Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
arkadaşlar hepimizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun..herkese saygılar sevgiler..umut yeni motorun hayırlı olsun..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
hasan abi büyüyo işte..yaramazlık hat safhada yürümeye başlayınca ne yaparız diye kara kara düşünmeye başladık.bakalım sağlıklı büyüsün de..bu sıralar gezilerde falan yoksun abi?
yarın riva yapıyoruz benım 3 gun ıznım olmuyokı herıfler catır catır gezıyo ben anca hava guzel olursa hafta ıcı oyle gezıom pek bınmıom işe gıderken sadece aksamları oda havaya baglı hava saktsa bınmıyorum ) yarın riva ya gel senıde bekleriz )) armaganda gelcek ınsallah
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
walla istanbulda olsam çok rahatsız ederim sizi de,, burada tek başıma vakit geçirmek zor oluyor. size şimdiden iyi eğlenceler..
ıyı geceler kaptan saolasın
Sağol Hasan. Aynen, bu işler kısmet meselesi gerçekten. Senden sonra başka bir motora daha baktım, anlaştık pazarlık filan, artık almaya gidiyorum, son anda hasar çıktı motorda, daha doğrusu biz son anda farkettik. Daha sonra da bu bahsettiğim motoru aldım artık.
Gezileri dörtgözle bekliyorum, zira herkesten öğreneceğim çok şey var, çok da eğlenceli geçiyordur eminim.
Koruma demiri için dün akşam Çağlayan'da MSA (Metal Sanatları Atölyesi) isimli bir yere gittim, sahibinden de ilanı vardı GV 250 uyumlu koruma demiri diye.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50509970/detay
İçerde 1 adet, dükkanın önünde de 1 adet GV250 vardı. İçerdeki biraz daha eski bir alet, koruma demiri ve sisi bar takılmıştı. Gayet güzel duruyordu. Dışardaki makine de acayip temiz, gıcır gıcır bir alet, sahibi koruma demiri taktırmaya gelmiş. Biraz sohbet ettik, o da benim gibi acemi. Geçen hafta 1300 km deki 2010 model gv250 yi 6500 e almış. Çok memnundu makineden. Ben de pazartesi motoru teslim alır almaz ilk iş olarak bu koruma demirini taktırmayı düşünüyorum.
Ben esasında motoru Cuma alabilir miyim acaba diye çok kastım, zira haftasonu binerim diye düşünüyordum. Ama olmadı malesef. Sonra da madem binemedim, yağmur yağsın bari demiştim kendi kendime. Umarım kimsenin motor zevkini mahvetmemişimdir şom ağızlılığımla
Herkese iyi haftasonları.
2 ay önce sipariş verdiğim gv250 model motorsikleti 18.05.2012 tarihli teslim aldım, 120km civarı yol yaptım.
İlk izlenimlerimi ve ftograflarımı, sizlerle paylaşırım.
Herkese kazasız sürüşler...
merhabalar,
ben aranıza yeni katıldım, henüz motor sürmüşlüğüm yok sadece hayranım. bu yaz a2 ehliyeti alıp yaz sonunda motor almayı düşünüyorum. chopper ve cruiser tarzı motorlar çok hoşuma gidiyor. araştırırken gv250 ile karşılaştım ve hayran oldum resmen.
tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum, daha önce motor sürmemiş birine gv250'yi önerir misiniz? veya hangi cruiser tarzı motorları önerebilirsiniz?
ek olarak, boyum biraz kısa rahat sürebilir miyim bilmiyorum. yaş 19, boy 1.70, kilo 70
arkadaşım ilk motorunsa daha çok erken biraz küçük motorlarda çalışmalısın yoksa bedelini agır ödersin.
günaydın cümleten hayırlı işler bol güneşler ben her zamanki gibi otobüs takılmaya devam
bu arada yeni motor alacak arkadaşlar almadan önce plakadan sorgulama yapabilsin diye bu numarayı vereyim 5664e sadece plakayı yazıp msj atıyosunuz ama ücretli bi servis söylıyım 3 yada 4 tl yanılmıyorsam kazası hasarı varmı yokmu mesajla bildiriliyor ayrıca son muayne tarıhınde km si kac bindeydi onuda yazıyor böylelikle km ile oynanıp oynanmadıgını anlayabılırsınız saygılar hürmetler
selam abilerim kardeşlerim uzun zamandır yoktum aranızda cbf500 ile vakit geçiriyordum ama anladım ki benim aradığım gv 250, daha önce çok rahatsız etmiştim sizi özellikle ilker abiyi, şimdi yine buralardayım cbf500 ü gv 250 ile değişebilirsem yada cbf500 ü satabilirsem direk gv 250 ile aranıza katılacağım..hepinize kazasız belasız geziler ve sürüşler..
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
Merhaba,
Sonunda bu sabah itibari ile GV250'me kavuştum Aldıktan sonra 5 dk ara yollarda gezdim önce trafiği olmayan. Sonra ilk defa trafiğe çıktım, çağlayana gidip koruma demiri taktırdım. Sonra da köprü geçip işime geldim. Beklediğim gibi çok keyifliydi, özellikle sürüş esnasında rüzgarı hissetmek, çiçek kokularını duymak muazzamdı. Bu yaşa kadar motor kullanmadığımdan dolayı çok hayıflandım.
Arayı kapatmak için gezileri dört gözle bekliyorum
Sağol Hasan. Usta gayet tecrübeli bu konuda, zaten GV250 ve GV650 için önceden hazırda tutuyor koruma demirlerini, tabi gene de önden telefonlaşmakta fayda var. Ben pazarlık yapmayı unuttum , 220 ye taktı usta, sahibinden.com ilanındaki fiyata yani.
10 dakika sürdü benimkini takması, gayet de güzel duruyor bence. Sisi bar da takıyor, ve İstanbul dışına da gönderiyor sanırım. Tavsiye ederim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
armagan ordamısın sesin solugun cıkmıyo kortejden bi kac resim at da gözümüz şenlensin
Herkese iyi akşamlar..
dostum öncelikle hoşgeldin.eğer daha önceden iki teker tecrüben olsaydı o zaman ilk motorunun gv250 olmasında bir sakınca yok diyebilirdim ama anladığım kadarı ile bisiklet dahil iki teker tecrüben yok o yüzden gv250 seni zorlayabilir..ama denge sorunun yoksa ve bisiklet dahi kullandıysan iki yada iki tekerli herhangi motorlu motorsuz bir araç kullandıysan o zaman gv250 yi biraz pratikle kullanabilirsin..
hasan abi çok faydalı bir paylaşım olmuş..böyle hizmet veren servisler olduğunu biliyordum ama senin paylaştığın oldukça detaylıymış.teşekkürler...
tunay nbr dostum yaa?cbf500 hayırlı olsun..2007 model cbf500 kötü bir motor değil ki?şimdi sen gv250 alınca bu sefer gücü ataklığı seni tatmin etmeyecek...ama hayırlısı olsun..arada göster kendini özletme...bu arada araba noldu sattın mı?
arabayı sattım cbf 500 çok güzel motor ama abi bana büyük geliyor biraz, işin en açığı yakıtı biraz fazla geliyor ilanım var linki aşağıda,... sağol ilker abi ara sıra uğrarım bundan sonra bu topicteyim..bide ben cbf in hakkını verecek kadar devirli yada hızlı gitmiyorum sonucta gv 250 yetecek bana o yüzden boşuna fazla yakmanın alemi yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3947730/detay/
ilan bu gv 250 takaslara açığım..bi şekilde anlaşırız niyetli olan varsa
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)