Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Aslında Emre ve kullanan diğer arkadaslar da yorum yapsa iyi olur,Emre sürekli kullanıyor çünkü ve tavsiye ettigini hatirliyorum ben de yakında almayı planladığım icin meraklandim iyice,acaba kaskin açık ya da kapalı olusuyla alakalı mıdır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------

Bu arada Mustafa; selamlar motoru kullanmiyormusun görüşmüyoruz hiç, Bayrampaşa da cok yakın halbuki?
    Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Arkadaşlar hepinize merhaba.Motorumu satılığa çıkardım.Buraya da bir link koyuyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-13000km-de-gv250-112202108/detay/
    [I]Viraj Güzeldir..[/I]

kilitci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Alıntı Levent E. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında Emre ve kullanan diğer arkadaslar da yorum yapsa iyi olur,Emre sürekli kullanıyor çünkü ve tavsiye ettigini hatirliyorum ben de yakında almayı planladığım icin meraklandim iyice,acaba kaskin açık ya da kapalı olusuyla alakalı mıdır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------

Bu arada Mustafa; selamlar motoru kullanmiyormusun görüşmüyoruz hiç, Bayrampaşa da cok yakın halbuki?
    Aynen Levent soğuklar başladığından beri motoru çıkarmıyorum dükkanda yatıyor kuzu kuzu soğuk havalarda pek binemiyorum ben daha doğrusu çok zevk almıyorum o yüzden havaların ısınmasını bekliyorum şimdilik sadece yazılanları okuyorum ama yolunuz bu taraflara düşerse beklerim forum istanbula çok yakınım.

İnterkom konusuna gelince benim kask kapalı olmasına ramen dediğim gibi 80'den sonra ses iyice bozuluyor fakat o süratlere kadar çok keyifli hele ki iki motor giderken konuşmak çok zevkli oluyor.

Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Alıntı inglor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hepinize merhaba.Motorumu satılığa çıkardım.Buraya da bir link koyuyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-13000km-de-gv250-112202108/detay/
    Tolga nerden çıktı şimdi bu? Başka bi model mi var yoksa kafanda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bu motosiklet uğursuz mudur nedir kusursuz motor ama kim alsa kısa sürede satıyor
    Dr.Aequitas bunu beğendi.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    ya arkadaşlar benim acemiliğim yüzünden herşey önceki mesajlarda birkaç sorundan bahsettim ben bu motorun daha gazını tam açmamıştım neyse bugün çıktım 2. viteste 80 gördüm 120 km hıza rahat bir şekilde çıktım

bunlar hep acemilikten oluyor işte gazı adam akıllı açmadım motorda şu va bu var diye suçladım :D

sıkıntı yokmuş benim makineninde gideri varmış

TwisTeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250 2007
    Ben geçen sene bundan 2 tane almıştım. Geçen sene 60$'dı. Biraz zamlanmış. Kişisel kullanım için süper. Telefonunuza bağlıyorsunuz. İster müzik dinle, ister navigasyonu dinle (100m sonra sağa dön), ister telefonla konuş hiç sıkıntı olmuyor. 80Km hız olayı sesi değiştirmiyor. Hatta 120km hızlı giderken bile sıkıntı olmuyor.

Gelelim başka kişi ile konuşmaya. Bu intercom aynı anda 1den fazla kişiyle konuşmaya izin vermiyor. 4 kişi bağlanabiliyor ama tek tek konuşulabiliyor. Aynı aleti kimsede görmediğim için grup konuşması deneyemedim. 2 kişi konuşma olayı (sürücü-artçı), şehir içinde gerçekten çok güzel iş görüyor. 100km den sonra seste azalma oluyor ama vizörler kapalıysa biraz yüksek sesle konuşarak anlaşma sağlanabiliyor. Şehir içinde sürekli kullanıyoruz. Şehir dışı olarakta bursa yaptık hep konuştuk. Şarjı 1 tam gün sürüşe dayanıyor. Şöyleki bursa gezimize sabah 9 gibi başlayıp akşam 10 gibi bitirmiştik. Yanlış hatırlamıyorsam gezinin sonlarına doğru bir tanesinin şarjı bitti (gündelikte sürekli kullandığımın). Akıllı telefonlar gibi usb yada prizden şarj olabiliyor. Tam dolma süresi 3 saat kadar. Motorumun aküsüne bağlı 2'li usb seti var oradan şarj edip ertesi gün yolunuza devam ediyorsunuz. Kutu içeriği çok geniş. 2tane microfon, hoparlörler, cihazı kaska monte edebilmek için 2 farklı yöntem, şarj için kablo, gidon kumandası vs. Gidon kumandası güzel bişi elinizi kaska götürmenize gerek kalmıyor. Ben bir süre kullandım sonra sol elim biraz gidonun dışına taştığı için çıkardım kısaca güzel ama çok da lazım olmayan bişi. Bu arada sürücü-artçı konuşması yaparken telefonlarıda bağlayabiliyorsunuz. Telefon çaldığında diğer kişi ile iletişiminiz kopuyor ve telefon görüşmesi bitince diğer kişiye tekrar bağlanıyor. Gelen arama 3 kere çaldıktan sonra otomatik kabul ediliyor. Gelen aramayı reddetmek cihazın üzerinden bir tuşa basarak mümkün.

Sonuç olarak ben gayet memnunum.

2 tane almak istiyorsanız şunu almak daha mantıklı.

Amazon.com Türkiyeye göndermiyor, ya akraba devreye sokacaksınız yada benim gibi borderlinx.com'u devreye sokacaksınız. Borderlinx'i kullanmak isteyen kazıklanmamak adına önden benden bilgi alsın.
    Zengibar ve audioslave bunu beğendiler.

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Gayet açıklayıcı olmuş,ben alayım bundan bitane,zira anlattığın özellikler keser beni.
    Gitmek istedikten sonra her yer yakındır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Emre seni bankanın pazarlama bölümüne mi aldılar

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    herkese selam arkadaşlar bu sıralar ihmal ediyorum sizi farkındayım ama inanılmaz bir koşturmaca yaşıyorum..sadece iş hayatında da değil..eve geldiğim zamanlar eskiden yemekten sonra akşamları ayağımı uzatıp internete girerdim şimdilerde 1 hafta pc yi açamadığım oluyor neredeyse.. neyse..

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motosiklet uğursuz mudur nedir kusursuz motor ama kim alsa kısa sürede satıyor
    kardeşim valla ben de anlamadım..halbuki lanetlemedik ama neden böyle oluyor anlamış değilim..
    tolga hayırdır?
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar benim acemiliğim yüzünden herşey önceki mesajlarda birkaç sorundan bahsettim ben bu motorun daha gazını tam açmamıştım neyse bugün çıktım 2. viteste 80 gördüm
    dostum öncelikle yeni motorun hayırlı olsun..ancak 2. viteste 80 görecek şekilde kullanmaya devam edersen bu motorla sağlıklı bir şekilde arkadaşlık kuramazsın..benden söylemesi..

Alıntı TwisTeD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geçen sene bundan 2 tane almıştım. Geçen sene 60$'dı. Biraz zamlanmış. Kişisel kullanım için süper. Telefonunuza bağlıyorsunuz. İster müzik dinle, ister navigasyonu dinle (100m sonra sağa dön), ister telefonla konuş hiç sıkıntı olmuyor. 80Km hız olayı sesi değiştirmiyor. Hatta 120km hızlı giderken bile sıkıntı olmuyor.

Gelelim başka kişi ile konuşmaya. Bu intercom aynı anda 1den fazla kişiyle konuşmaya izin vermiyor. 4 kişi bağlanabiliyor ama tek tek konuşulabiliyor. Aynı aleti kimsede görmediğim için grup konuşması deneyemedim. 2 kişi konuşma olayı (sürücü-artçı), şehir içinde gerçekten çok güzel iş görüyor. 100km den sonra seste azalma oluyor ama vizörler kapalıysa biraz yüksek sesle konuşarak anlaşma sağlanabiliyor. Şehir içinde sürekli kullanıyoruz. Şehir dışı olarakta bursa yaptık hep konuştuk. Şarjı 1 tam gün sürüşe dayanıyor. Şöyleki bursa gezimize sabah 9 gibi başlayıp akşam 10 gibi bitirmiştik. Yanlış hatırlamıyorsam gezinin sonlarına doğru bir tanesinin şarjı bitti (gündelikte sürekli kullandığımın). Akıllı telefonlar gibi usb yada prizden şarj olabiliyor. Tam dolma süresi 3 saat kadar. Motorumun aküsüne bağlı 2'li usb seti var oradan şarj edip ertesi gün yolunuza devam ediyorsunuz. Kutu içeriği çok geniş. 2tane microfon, hoparlörler, cihazı kaska monte edebilmek için 2 farklı yöntem, şarj için kablo, gidon kumandası vs. Gidon kumandası güzel bişi elinizi kaska götürmenize gerek kalmıyor. Ben bir süre kullandım sonra sol elim biraz gidonun dışına taştığı için çıkardım kısaca güzel ama çok da lazım olmayan bişi. Bu arada sürücü-artçı konuşması yaparken telefonlarıda bağlayabiliyorsunuz. Telefon çaldığında diğer kişi ile iletişiminiz kopuyor ve telefon görüşmesi bitince diğer kişiye tekrar bağlanıyor. Gelen arama 3 kere çaldıktan sonra otomatik kabul ediliyor. Gelen aramayı reddetmek cihazın üzerinden bir tuşa basarak mümkün.

Amazon.com Türkiyeye göndermiyor, ya akraba devreye sokacaksınız yada benim gibi borderlinx.com'u devreye sokacaksınız. Borderlinx'i kullanmak isteyen kazıklanmamak adına önden benden bilgi alsın.
    emre çok açıklayıcı olmuş,teşekkürler ancak benim sorum borderlinx ile ilgili...dostum ben ingiltere'deki bir elemandan twingo arka silecek kolu siparişi için yazışmaya başladım..10 gbp ürün için 6 gbp de kargo masrafları tutar gönderirim dedi..eyvallah tam alım yapacağım,satıcı senin ülkeni adam yerine koyup sana kargolama yapmıyor diye uyarı geldi,alamadım.sonra kıl oldum adama yazdım birader neden benim ülkeye kargolama yapmıyorsun hani 6 sterline yollayacaktın dedim,eleman kusura bakma senin ülke hariçmiş benim de dalgınlığıma geldi dedi..herife sağlam bir kaydım.çok sinir oldum ama..sonra da dedim borderlinx ile alayım..sağolsun tutar hesaplayıcısı ile kargonun ağırlığı ve ölçülerini girince(1 kg ağırlık,40cmx5cmx7xm ebatlar) 28 gbp kargo ücreti çıkardı..ben hiç anlamış değilim..bana acayip pahalı geldi..nesi avantajlı bu bordelinx in anlamadım..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Burada yazmayalı baya olmuş hepinizi selamlıyorum arkadaşlar.

Alıntı acoskun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar;
    Bu sayfa ile ilk chooper motorum GV250'Yİ alınca tanıştım, burada epeyce dostluklar edindim, hala görüştüğüm arkadaşlarım mevcut, motosikletimi 2010 yılı Kasım ayında Van'dan Tekirdağ'a kadar toplamda 3.000 km yol yaparak tamamlayıp, sattım. GV250 motorum bana ilk göz ağrım olmuştu sanki. Cuma günü İzmir'den Yamaha Dragstar XVS650 satın aldım, binerek geldim. Ama GV250'ye sanki vefa borcum vardı, çok şey öğrendim bu sayfadan. Bu sayfadaki sıcaklık hiç bir yerde yok. Herkese teşekkür ederim. Eski arkadaşlardan beni tanıyanlar vardır. Emekli adayıydım, emekli oldum, Şarköy'de sigortacılık yapmaya başladım. Yolu Şarköy'e düşen tüm GV250 dostlarımı misafir etmekten gurur duyarım, Herkese selamlar, saygılar...

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

İlker Hocam Merhaba,
    Sizi görmek çok güzel...
    Ayhan hocam yeni motorunuzu güle güle kullanın pek güzel görünüyor. Beraber gittiğimiz Osmancık yolu yenilendi, motosiklet için süper bir pist haline geldi (yapıldıktan 3 ay sonra çöken bir kısmını saymazsak). Yolunuz buralara düşerse beklerim.

Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor satan var mı ki? Kaliteli olsun biraz pahalı da olabilir arkadaşa alıyoruz.
    Hocam GV650, Honda Shadow, Yamaha Dragstar ve son olarak İlker Hocamın Suzuki DL650 si arasında bir karar vermeye çalışıyorum. Dolayısıyla güzelim motorumu satacağım. Henüz ilan hazırlamadım ama özelden mesaj atarsanız özelliklerini gönderebilirim.

Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar..

yaw ben bayadır yazmadığımı farkettim..koşturma ve telaş içindeyim..yeğeniniz ayaz salı günü ameliyat olacak..biraz tedirginlik içindeyim.kasığında fıtık teşhisi kondu..ameliyatla düzeltilecek ve aynı zamanda hazır anestezi almışken sünnetini de yapacak doktor..ama daha 13 aylık oğlumun anestezi alması beni biraz korkutuyor...neyse bende bu telaşlar var bu sıralar..
    Hocam büyük geçmiş olsun. Yiğenimin takım ve taklavatına zeval gelmesin. Tü tü tü tü Maşallah.

Alıntı TwisTeD adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bu tür bir ürün alsam mı diye düşünüyorum ama bi taraftan da bundan alırsam hanım beni rahat bırakır mı ki diyorum.

- Pat pat pat (kaskıma vuruyor)
    - Ne oldu.
    - Leyleğe bak çok güzel...
    - Hı
    - LEYLEK
    - Ne
    - PAT

İnterkom konusunda şüphelerim var.

Arkadaşlar görüşürüz.
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

merhaba arkadaşlar izmirde oturuyorum daha önceden zat kullanıyordum sctr yani. şimdi gv 250 almaya karar verdim ama tabi aklımda soru işaretleri yok değil. geçenlerde bir tanesine gittim baktım motorun dış görünüşü çok güzel hoş ama sunu farkettim kartelin altında biraz eski kurumuş yağ lekeleri vardı ve dikkatimi çrkrn birşey daha oldu motora hafif gaz verdiğin zaman gaz kesiyor bana bunun sebebinin hava filtresi olduuğunu söyledi. vede o yağ kuruntusunun gv 250lerde silindir probleminin hep var olduğu ve ordan aktığını ama yaptırdığını söyledi kullananlar bilir bana yardımcı olabilirmisiniz?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    hakan hocam iyi dilekleriniz için teşekkürler..yeğeniniz maşallah iyi şu sıralar..cuma günü kontrole gitti,ameliyat yeri ve sünneti iyiymiş herhangi bir sıkıntı yok.biz de sevindik.

bu arada zaten biliyorsunuzdur..ama ben yine de belirteyim,sizin gv250 ile yaptığınız uzun gezi raporuna istinaden gezmeyi çok sevdiğinizi hesaba katarsak, benim şahsi düşüncem dl650 sizin için doğru seçim olacaktır..konforu cidden tatmin edici..hafif arazi ve uzun yol için birebir.

ama m800 hala aklımın bir ucunda bunu da itiraf edeyim..keşke paramız çok olsa,bir tane gv250 hep dursa, bir tane cross alsak, bir tane büyük cc cruiser ve tabi en büyüğünden enduro alsak sonra da dünyayı dolaşsak..offf be ne haya ama değil mi

bu arada dün birkaç saatliğine kızılcık ile toprak antremanı yaptım.peglere basarak ayakta bacaklarımla motoru kontrol etmeye çalışıyorum şu sıralar.tam becerdiğim zaman süper olacak.

ufuk aramıza hoşgeldin kardeşim.izmirde hangi bayi sana bunu söylediyse çok sağlam yardırmış.gv250 de silindir problemi diye bir problem hiç duymadım görmedim..izmir şehir efsanesi diye değerlendiriyorum.

satıcının kendisi söyledi peki o gaz kesme probleminin sebebi nedir ? en son 5000 demişti baya bir pazarlıktan sonra 4600 e indi fakat aklımdaki soru işaretleri nedeniyle bir kaç gün erteledim

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    normalde baktığın aracın model yılını ve km si gibi bilgileri bizimle paylaşırsan,tabi en önce kendinden biraz bahsedersen sana daha detaylı yardım ederiz bence..

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Sağolun arkadaşlar motor satan var mı diye sormuştum, bir arkadaş için bakıyordum da onun da ne yaptığı belli değil, vaz geçmiş şimdi ne hali varsa görsün. Bir de 12binde mecburiyetten bisiklet zinciri gibi çin işi bir zincir taktırmıştım motora, 4 bin kilometre öyle gittim, daha fazla zorlamamaya karar verip Yeşilyurt motorda zinciri değiştirdim. Orijinal zincir mantıksız pahalı (285 gibi bişey dediler) olduğu için başka bir oring zincir taktırdım yüz liraya, markası da AFR gibi bişey. Çok sağlam gözüküyor, oradaki eleman da orijinalden de iyi zincir diye kefil oldu. Motorun çekiş de düzeldi aslında bir miktar bu zincirle. Zincir ihtiyacı olan varsa tavsiye edebilirim. 30-40 liralık zincirle 4000 km gidince orijinale o kadar bayılmak da içimden gelmemişti hani.

---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

Alıntı ufuk1993 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar izmirde oturuyorum daha önceden zat kullanıyordum sctr yani. şimdi gv 250 almaya karar verdim ama tabi aklımda soru işaretleri yok değil. geçenlerde bir tanesine gittim baktım motorun dış görünüşü çok güzel hoş ama sunu farkettim kartelin altında biraz eski kurumuş yağ lekeleri vardı ve dikkatimi çrkrn birşey daha oldu motora hafif gaz verdiğin zaman gaz kesiyor bana bunun sebebinin hava filtresi olduuğunu söyledi. vede o yağ kuruntusunun gv 250lerde silindir probleminin hep var olduğu ve ordan aktığını ama yaptırdığını söyledi kullananlar bilir bana yardımcı olabilirmisiniz?
    Adam ağır sallamış, yok öyle silindir problemi filan, sorunlu bir motor gibi, bulaşmamanda fayda var bence.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Sağolun arkadaşlar motor satan var mı diye sormuştum, bir arkadaş için bakıyordum da onun da ne yaptığı belli değil, vaz geçmiş şimdi ne hali varsa görsün. Bir de 12binde mecburiyetten bisiklet zinciri gibi çin işi bir zincir taktırmıştım motora, 4 bin kilometre öyle gittim, daha fazla zorlamamaya karar verip Yeşilyurt motorda zinciri değiştirdim. Orijinal zincir mantıksız pahalı (285 gibi bişey dediler) olduğu için başka bir oring zincir taktırdım yüz liraya, markası da AFR gibi bişey. Çok sağlam gözüküyor, oradaki eleman da orijinalden de iyi zincir diye kefil oldu. Motorun çekiş de düzeldi aslında bir miktar bu zincirle. Zincir ihtiyacı olan varsa tavsiye edebilirim. 30-40 liralık zincirle 4000 km gidince orijinale o kadar bayılmak da içimden gelmemişti hani.
    SFR'dir onun markası. Orjinal zincir kesinlikle o kadar para etmez, çok kaliteli olduğu da söylenemez ama aldığın zincir de kesinlikle orjinalinden daha iyi değil.

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SFR'dir onun markası. Orjinal zincir kesinlikle o kadar para etmez, çok kaliteli olduğu da söylenemez ama aldığın zincir de kesinlikle orjinalinden daha iyi değil.
    SFR AFR ne haltsa. Fiyatı uygun işte benim açımdan, daha da iyi olmayabilir belki ama ne kadar gider göreceğiz. 7000-8000 km civarı bile yeter bana, orijinali 12binde dağıtmıştım tekerle birlikte. Ordaki elemanın sallaması olabilir... Ama çin işi bisiklet zincirinden sonra görüntü, performans güzel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    SFR AFR ne haltsa. Fiyatı uygun işte benim açımdan, daha da iyi olmayabilir belki ama ne kadar gider göreceğiz. 7000-8000 km civarı bile yeter bana, orijinali 12binde dağıtmıştım tekerle birlikte. Ordaki elemanın sallaması olabilir... Ama çin işi bisiklet zincirinden sonra görüntü, performans güzel.
    Kaliteli değil diyorum ama yağsız bırakmazsan 10.000 km rahat gider.

Motosikleti
    GV 250
    Yağlama yapıyorum 500 kilometrede bir. E süper o zaman, orijinaline hiç gerek yok. GV250'den çok memnunum da zincir yerine şaftlı olsaymış daha bir mutlu olabilirdim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler