sahibi Gökhan bey ile buluşup motora bakmaya gideceğiz muhtemelen orada tamir edecek. motor yürür hale geldikten sonra da dükkanına gidip bi bakım yaptırmayı yağ değişimi vs düşünüyorum.
kız arkadaşımla cumartesi günü fuara gittik; iyi ki gitmişiz. fiyatlarda inanılmaz indirimler vardı. özellikle moto ay standından çok uygun fiyata iki tane deri ceket (held marka), püskül, üçlü çanta seti, baf vs aldık. aldıklarımız da gayet güzel kaliteli ürünler. hudson standından da kask ve baf, anahtarlık, kilitler, branda vb aldık yine büyük indirimlerle. nakit ödeme yapınca fiyatlarda büyük indirim yaptı gezdiğimiz çoğu stand. ve akşam eve gelince netten aldıklarımızın fiyatına baktık en azından 350-400 tl kardayız.
yarın sabah motoruma kavuşmak istiyorum mesai bitince Gökhan bey ile buluşacağız. herkese iyi geceler
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Reklamlar
-
04 Mart 2013, 01:24
Rica ederim Mehmet.
Eee ne zaman buluşuyoruz?
Arkadaşlar bugün ben de Kanat'ı uyandırdım. Garajından indirip taze şarj adilmiş aküsünü taktım. Maşallah aylardan sonra ilk marşta çalıştı. Bi kaç kısa tur atıp hasret giderdik, sonra gündelik yerine koydum. Sezonu açtım.
-
04 Mart 2013, 01:29
zengibar sizin motorun fotoları varsa bi görebilir miyim, üstündeki aksesuarları merak ediyorum malum yeni aldım motoru
-
04 Mart 2013, 01:41
Fuar bugün ana baba günüydü adım atacak yer yoktu resmen. Yolda Levent E. ile tanıştık, bütün GV250 sahipleri birbirini tanıyor sanırım
-
04 Mart 2013, 01:58
ben de bu foruma yazan üyelerden birini gördüm yolda. stop lambası şekilli olan bostancı köprüsü civarındaydı, biz de otobüsün içinde iç çektik yanımızdan geçen kardeş motora
-
04 Mart 2013, 02:11
hyce adlı üyeden alıntı
Fuar bugün ana baba günüydü adım atacak yer yoktu resmen. Yolda Levent E. ile tanıştık, bütün GV250 sahipleri birbirini tanıyor sanırım
Cumartesi günü park yeri ararken 5-6 tane tanımadığım Gv250 gördüm park halinde, yani hepsini tanımıyorum ama epey var.
ahriman adlı üyeden alıntı
ben de bu foruma yazan üyelerden birini gördüm yolda. stop lambası şekilli olan
bostancı köprüsü civarındaydı, biz de otobüsün içinde iç çektik yanımızdan geçen kardeş motora
Motorkafa'yı (Sercan) görmüşsün.
-
04 Mart 2013, 02:13
Motorkafa'yı (Sercan) görmüşsün.
aynen öyle. o tarz bi stop lambası bulabileceğim yer var mı yoksa o da mı hyo source'dan?
-
04 Mart 2013, 10:22
Gunaydinlar,Hakan kardesim memnun oldum karşılaştığımıza,toplanıp daha fazla zaman geçirmek üzere..
Geçenlerde buraya da yazdığım aynaları olmayan Gv yi gördüm park halinde
Haluk da icerdeydi sanırım ama görmedim.
6tane Gv 250 satmışlar fuarda ve sanıyorum birkac makine kalmış ellerinde,bir daha ki parti Mayıs'ta gelecekmiş.bu arada artık hyosung yazıyor kapakta,bizimkiler limited edition olmuş "süleyman" serisi
Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.
-
04 Mart 2013, 11:54
ahriman adlı üyeden alıntı
aynen öyle. o tarz bi stop lambası bulabileceğim yer var mı yoksa o da mı hyo source'dan?
Onun stop lambası orjinal Sadece üzerinde etiket vardı eğer değiştirmediyse.
Levent E. adlı üyeden alıntı
bizimkiler limited edition olmuş "süleyman" serisi
Esnaf adam belli oluyor hemen. Nesli tükenmiş bir motor demek yerine limited edition diyerek pazarlamayı biliyor.
-
04 Mart 2013, 12:22
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2010-st-kanuni-siyah-gv250-116940663/detay Fiyat gayet güzel km 15 binde.
-
04 Mart 2013, 19:03
Selamlar herkese,
Şubat ayında Zonguldak'tan aldım motorumu, Uzun zamandır forumu inceliyorum fakat GV 250 kullanıcılarını fazla görememiştim, burayı bulduğum iyi oldu.
Sezonu henüz açamadım ama sabırsızlıkla bekliyorum. Oğlanın en son halini görmek isteyenlere çantaları söktüm bu şekilde yazın yollarda olacağım inş
İyi günler..
Screw it! Let's Ride
-
04 Mart 2013, 19:09
Motosikletli Kaplumbağa...
-
04 Mart 2013, 19:20
Yasin hayırlı olsun motorun..motorkafa sanada hayırlı olsun kükreyen canavarın resimlerini bekleriz alınca
-
04 Mart 2013, 19:43
DeathRacer adlı üyeden alıntı
Selamlar herkese,
Şubat ayında Zonguldak'tan aldım motorumu, Uzun zamandır forumu inceliyorum fakat GV 250 kullanıcılarını fazla görememiştim, burayı bulduğum iyi oldu.
Sezonu henüz açamadım ama sabırsızlıkla bekliyorum. Oğlanın en son halini görmek isteyenlere çantaları söktüm bu şekilde yazın yollarda olacağım inş
İyi günler..
http://img594.imageshack.us/img594/1971/atlgan.jpg
Hayırlı olsun, hoş geldin.
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Rıdvan doğru söylemiş.
inzell in benim için elleriyle çizip kestiği bir stickerdı o.
Stickerdı diyorum, çünkü emektar yoldaşımı bu sabah sattım.
Elemanın biri taa Denizli'den geldi aldı motoru
Ben de artık gözümü düşük devirde, maksimum torkla kükreyen canavarlara diktim
Hayırlı olsun, elin değmişken bana da bir Gv650 alsana
-
04 Mart 2013, 19:56
Motosikletli Kaplumbağa...
-
04 Mart 2013, 20:27
Zengibar adlı üyeden alıntı
Rica ederim Mehmet.
Eee ne zaman buluşuyoruz?
Arkadaşlar bugün ben de Kanat'ı uyandırdım. Garajından indirip taze şarj adilmiş aküsünü taktım. Maşallah aylardan sonra ilk marşta çalıştı. Bi kaç kısa tur atıp hasret giderdik, sonra gündelik yerine koydum. Sezonu açtım.
Ankaralılar olarak bir ara toplanabiliriz. OMENEVSE ile görüşüyorz zaten seni de bekleriz bana koruma demiri ve sissy bar hakkında yardımcı oluyor sağ olsun.
-
04 Mart 2013, 21:47
MotorKafa adlı üyeden alıntı
...da ne GV650 si abi ? Sıkılmadın mı hyosungtan
Yoo gayet memnunuz karşılıklı olarak, bir sıkkınlık yok. Ama yok ben Hyosung almam dersen Shadow olur, Midnightstar olur fark etmez yani.
-
04 Mart 2013, 23:27
Ankaralılar olarak bir ara toplanabiliriz. OMENEVSE ile görüşüyorz zaten seni de bekleriz bana koruma demiri ve sissy bar hakkında yardımcı oluyor sağ olsun.
Ben de gelebilir miyim ? Gerçi önce daha motorun 4.44 den gelmesi gerekiyor :/
-
05 Mart 2013, 00:52
herkese iyi akşamlar..
bir fuar dönemini daha gidemeden kapattık..kısmet artık seneye..
ahriman fuarda peşin çalışınca dediğin kadar kar yapabiliyorsan ben fuarı bekliyim bari alışveriş için..bu kadar avantajlı olduğunu bilmiyordum..
levent abi süleyman olayına bittim
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...
sezonu açan arkadaşlarıma ve motorlarına kış uykusu sonrası günaydın diyorum umarım sezonu kazasız belasız bol heyecan ve huzur dolu bir şekilde geçiririz..
ben de kızılcık ile ilgilenmeye başlayacağım..castrol zincir yağı siparişi verdim,gelince iyice bir temizlik sonrası yağlayacağım..yağ ve filtre değişimini müteakip bujilerini de değiştireceğim..geçen sene elcik korumalarını kırmıştım,onları temin edeceğim,orta sehpa,tur camı,gidon yükseltme aparatı,vs almam gerekecek..baya işim var bakalım..ha bir de en büyük eksiğim lastikler..hala fabrika çıkışı metzeller var üzerinde..ama artık bu sezonu kapatamam gibi geliyor..o baya zorlayacak beni...fuarda lastik fiyatlarına bakan oldu mu hiç?
DeathRacer adlı üyeden alıntı
Selamlar herkese,
İyi günler..
http://img594.imageshack.us/img594/1971/atlgan.jpg
yeni motorun hayırlı olsun da bu motor karaca değil mi yaw?bana mı öyle geldi?karaca artık istanbul'da mı?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
05 Mart 2013, 00:59
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
umarım sezonu kazasız belasız bol heyecan ve huzur dolu bir şekilde geçiririz..
Ben kaza sezonunu açmıştım geçen hafta geç kaldın.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
yeni motorun hayırlı olsun da bu motor karaca değil mi yaw?bana mı öyle geldi?karaca artık istanbul'da mı?
Evet senin karaca.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler