Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Ocak 2013, 20:23
İlker abim yegenimize gecmis olsun dileklerimi iletiiyorum. En kisa zamanda da sagligina kavusur insallah. Gulucukleride attimi sizin butun endiseniz kaybolur.
İki hafta kadar once arkadasimin ogluna da ayni teshisden dolayi operasyona girdi ve inan abi endise ettikleri kadar ciddi olmadigini soyledi.
İcini ferah tut abi gelecegimizin ayazlara, ayselere ihtiyaci var
Reklamlar
-
14 Ocak 2013, 21:59
mali_181 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar koruma demirinin alt ayakları nereye bağlanıyor?? önumuzdekı hafta yaptırıcamda ust ayaklar radyatör vidararına peki alt ayaklar??
Mehmet Ali,
Malzemesini ve şeklini belirledin mi?
Ne kadara mal olacak?
-
15 Ocak 2013, 01:02
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de koruma demiri düşünüyorum ancak ankaranın yabancısı olduğum için nerde yaptıracağımı bilmiyorum yarımdıcı olabilecek varsa çok memnun olurum
-
15 Ocak 2013, 01:16
Zengibar adlı üyeden alıntı
Mehmet Ali,
Malzemesini ve şeklini belirledin mi?
Ne kadara mal olacak?
model kafamda bellli lindby linbar modelinin aynısını yaptırıcam en fazla 100 e mal olur die düşünüyorum
-
15 Ocak 2013, 01:20
Malzeme olarak ne kullanacaksın? Dolu paslanmaz çelik mi borudan büküp kaplama mı?
Ben de isterim Hatta Özgur de ister
-
15 Ocak 2013, 01:42
İnceliğin için teşekkürler sevgili Onur (Zengibar). Bence senin motor iyi bir dinlenerek geçirsin şu kış mevsimini... Çünkü benim "YOLDAŞ" isimli henüz olmayan motorum, yaz mevsimine kadar edinmiş olacağı tecrübe sonrasında bir miktar (!) yormaya niyetlenebilir seninkini... Neticede Ankara-Konya oldukça yakın birbirine ve sık sık yolum düşüyor Ankara'ya.. Büyük olasılıkla ilk il dışı sürüş deneyimimi bu yolda kazanacağım. Ondan sonra biraz cesaret edinmiş olurum sanırım ki, senin motoru yormak hususundaki niyetim, böylece teoriden pratiğe geçiş yapabilir. İlla yaz şart değil tabi ki, yazdan daha erken bir vakit yolun düşerse bizim ellere , beklerim. Sağlıcakla.
Liberté, Égalité, Fraternité...
-
15 Ocak 2013, 01:54
Malzeme olarak ne kullanacaksın? Dolu paslanmaz çelik mi borudan büküp kaplama mı?
Ben de isterim
Hatta Özgur de ister
dolu paslanmaz çelik olmayacak kaplama olacak
-
15 Ocak 2013, 03:48
Selamlar Herkese Öncelikle..
İlker Abi; şimdiden Yeğenimize Geçmiş Olsun dilerim..Ayaz Yeğenizimiz Bunun da Üstesinden Gelir Abi Merak Etme
İş Yoğunluğumun Maksimum ++ olması sebebiyle Fazla Yazamıyorum.. ama elimden geldiğince okuyorum yorumlarınızı..
Tüm Herkese Saygılar..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
15 Ocak 2013, 17:25
ben çok model gözetmeksizin bir koruma demiri olsun düşüncesindeyim çünkü ankaranın buzlu yollarında sürmek durumunda kalıyorum ve don olayı çok ciddi. yaptıran birisi olursa ona havale yaparım benzer modelınden bana da yaptırırsa makbule geçer. ankara da montajı yaptırabılırım
-
15 Ocak 2013, 18:22
ozgurparlar adlı üyeden alıntı
ben çok model gözetmeksizin bir koruma demiri olsun düşüncesindeyim çünkü ankaranın buzlu yollarında sürmek durumunda kalıyorum ve don olayı çok ciddi. yaptıran birisi olursa ona havale yaparım benzer modelınden bana da yaptırırsa makbule geçer. ankara da montajı yaptırabılırım
Mehmet Ali senin için uygunsa topluca 3 adet için fiyat alabilir misin?
Özgür Mehmet Ali bize de yaptırabilirse montajı birlikte yaparız.
-
15 Ocak 2013, 19:13
arkadaşlar yine sorularım ve ben :D motorun yağ kapağını açtığımda herhangi kontrol edebiliceğim çubuk göremedim ve içeride yağda göremedim böyle kapak gibi bişey var içeride nasıl anlıycaz yağın olup olmadığını
edit: gerçi gidebiliyosa yağ vardır ama yeterlimi onu merak ediyorum
-
15 Ocak 2013, 19:44
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yine sorularım ve ben :D motorun yağ kapağını açtığımda herhangi kontrol edebiliceğim çubuk göremedim ve içeride yağda göremedim böyle kapak gibi bişey var içeride nasıl anlıycaz yağın olup olmadığını
edit: gerçi gidebiliyosa yağ vardır ama yeterlimi onu merak ediyorum
Motorunu 2-3 dakika çalıştırdıktan sonra,stop ederek yine 2-3 dakika dik konumda beklet ve motorun sağ tarafında yağ kapağının altındaki yuvarlak pencereden,yağın penceredeki alt ve üst çizgilerin arasında olmasını gözlemleyebilirsin.Alt çizgiye yakın olması problem değildir,üst çizgiye dokunması da problem değildir.Yeterki az yada fazla yağ olmasın.Azıda zararlı fazlasıda zararlı,hatta fazlası daha zararlı,motorun içinde yağ basıncı yaratarak contalardan akıtmaya neden olur.Daha spesifik detayları Dr.Rıdo verecektir
-
15 Ocak 2013, 22:30
Cihan'ın söylediklerine ek olarak motoru 2-3 dk dik tutmana gerek yok saniyeler içinde pencereye gelen yağı göreceksin daha önemli bir bilgi olarak motorda yeteri kadar yağ olmasa da gayet çalışır ama bir süre sonra krankı eline alırsın.
-
16 Ocak 2013, 00:29
Bana uyar abi yarın bi gidip sorayım fiyatını öğle molamda önümüzdeki hafta yaptırabilirim ama büyük ihtimal bu hafta zor gibi gözüküyor
-
16 Ocak 2013, 23:31
Şimdiden çok teşekkürler kardeşim...
-
17 Ocak 2013, 14:40
Herkese selam
Çok iyi olur bence de haberleşelım muhakkak
Bana uyar abi yarın bi gidip sorayım fiyatını öğle molamda önümüzdeki hafta yaptırabilirim ama büyük ihtimal bu hafta zor gibi gözüküyor
naptın öğrenebıldın mı fıyatını?
-
17 Ocak 2013, 18:42
KORUMA DEMİRİNİ 3/4" 2mm borudan büktürdüm kaynak ve delik işlemlerinden sonra nikelaj kaplattım. Yaklaşık 40TL ye maloldu
-
17 Ocak 2013, 20:14
OMENEVSE adlı üyeden alıntı
KORUMA DEMİRİNİ 3/4" 2mm borudan büktürdüm kaynak ve delik işlemlerinden sonra nikelaj kaplattım. Yaklaşık 40TL ye maloldu
re
Fotoğrafını görebilir miyim şu koruma demirinin??
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
ozgurparlar adlı üyeden alıntı
Herkese selam
Çok iyi olur bence de haberleşelım muhakkak
naptın öğrenebıldın mı fıyatını?
Gittim konuştum linbar modelini yaptırırsam kaynak olacak usta dedi kaynak olmaması direk bükerek yapılacak bi model olması daha sağlıklı olur dedi bende lindby multibar modeline karar verdim 100 tl yi kafadan çıkacaksın dedi fiyat olarakta
-
17 Ocak 2013, 22:00
benim bir sorum daha var debriyajla ilgilikalkış yaparken debriyaj bir anda kavrama yapıyor anında hızlanıyor motor benm ayarlama şansım olmadan debriyaj balatasımı bitik acaba yoksa daha basit bişeymi? yani gaz verip yavaş salarızya debriyajı sonlara doğru bi noktada kavrıya ondan sonra fırlıyo gidiyo motor :D
-
17 Ocak 2013, 23:03
re
Fotoğrafını görebilir miyim şu koruma demirinin??
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Gittim konuştum linbar modelini yaptırırsam kaynak olacak usta dedi kaynak olmaması direk bükerek yapılacak bi model olması daha sağlıklı olur dedi bende lindby multibar modeline karar verdim 100 tl yi kafadan çıkacaksın dedi fiyat olarakta
100 lira mantıklı ve iyi bi fiyat hazır dışarda 250 tl ye falan satıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler