arkadaşlar m_cbc arkadaşımla birlikte gv 250 için koruma demirinin taslak çalışması bitti kromlanmamış halinin resimlerini akşam atarım umarım beğenirsiniz
bir yıllık sabrımın sonucunda sıfır 2012 model bir hoysun gv 250 sahibi oldum . yarın makinamı teslim alıcam kısmet olursa eğer. ben kendim tamirci olduğum için ( motosiklet ile ilgili değil) makinamı kasa içinde istedim. yarın alıp kendim toplamayı düşünüyorum. bazı cıvata ve somunlar için cıvata sabitleyici ilaç kullanacağım. sizlerin aklına gelen yada sürüş sırasında gevşeyen kopan aksayan bir yer izleniminiz var ise buraya yazmanızı rica ediyorum . montaj esnasında yardımcı olabileceğini düşünüyorum . saygılarımla .....
Hayırlı olsun. Yetkili servis onay vermediği sürece servis harici yapılan müdahaleler garanti dışı kalmasına sebep olur. Sabitlemen gereken herhangi bir civata ya da somun yok. Normal şartlar altında hiçbiri kendi kendie gevşeyip çıkmaz. Benim 8 yaşındaki motorun bir somunu bile düşmedi.
arkadaşlar m_cbc arkadaşımıza yaptırdığımız koruma demiri resimlerdeki gibi yaptırdığımız usta harleydeki gibi koruma demirleride yapabileceğini söylüyor resimlerdeki koruma demiri henüz kromlanmamış koruma demirinin ölçülerini alamadık istenirse 150 tl karşılığında yapabileceğini söylüyor inşallah yardımımız olmuştur herkese kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
teşekkür ederim. iyi dilekleriniz için. servis onayı yapılıcak ,zaten servis arkadaşım onun sayesinde getittirdim. lakin bir şartım var kasa içerisinde istiyorum ben toplayacağım sen de kontrol edip onaylayacaksın dedim. bir sorun olmaz dedi . demek istediğim didon galibaa sökük olarak gelicek . hangi açıda durması daha doğru olur . oturduğum zaman kollarım hangi pozisyonda olmalı . aynaları nasıl ayarlamalıyım. sıfır makinada ilk dolum yağı fabrika tarafındanmı dolduruluyor. yoks biz mi dolduruyoruz.
Çok güzel olmuş,tebrik ederim çalışmanızdan dolayı.2.kez Gv250 alcak olsam koruma demiri olarak bu modeli alırım.
Mukemmel olmus
Şu sitedeki GV 250 uyumlu GV 650 çantalarına bayıldım resmen. Fiyatı biraz tuzlu ama yine de bu fiyattaki bir ürün Türkiye'ye nasıl getirtilebilir? Ne gibi sorunlar yaşayabilirim? Vergi de ödemem gerekir alırsam, genel olarak bilgi sahibi olan var mı yurtdışından pahalı ürünler getirtmek konusunda?
http://www.richardhyosunggvgt.com/gv...ccessories.htm
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Ben çok güzel değiller ama tabii ki daha önce de dediğim gibi göreceli bir şey. Zaten çantalar kargoyla beraber 1000 TL tutuyor, gümrük falan derken 1250 TL civarına gelecektir. O paraya pahalı enduro çantaları bile alınıyorken markası bile olmayan sıradan bir çanta almak çok mantıksız olur. Ama ille de alacam dersen UPS, Fedex gibi özel şirketler yerine yerel posta servisiyle göndermesini söyle ki burada PTT'yle gelsin. Fazla uğraşmadan bir beyanname doldurup vergisini ödediğine alabilirsin.
Ayrıca çantalar bu motora göre yapılmadığından bizim motorlarda fazla sorun olacak bir yapıda. Fotoğraflara dikkat edersen bu çantayı takınca artçı alman çok zor olur çünkü ayakları koyacağı peglerle arasına çanta girmiş olacak çantalar fazla öne gelmiş.
Bu tipte çanta istiyorsan çok benzer olan çinlilerin plastik yan çantalarından alabilirsin hem de onda biri belki de daha aşağı bir fiyata. Mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94729860/detay
eveeet makinamı bu gün ambalajında teslim aldım. çok sevinçliyim , mükemmel bir makinaymış . bir kaç km sürdüm ,malum hava çok soğuk fazla binemedim . vibrasyon yok denecek kadar az hızlanmasıda gayet tatmin etti beni. yani aldığıma hiç pişman değilim. havalar bi ısınsın yavaş yavaş uzun sürüşlerime başlayacağım.
Hayırlı olsun dostum.güle güle eskit kazasız belasız..
sevgili concorde787, yeni motorunuz hayırlı olsun..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Concorde motorun hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim
concorde787, kazasız belasız bin inşallah, hayırlı olsun...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)