Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı lion05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya su yolda telefona cevap verme olayını nsıl halledıyorsunuz
    Alıntı oguzhansan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Simdilik iphone kulaklik ile... Mikrofonun yakin oldugu taraftaki kulakligi takiyorum tek kulak bosta...
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolda telefon işinide kaskın vizörünü açıp telin hoparlorünü açıp kaska tıkıyorum. ve vizörü kapıyorum böyle hallediyorum :D
    Araç kullanırken telefonla konuşmak alkollü araç kullanmaktan daha tehlikelidir, telefonla konuşacaksanız kenara çekin.
    lycantrophic ve YÖRÜK bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araç kullanırken telefonla konuşmak alkollü araç kullanmaktan daha tehlikelidir, telefonla konuşacaksanız kenara çekin.
    gözlük kullanıyorum. kaskı tak cıkar zor oluyor benzinliklerde de öyle konusuyorum :D
    Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Ben de aynen katılıyorum, arabada bile hands free telefon setlerinin kazalara yol açtığına dair araştırmalar var, telefonla konuşacaksanız kenara çekip öyle konuşun.

oguzhansan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --HYOSUNG GV250-- pinokyo bisikleti de duruyor :)
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de aynen katılıyorum, arabada bile hands free telefon setlerinin kazalara yol açtığına dair araştırmalar var, telefonla konuşacaksanız kenara çekip öyle konuşun.
    Kenara cektigimde iki sene ince gri bi jetta geldi arkadan vurdu beni de motoruda savurdu... Suzukim pert oldu iste o siralar...ondan sonra bi daha motor sermayem olmamisti hep abuk motorlar alabilmistim. Ta ki gv ye kadar
    Permatiq59 bunu beğendi.

Motosikleti
    KapÇık
    Kenara cektigimde iki sene ince gri bi jetta geldi arkadan vurdu beni de motoruda savurdu... Suzukim pert oldu iste o siralar...ondan sonra bi daha motor sermayem olmamisti hep abuk motorlar alabilmistim. Ta ki gv ye kadar
    şu motorsuz kaldı pinokyo bisikleti var'ı değiş artık üstat :D bu arada dün motoru yıkamıstım. su izleri kalmıs hep.. bu gün cam bezi ve camsil yardımıyla bir sildim abaaaawwwww ilk aldığımdan beri bu kadar parlamamıştı nikelajlar yahu
    oguzhansan bunu beğendi.

Motosikleti
    Dogru diyorsun valla deistirdim hocam ama pinokyomu da yazdim yine

Motosikleti
    KapÇık
    benimde çocukken beyaz bi pinokyo bisikletim vardı tam ortasından mandallıydı 2 ye katlanıyordu
    oguzhansan bunu beğendi.

Motosikleti
    Benim ki giderken bile katlaniyordu )tam oturmuyordu vidasi yarim kaliyordu cat diye katlaniyordu... Ne zevkli bisiklettir ama bulsam bir de su ortada vites topuzu olanlardan alacagim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Dostlar sayfalarda anlatimlari var biliyorum ama su orta sehpayi alirsam benimle beraber montaja kim yardim eder? Daha dogrusu kim takar bende ona ciraklik yaparim???

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Dostlar sayfalarda anlatimlari var biliyorum ama su orta sehpayi alirsam benimle beraber montaja kim yardim eder? Daha dogrusu kim takar bende ona ciraklik yaparim???
    Gayet basit, Avcılar'a gelirsen takarız.
    oguzhansan bunu beğendi.

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Yav ne yapacan orta sehpayı be birader,takmayın sunu..zincir yaglamak dısında ne ise yarıyor?

Motosikleti
    KapÇık
    valla tercih meselesi tabiki.. ''Benim şahsi görüşüm'' : yan sehpayı acıp motoru yan sehpada bırakmanın daha karizma olduğu yönünde mobilet gibi cift ayak gerek yok :D

zincir yağlama.. yağ değişimi.. seviye kontrolu.. duruma göre ön arka lastik sökme konusunda benim gibi motoru transpaletle kaldırmak zorunda kalmazsınız tabi

Motosikleti
    Nedendir bilmiyorum ama guvenmiyorum bir turlu su yan ayaga, egimli yerlere parkediyorum coluk cocuk simdi oturur kurclaar salaklarin ustune dusupte baslarina bisey gelsin istemem.

Motosikleti
    KapÇık
    Nedendir bilmiyorum ama guvenmiyorum bir turlu su yan ayaga, egimli yerlere parkediyorum coluk cocuk simdi oturur kurclaar salaklarin ustune dusupte baslarina bisey gelsin istemem.
    cbf 150'de tedirgindim bende. fakat gv ağırlığından dolayı gayet iyi basıyor. garajda kurcalar cocuk falan biner diye de branda altında tutuyorum ama bakımlarda cift ayak avantaji olacaktır mutlaka

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Yan ayak orta sehpadan daha güvenli. Düz ya da çok az aşağı eğimli bir yerde motora inip binerken orta sehpa kapanıp motor düşebilir ama motor vitesteyken yan sehpada düşmesi için düşürmeyi istemek gerekir. Tabi bu bizim motor için, mesela skuterlerin yan sehpaları genelde motoru fazlaca dik tuttuğu için o kadar güvenli olmayabiliyor. Ayrıca orta sehpa kapalıyken motorun altına gizlenemediği için çok çirkin duruyor.

Motosikleti
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yan ayak orta sehpadan daha güvenli. Düz ya da çok az aşağı eğimli bir yerde motora inip binerken orta sehpa kapanıp motor düşebilir ama motor vitesteyken yan sehpada düşmesi için düşürmeyi istemek gerekir. Tabi bu bizim motor için, mesela skuterlerin yan sehpaları genelde motoru fazlaca dik tuttuğu için o kadar güvenli olmayabiliyor. Ayrıca orta sehpa kapalıyken motorun altına gizlenemediği için çok çirkin duruyor.
    Mantikli geliyor soylediklerin... Yan ayaga oldum olasi nedense guvenemedim ama bu soylediklerini dusununce dogru diyorsun....

GokTengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 2013
    selam arkadaslar benim far uzayı aydınlatıyor sürücülerde pek memnun değil bu konuda çeşitli sataşmalara maruz kaldım ; kitapçığa baktım far ayarıyla ilgili birşey görmedim bilgisi olan var mı bu konuda ?

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    Arkadaslar öncelikle herkese iyi bayramlar... Size bi sorunumu anlatayım motorum 2011model daha 6300 km de son üç haftadır marş basmamaya başladı satın aldığım kişide motoru biraz yatırmış dedim akü zayıfladı herhalde. dun bi akü aldım tamircime gittim taktık motor yine marş basmadı:( motor gıy diyor kalıyor marş motoru takılıyormuş gibi. Akü ölçtüğümüzde tam.@ farlar guzel yanıyor fakat marş basmıyor. Sizce neden olabilir

Motosikleti
    HERKESE İYİ BAYRAMLAR ARKADASLAR,BUYUKLERİN ELLERİNDEN,KUCUKLERİN GOZLERİNDEN, YAŞIT KARDESLERİMİN DE YANAKLARİNDAN OPERİM....
    Permatiq59 bunu beğendi.

Motosikleti
    KapÇık
    bize her gün bayram
    oguzhansan bunu beğendi.

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    sevgili gv sevdalısı abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim.
    bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.kazasız, sağlıklı ve mutlu şekilde gvlerinizi yollara dökmenizi temenni eder,esenlikler dilerim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler